Μάχες Πειρατές

Εναλλακτικές ονομασίες: Μάχες Πειρατές

Με τον πειρατή, οι άνθρωποι συνεχίζουν να σκέφτονται μονόπριους, με ένα μάτι, με ένα μανταλάκι στο κεφάλι του, σωλήνα στο στόμα του, έναν παπαγάλο στον ώμο του και ένα μπουκάλι ρούμι στα χέρια του. Ξεχνάμε ότι υπάρχουν πειρατές και τώρα, αλλά είναι δύσκολο να πάρετε την αίγλη, στην οποία είμαστε συνηθισμένοι, αλλά στην πραγματικότητα τίποτα δεν έχει αλλάξει. Σκοτώνουν, λεηλατούν, επιδιώκουν, παίρνουν τα πλοία επιβίβασης και τους ανθρώπους σε αιχμαλωσία για λύτρα. Play Pirates Battle στο είδος της στρατηγικής έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και προσφέρει όρους για το μέλλον μετά την τρομερή καταστροφή.

World στο χείλος του θανάτου, αλλά η ψυχή δεν αποβάλλεται από αυτό το κέρδος. Είχαν ενωθεί σε αντίθετες παρατάξεις: η επαναστατική και drakoniytsev. Ο καθένας επιδιώκει να υποτάξει τα υπόλοιπα μικρά νησιά όσα έχει απομείνει από τη γη, προκαλώντας πόλεμο δεν θα υποχωρήσει ποτέ.

Άλλο

είχε νερό δεν ήταν τόσο επικίνδυνο. Κάθε περιοχή περιπολείται και για παραβίαση των συνόρων μπορεί να πληρώνεται ακριβά.

  • Study και να αναπτύξουν στρατιωτικές δεξιότητες
  • Build, βελτιώστε και προστατέψτε το marine bazu
  • Vybirayte πλοία και αύξηση flot
  • Srazhaytes για τους υπόλοιπους πόρους και να ορίσετε το δικό τους gospodstvo

Ανθρωπιστικός ιδεαλισμός για επιβίωση.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες