Μεγάλο παιχνίδι

Εναλλακτικές ονομασίες: Μεγάλο γυμναστήριο, Μεγάλο παιχνίδι, Μεγάλο παιχνίδι

Intellektualnaya στρατηγική BigGame.

Igra BigGame online στρατηγική, στην οποία ο παίκτης μπαίνει σε έναν τεράστιο κόσμο γεμάτο μυστήρια και απίστευτες περιπέτειες.

Razrabotchiki ισχυρίζονται ότι η iPlayer BigGame σύγχρονη ερμηνεία του κλασικού είδους στρατηγικής με μεγάλο πνευματικό δυναμικό. Η νίκη είναι βασική λογική της σκέψης, μια καλά αναπτυγμένη στρατηγική και τακτικό πλεονέκτημα έναντι του εχθρού, αλλά το στοιχείο της τύχης είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής, η παραμικρή καθυστέρηση στην απόφαση θα μπορούσε να φέρει την ήττα.

Dlya για να βάλει το πόδι στην πορεία της περιπέτειας BigGame εγγραφή απαιτείται. Περάστε δεν είναι δύσκολο, πρέπει να συμπληρώσετε μια μορφή δύο γραμμών της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του κωδικού πρόσβασης. Ακόμα πιο γρήγορα κάντε κλικ στο εικονίδιο ενός από τα κοινωνικά δίκτυα και εισάγετε με το όνομά του.

Igvoy διαδικασία BigGame.

Nachinaya παίζουν το παιχνίδι Big Game χρήστη να παρέχει μια μικρή περιοχή με την κατασκευή των λεπτότερα σημεία του παιχνιδιού και την κατάρτιση και μενού μενού. Οι ευκαιρίες εκτέλεσης εργασιών θα αυξηθούν. Είναι εδώ που βελτιώνουν τις δεξιότητες με το σπαθί και το τόξο,

  • Taverna είναι πάντα δυνατό να συναντήσετε τους γνωστούς ήρωες, να έχετε ένα ποτό μαζί τους σε δυο φλυτζάνια εμπρησμένους και να κερδίσετε από την πλευρά τους,
  • Ministerstvo εκδίδονται άδειες για την εμπορία και την αποθήκευση όλων των απαραίτητων εγγράφων,
  • Publichny σπίτι στη δομή των παικτών σκοτώσει δύο πουλιά με μια πέτρα, γενναίοι στρατιώτες μετά από μακριές πορείες πρέπει να χαλαρώσετε, και ο μισθός τους επιστρέφεται στο δημόσιο ταμείο.
  • Privlech στην πλευρά τους από έναν από τους χαρακτήρες είναι η μισή νίκη.

    V BigGame παιχνίδι μόνο του είναι μια επικίνδυνη επιχείρηση. Οι γείτονες σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι πάντα φιλικοί, μερικοί έρχονται στη διάσωση σε δύσκολους καιρούς, ενώ άλλοι δεν είναι αντίθετοι στο κέρδος εις βάρος των άλλων και απλά να καταστρέψουν το γειτονικό βασίλειο. Μέσα στην κοινότητα διεξάγονται ενεργά συναλλαγές και ασχολούνται, μπορείτε να αλλάξετε τη στρατιωτική και μαγική τεχνολογία και πιο γρήγορα να αποκτήσετε τις απαραίτητες άδειες στους συμμάχους που μπορείτε να ζητήσετε στρατιωτική υποστήριξη και θα έρθουν στην υπεράσπιση, εάν είναι απαραίτητο.

     

    Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες