βαρβάρους

Εναλλακτικές ονομασίες: βάρβαροι

Strategii - ένα από τα πιο δημοφιλή είδη παιχνιδιών. Μια ευκαιρία να πραγματοποιήσει το σχέδιο στη δική τους ανάπτυξη ιδεών μικρό εικονικό μικρόκοσμο γοητεύσει πολλούς. Βάρβαροι παιχνίδι, γεμάτο περιπέτεια. Φωτεινό και δυναμική, που απλά δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Αυτά τα εδάφη έχουν από καιρό χρειάζεται έναν ηγέτη, και τώρα εμφανίστηκε τελικά στο εσάς ορίζοντα!

S που αρχίζει η εξοικείωση με αυτό το παιχνίδι;

Eto έργο εξαιρετικό πρόγραμμα περιήγησης, για να ξεκινήσει χρονολόγηση με την οποία δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα προγράμματα πελάτη πολυ-gigabyte. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι θα πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε να παίξετε την εγγραφή βαρβάρους. Αναπροσαρμογή για διασύνδεση της Ρωσίας χρήστες απλοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας του λογαριασμού σας στο ελάχιστο. Δικαίωμα στην κεντρική σελίδα - τη φόρμα εγγραφής.

 1. V πρώτη γραμμή εισάγετε ένα έγκυρο e-mail σας.
 2. Vo δεύτερο ελεύθερο πεδίο, καταγράφει ένα μοναδικό κωδικό πρόσβασης για να εισάγετε τα προσωπικά σας υπουργικού συμβουλίου.
 3. Poslednyaya γραμμή έχει ως στόχο να συνδεθείτε.

Esli κάνει όλα τα παραπάνω δεν θέλετε, μπορείτε απλά να συνδεθείτε στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook δεδομένων. Και για όσους έχουν ποτέ είχε ήδη έπρεπε να ασχοληθεί με την πύλη Plinga. com, και το μόνο που μπορούν να συνδεθούν στο παιχνίδι με τα προηγούμενα καταχωρημένα δεδομένα.

Nachalo protsessa

παιχνίδι

Hot Βάρβαροι παιχνίδι είναι αρκετά απλή και σαφής, ξεκινά με εύληπτο και ενδελεχή διαδικασία μάθησης. Έτσι, μπορείτε - ένας ευγενής βάρβαρος, ένας μεγάλος πολεμιστής, ο οποίος θα αναπτύξει τη γη τους, για να τους προστατεύσει και να ασχοληθεί με όλα τα κακά στην περιοχή. Μήπως όλα αυτά θα πρέπει να είναι μια μεγάλη ευθύνη, γιατί είστε τώρα στην ευημερία των κατοίκων ενός μικρού χωριού. Ορισμένα κτίρια στη γη σας είναι ήδη διαθέσιμα. Καρδιά χωριό - κάστρο, έτσι τον αντιμετωπίζουν με τρόμο. Θυμηθείτε να βελτιώσει το σύνολο των κτιρίων της. Έτσι γίνονται πιο αποτελεσματικές και θα είναι σε θέση να φέρει πολύ περισσότερα οφέλη και τα κέρδη.

I δεν νομίζω ότι μπορείτε να παίξετε τα βαρβάρους χωρίς στρατό. Συλλέξτε το ισχυρό πολεμιστές και η εκπαίδευσή τους σε τακτική βάση. Τα περισσότερα μπορείτε να συμμετάσχουν σε στρατό του, η ισχυρότερη και πιο ανταγωνιστική είναι, και ως εκ τούτου, το χειρότερο που θα φανεί στα μάτια του εχθρού, και έτσι θα είναι σε θέση να κερδίσει τις περισσότερες φορές. Ένα άλλο σημαντικό έργο - για την φροντίδα της γης και την ανάπτυξη. Τακτικά σχετικά με την ελεύθερη επικράτεια θα εμφανιστεί πέτρες και ζιζάνια. Αφαιρέστε τους σε αντάλλαγμα για τα μπόνους. Και για να επεκτείνουν την περιοχή επιρροής τους, να εξερευνήσουν νέα εδάφη και καταλαμβάνουν τους όποτε είναι δυνατόν.

Chtoby δεν θα βαρεθείτε να παίζετε Βαρβάρας, το σύστημα θα συνεχίσει να δίνει τις αναθέσεις σας. Εξοικειωθούν με αυτά μπορεί να είναι στα αριστερά. Η ολοκλήρωση κάθε αποστολής θα είναι σε θέση να λαμβάνουν οικονομική ανταμοιβή και πολύτιμους πόντους εμπειρίας για περαιτέρω ανάπτυξη. Ό, τι χρειάζεστε για να αναπτυχθούν, μπορείτε να αγοράσετε στο κατάστημα. Τα προϊόντα χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες:

 • resursy?
 • zaschita?
 • ataka?
 • dekor?
 • schit?
 • sokrovische.

Osnovnye χαρακτηριστικά και πόρους Barbara igra

Chem περισσότερο παίζετε, τόσο περισσότερο θα είναι σε θέση να επιτύχουν την ανάπτυξη. Σημαντικές δείκτες τυχερών παιχνιδιών που χαρακτηρίζουν κάθε gamer, έχουν ως εξής:

 1. Kristally - νόμισμα, για την οποία μπορείτε να αγοράσετε ένα καλύτερο εγκαταστάσεων τυχερών παιχνιδιών.
 2. Rabochie - μεγάλη βοηθούς.
 3. Derevo - πόρους που απαιτούνται για την κατασκευή.
 4. Monety - το κύριο νόμισμα του παιχνιδιού.

Staraytes στην Barbara online για να κερδίσουν όσο εμπειρίας. Αυτό θα βοηθήσει στην άντληση επίπεδα και ανοικτή πρόσβαση σε νέα αγαθά και αντικείμενα.

 

Παίξτε επίσης