Πειρατές μάχη

Εναλλακτικές ονομασίες:

Παιχνίδι Πειρατές μάχη: το μέλλον ρομαντισμό.

Μιλώντας για τους πειρατές, οι άνθρωποι εξακολουθούν να σκέφτονται κουτσές, μονόφθαλμος, με μια μπαντάνα στο κεφάλι του, σωλήνα στο στόμα του, έναν παπαγάλο στον ώμο του και ένα μπουκάλι ρούμι στο χέρι θάλασσα των λύκων του. Ξεχνάμε ότι υπάρχουν πειρατές και τώρα, αλλά είναι δύσκολο να ληφθούν στην αίγλη, στην οποία έχουμε συνηθίσει, αλλά στην πραγματικότητα τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αυτά είναι τα ίδια αμείλικτη εγκληματίες, πρόθυμοι για κέρδος με οποιοδήποτε κόστος. Σκοτώνουν, λεηλασία, επιδιώκουν, να λάβει τα επιβίβασης των πλοίων και τους ανθρώπους σε αιχμαλωσία για λύτρα. Παίξτε Μάχη Πειρατές στο είδος στρατηγικής έχει πάει ένα βήμα παραπέρα και να προσφέρει όσον αφορά το μέλλον μετά την τρομερή καταστροφή.

Κόσμος στα πρόθυρα του θανάτου, αλλά η ψυχή δεν είναι πειρατικό μακριά σε αυτό το κέρδος. Ενώθηκαν σε αντίπαλες φατρίες: η επαναστατική και drakoniytsev. Κάθε επιδιώκει να υποτάξει τα υπόλοιπα μικρά νησιά – μόνο που έχει απομείνει από τη γη, προκαλώντας τον πόλεμο ποτέ δεν θα υποχωρήσουν.

Ένας άλλος

είχαν νερό δεν ήταν τόσο επικίνδυνο. Κάθε περιοχή έχει περιπολίες, καθώς και για παραβίαση των συνόρων μπορεί να πληρώσει ακριβά. Για να παίξετε στους πειρατές μάχη έχει γίνει ένας από τους αντάρτες, και να αρχίσουν να μαθαίνουν ναυτοσύνη.

  • μελέτη και την ανάπτυξη στρατιωτικών δεξιοτήτων
  • Σώμα, τη βελτίωση και την προστασία του θαλάσσιου bazu
  • Vybirayte πλοία και να αυξήσει flot
  • Srazhaytes για τους υπόλοιπους πόρους και να θέσουν τους δικούς τους gospodstvo

 

 

Ot πεζό ιδεαλισμό να επιβιώσουν.

Θα πρέπει να καταλάβουν ότι βρίσκονται στην σκληρή πραγματικότητα, όταν η ευκαιρία να παίξεις το παιχνίδι Μάχη Πειρατές μετατρέπεται σε μια επιβίωση εξετάσεις πιο cool κωλυσιεργία μέλλον.

παιχνίδι σας στέλνει αμέσως σε ένα μικρό νησί με ερειπωμένα βάση. Είναι καλύτερα να μην καθυστερήσει και να αρχίσουν τις εργασίες αποκατάστασης. Η διαδικασία είναι μακρόχρονη και δύσκολη, που απαιτεί μεγάλη πόρους και το κόστος χρήματος. Αλλά εσείς και ο πειρατής, να ξέρει πώς να πάρει την απαραίτητη.

Οι

Αρκετά αντικείμενα σπάσει στα αμπάρια των πλοίων σας, αλλά απλά δεν έχουν αρκετό για μια πλήρη βάση και τη λειτουργία του στόλου. Πολλοί πόροι πρέπει να παράγουν οι ίδιοι, και να αποκρούσει τον εχθρό, ο οποίος θέλει επίσης να επωφεληθούν από την πηγή. Με πειρατές ζουν σε – νόμους πειρατείας να δράσει. Ποιος θα είναι ο πιο ισχυρός, αλαζονική, τυχοδιώκτης και δύσκολη, και η κατάληψη της εξουσίας.

για την κατασκευή μιας βάσης, αναλάβει τη φροντίδα του εσωτερικού λιμανιού για τα πλοία, όπου θα πρέπει να προστατεύονται. Τακτοποιήστε αμυντικούς πύργους, έτσι ώστε το φάσμα τους καλύπτει το σύνολο της επικράτειας.

Κάθε κτίριο μπορεί να βελτιωθεί, και τα πλοία για να ενισχύσει την πανοπλία, κάνει ταχύπλοο εξοπλισμένο με σύγχρονα όπλα. Για την ανάπτυξη, πρέπει να μάθουν την τεχνολογία και παράγει τα σχέδια, τα οποία ως επί το πλείστον κρυμμένα σε drakoniytsev πλοία.

για να κερδίσουν χρήματα, να αρπάξει τις αναζητήσεις, καθώς και τις αναδυόμενες οικονομίες, την κατασκευή εγκαταστάσεων παραγωγής. Αλλά είναι εύκολο να διασχίσουν τη λεπτή ισορροπία ενός προσώπου, και αντί να κάνουμε μια απώλεια κέρδους, επειδή λεπτή εργασία.

 

 

Το σύστημα μάχης και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

που επιθυμούν να ενταχθούν στην Πειρατές μάχη πειρατές αναμονής για την εγγραφή. Στη συνέχεια, περνάμε μέσα από τα επίπεδα και να φτάσει το δέκατο, μπορείτε να πάρετε μέρος σε καμπάνιες με διαφορετικούς στόχους, το επίπεδο της πολυπλοκότητας και βραβεία, και μετά τις εικοστού παρέχει πρόσβαση σε μάχες PVP.

Μάχη χωρίζεται σε δύο είδη:

  • Η σύγκρουση των δύο στόλων στο morya
  • μέση
  • Ataka ξένα νησιά ή svoih
  • προστασία

Zahvatit ξένο έδαφος στο iPlayer Πειρατές μάχη δεν είναι εύκολο, γιατί είναι γεμάτη με πυροβολεία, τα οποία καλύπτουν πυρόσβεσης κάθε μέτρο τον τρόπο. Αν μια επίθεση συνέβη από την πλευρά του εχθρού στο χώρο σας, κατά τη στιγμή της μάχης, είναι σαφές πόσο καλά θα τοποθετηθούν στους πύργους και πυργίσκους για δική της βάση.

 

Παίξτε επίσης