Big Farm: Κινητή συγκομιδή

Εναλλακτικές ονομασίες: Μεγάλη φάρμα

Game Big Farm: Mobile Harvest οικοδομήσουμε ένα επιτυχημένο αγρόκτημα.

Πολλοί άνθρωποι αγαπούν το όνειρο να κατέχουν τη δική τους γη, αλλά δεν μπορούν όλοι να συνειδητοποιήσουν αυτές τις φαντασιώσεις. Αν είστε κοντά στο έργο του αγρότη, το κινητό παιχνίδι Big Farm: Mobile Harvest από τον προγραμματιστή Goodgame Studios μοιάζει ακριβώς αυτό. Φανταστείτε πώς ξυπνάτε με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου και προτού ανοίξετε τα μάτια σας, απολαύστε τους ήχους που έρχονται σε σας. Είναι ωραίο γουρούνι, μπελά αρνιά, κουνουπιέρες, κοκτέιλ και αγελάδες που ζητούν να γίνουν γάτες.

Αν δεν έχετε σπίτι στο χωριό, χρειάζεστε επειγόντως Big Farm: Mobile Harvest για λήψη, γιατί είναι δωρεάν. Εδώ θα βρείτε νέους φίλους που σας αρέσουν να παίζετε έτσι. Η διαδικασία παιχνιδιού είναι επίσης δωρεάν, αλλά αν θέλετε να επιταχύνετε ορισμένες διαδικασίες, χρησιμοποιήστε τις αγορές εντός παιχνιδιού. Αλλά αν δεν τα χρειάζεστε, απλώς απενεργοποιήστε τους στις ρυθμίσεις και δεν θα ενοχλούνται από τις προσφορές να πληρώσετε για ορισμένα αγαθά ή υπηρεσίες. Ένα άλλο καλό νέο που μπορείτε να κατεβάσετε το Big Farm: Mobile Harvest στον υπολογιστή σας. Συμπληρώνει εδώ, αρκετές ταυτόχρονα με την έκδοση για κινητά, μπορείτε να αναπτύξετε έναν υπολογιστή, να συγκρίνετε τις εκδόσεις και τα αποτελέσματα, καθώς και να έχετε πάντα πρόσβαση στην αγαπημένη σας ψυχαγωγία.

Τραβάνουμε τα μανίκια και πηγαίνουμε στα κρεβάτια.

Θα έχετε γείτονες που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν εάν είναι απαραίτητο. Ωστόσο, μερικές φορές χρειάζονται βοήθεια, οπότε να είστε ένας καλός γείτονας και σε σας. Οι παίκτες είναι ευτυχείς να μάθουν ότι οι άνθρωποι εδώ όχι μόνο εργάζονται σκληρά για την ευημερία των αγροκτημάτων τους, αλλά και ξέρουν πώς να διασκεδάσουν. Διοργανώνουν εκθέσεις, γιορτάζουν τις διακοπές, κάνουν δώρα μεταξύ τους και δίνουν εκθέσεις. Συμμετέχοντας ενεργά στη ζωή των χωρικών, θα γίνετε μέλος μιας μεγάλης και φιλικής οικογένειας.

Game Big Farm: Η Mobile Harvest έχει αρκετά ωραία χαρακτηριστικά:

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τον εαυτό σας στην επιχείρηση, σπάζοντας τους πρώτους σπόρους στο έδαφος.

 • Ενθρώπινα γραφικά
 • Σταδιακή επέκταση ζωνών για νέα κτίρια ή πεδία
 • Αποστροφή σε υψηλότερα επίπεδα λόγω της προόδου
 • Εμφανίζονται νέα κτίρια, τα οποία πρέπει επίσης να βελτιωθούν
 • Μεγάλη ποικιλία φυτικών και ζωικών καλλιεργειών
 • Διατότητα παραγωγής προϊόντων από πρώτες ύλες
 • Απαιτήσεις για διαπραγμάτευση στην αγορά
 • Θα ωριμάσουν γρήγορα, έχοντας ευχαρίστηση από μια πλούσια καλλιέργεια. Όλα όσα θα παράγετε: τα λαχανικά και τα φρούτα, καθώς και τα προϊόντα κτηνοτροφίας, όλα αυτά πηγαίνουν στην αποθήκη σας και από εκεί υπάρχει μια διανομή προς πώληση, αυτή ως εργασία, αυτή στην παραγωγή.

  Big Farm: Το παιχνίδι Mobile Harvest περιλαμβάνει τη συσσώρευση εμπειριών, λογαριασμών και μπόνους. Κάθε συστατικό αποτελεί απαραίτητο μέρος της διαδικασίας παιχνιδιού, εξασφαλίζοντας την επιτυχή ανάπτυξη. Μην επιδιώξετε να αυξήσετε την τιμή προσφέροντας το προϊόν σας στην αγορά. Θυμηθείτε ότι άλλοι παίκτες που πωλούν παρόμοια προϊόντα, και αν η προσφορά τους φαίνεται πιο κερδοφόρα, θα αγνοηθεί. Προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε τις τρέχουσες υποθέσεις εγκαίρως. Το γεγονός ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτό ή εκείνο το έργο, θα προωθήσω τα εικονίδια για τα αντικείμενα, θα χρειαστεί πότισμα ή θα πρέπει να συλλεχθεί μια ώριμη συγκομιδή, τα κατοικίδια ζώα θέλουν να φάνε ή ήρθε η ώρα να κόψουν τα αρνιά, να γαλακώσουν τις αγελάδες, να μαζέψουν αυγά από τις όρνιθες.

  Μην ξεχάσετε το σκηνικό. Το παιχνίδι Big Farm στο εγχώριο κατάστημα περιέχει μια σειρά από χαριτωμένα αντικείμενα που θα διακοσμήσουν την περιουσία σας. Περάστε ανάμεσα στα paddocks άνετα μονοπάτια πετρών, φυτεμένες φυσαλίδες, φυτά με λουλούδια, λουλούδια, φανάρια και κιόσκι, όλα γεύση. Όταν αισθάνεστε ότι το αγρόκτημα έχει πραγματικά ανθίσει, καλέστε τους επισκέπτες έτσι ώστε να μπορούν να αξιολογήσουν το αποτέλεσμα. Εσείς, επίσης, μπορείτε να πάτε για να επισκεφτείτε, ίσως, έχοντας μάθει εκεί ενδιαφέρουσες ιδέες για τον εαυτό σας.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες