διγαμία

Εναλλακτικές ονομασίες: BigGeym, BigGame, Big Game
στρατηγικής

Intellektualnaya BigGame.

Igra BigGame σε απευθείας σύνδεση στρατηγική, στο οποίο ο παίκτης παίρνει σε ένα τεράστιο κόσμο γεμάτο μυστήρια και απίστευτες περιπέτειες. Ο πόλεμος είναι μόνο μία από τις κατηγορίες στο παιχνίδι, η επιλογή είναι αρκετά μεγάλη για να κάνω ελιγμούς, μπορείτε να γίνει ο ηγέτης από τους ισχυρότερους στρατούς, πονηρός έμπορος, κερδίζοντας εκατομμύρια για αφελείς, ή σχολαστική λόγιος, να γνωρίζουν τις διατάξεις των αρχαίων χειρογράφων και την αποθήκευση της γνώσης αυτού του κόσμου.

Razrabotchiki ισχυρίζονται ότι iPlayer BigGame σύγχρονη ερμηνεία του κλασικού είδους στρατηγική με μεγάλο πνευματικό δυναμικό. είναι να κερδίσουμε απαραίτητη λογική της σκέψης, ένα καλά ανεπτυγμένο στρατηγική και τακτική πλεονέκτημα σε σχέση με τον εχθρό, αλλά το στοιχείο της τύχης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής, η παραμικρή καθυστέρηση στην απόφαση θα μπορούσε να φέρει την ήττα. Όλες οι μάχες στο παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε πραγματικό χρόνο, κάθε δευτερόλεπτο μετράει.

Imet δικό της στρατό και να την οδηγήσει στην υπόθεση νίκη γενναία διοικητές που εξαρτώνται αποκλειστικά από τις προσωπικές προτιμήσεις ενός από τους Λόρδους κάτω από το έμβλημα του βασιλιά, ο ηγέτης των βαρβάρων, που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της, ή να γίνει μια συλλογή τέρας κάτω από το φτερό από τα πλάσματα χωρίς φόβο ή τη συνείδηση.

Puteshestviya το εικονικό κόσμο γεμάτο με πολλούς κινδύνους σε κάθε στροφή περιμένουν τους εχθρούς, αλλά ο γενναίος μπορεί να βρει απίστευτη θησαυρούς, να ανακαλύψουν τις υπόγειες αγορές και να προσλάβει τους ήρωες που έχουν μαγικές γνώσεις.

Dlya να πατήσει το πόδι στο δρόμο της περιπέτειας εγγραφής BigGame απαιτείται. Περάστε δεν είναι δύσκολο, θα πρέπει να συμπληρώσετε μια μορφή δύο γραμμές της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης. Ακόμα πιο γρήγορα να κάνετε κλικ στο εικονίδιο ενός από τα κοινωνικά δίκτυα και εισάγετε με το όνομά του.

Igrovoy διαδικασία BigGame.

Nachinaya παίξει το παιχνίδι του χρήστη BigGame να παρέχει μια μικρή περιοχή με την κατασκευή του τα λεπτότερα σημεία του παιχνιδιού και της κατάρτισης και διαθέτει μενού. Την εκτέλεση των καθηκόντων ευκαιρίες θα αυξηθεί. Στην ιστοσελίδα της, οι παίκτες μπορούν να κατασκευάσουν χρήσιμο κτιρίων, η οποία θα αποφέρει πολλά οφέλη:

Dom επιτρέπει έμπορο να συλλέγει τους φόρους για το όφελος του βασιλείου?

  • Akademiya υπάρχουν στρατιώτες εκπαιδευμένοι. Είναι εδώ ότι η βελτίωση των δεξιοτήτων με το σπαθί και το τόξο,
  • Taverna είναι πάντα δυνατό να πληρούν τις διάσημους ήρωες, να πιείτε ένα ποτό μαζί τους σε ένα ζευγάρι των κυπέλλων εμπρηστικές και να κερδίσει με το μέρος τους?
  • Ministerstvo εκδίδονται άδειες για το εμπόριο και να αποθηκεύουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα?
  • Publichny σπίτι στη δομή των παικτών σκοτώσει δύο πουλιά με μια πέτρα, γενναίοι στρατιώτες μετά από μακρές πορείες θα πρέπει να χαλαρώσει, και ο μισθός τους επιστραφεί στο δημόσιο ταμείο.

Privlech στην πλευρά τους ενός από τους χαρακτήρες που είναι η μισή νίκη. Όλα στο παιχνίδι υπάρχουν έξι. Ανάλογα με την επιλεγμένη στρατηγική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία ταλέντων ηγετών ένας ταλαντούχος μαέστρος και εξαιρετική έμπορος, ο δεύτερος θεός του πολέμου, το τρίτο είναι να ισχύουν για αυτούς που επέλεξαν το δρόμο της κυνηγός θησαυρών, μόνο ένας από τους χαρακτήρες ξέρει πού κρύβεται από τα ανθρώπινα μάτια τους αρχαίους τάφους και έργα τέχνης.

V BigGame παιχνίδι από μόνο του είναι μια επικίνδυνη επιχείρηση. Γείτονες σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι πάντα φιλικό, κάποιοι έρχονται για τη διάσωση σε δύσκολους καιρούς, ενώ άλλοι δεν είναι αντίθετος να επωφεληθούν εις βάρος των άλλων και απλά να καταστρέψουν το γειτονικό βασίλειο. Το παιχνίδι είναι για πολλούς παίκτες, τα πάντα σε αυτό είναι πιο κερδοφόρο να εισέλθουν σε μια συμμαχία με άλλους παίκτες ή να δημιουργήσετε το δικό σας με το να γίνει ο ηγέτης μεταξύ των άλλων. Εντός της Κοινότητας ενεργά συναλλαγών και συμφωνιών που έχουν πραγματοποιηθεί, μπορείτε να αλλάξετε τη στρατιωτική και μαγική τεχνολογία και πιο γρήγορα για να αποκτήσουν τις απαραίτητες άδειες στους συμμάχους μπορείτε να ζητήσετε για στρατιωτική υποστήριξη, και θα έρθουν στην άμυνα, αν είναι απαραίτητο.

 

Παίξτε επίσης