Βάρβαροι

Εναλλακτικές ονομασίες: Βάρβαροι

Strategies - ένα από τα πιο αγαπημένα είδη τυχερών παιχνιδιών. Η ευκαιρία να υλοποιηθούν στο έργο ιδέες για την ανάπτυξη ενός μικρού εικονικού κόσμου πειράζει πολλούς. Οι Βάρβαροι είναι ένα παιχνίδι γεμάτο περιπέτεια. Φωτεινή και δυναμική, απλά δεν μπορεί να σας αφήσει αδιάφορη. Αυτά τα εδάφη χρειάζονται από καιρό έναν ηγέτη και τελικά είστε στον ορίζοντα!

Όταν αρχίζει η γνωριμία σας με αυτό το παιχνίδι;

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα περιήγησης, για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση με την οποία δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε προγράμματα πελατών πολλαπλών gigabyte. Η μόνη προϋπόθεση που θα χρειαστεί να εκπληρώσετε πριν ξεκινήσετε να παίζετε στην εγγραφή της Barbara. Προσαρμοσμένη για Ρώσους χρήστες, η διεπαφή θα απλοποιήσει τη διαδικασία δημιουργίας ενός λογαριασμού στο ελάχιστο. Ακριβώς στην κύρια σελίδα - έντυπο εγγραφής.

 1. Στην πρώτη γραμμή, πληκτρολογήστε το έγκυρο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
 2. Στο δεύτερο δωρεάν πεδίο, καταγράψτε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης για την πρόσβαση στον προσωπικό σας λογαριασμό.
 3. Η τελευταία γραμμή είναι για σύνδεση.

Αν δεν θέλετε να κάνετε όλα τα παραπάνω, μπορείτε απλά να συνδεθείτε στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Facebook. Και όσοι είχαν ποτέ αντιμετωπίσει την πύλη Plinga. com και μπορείτε να μπείτε στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας ήδη καταχωρημένα δεδομένα.

Έναρξη της διαδικασίας παιχνιδιού

Αν και το παιχνίδι Barbarians είναι αρκετά απλό και απλό, ξεκινά με μια κατανοητή και διεξοδική διαδικασία μάθησης. Έτσι, είστε ένας ευγενικός βάρβαρος, ένας μεγάλος πολεμιστής, ο οποίος πρόκειται να αναπτύξει τις εκτάσεις του, να τους προστατεύσει και να πολεμήσει όλα τα κακά στην περιοχή. Θα χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά με μεγάλη ευθύνη, επειδή η ευημερία των κατοίκων ενός μικρού χωριού εξαρτάται τώρα από εσάς. Κάποια κτίρια στις χώρες σας υπάρχουν ήδη. Η καρδιά του χωριού είναι ένα κάστρο, γι 'αυτό το μεταχειρίστε με ιδιαίτερη ανησυχία. Μην ξεχάσετε να βελτιώνετε τακτικά όλα τα κτίριά σας. Έτσι θα γίνουν πιο αποτελεσματικές και θα είναι σε θέση να φέρουν πολύ περισσότερα οφέλη και κέρδη.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να παίζεις Βαρβάρους χωρίς στρατό. Συλλέξτε τους δυνατούς πολεμιστές και εκπαιδεύστε τους τακτικά. Όσο περισσότερο ασχολείστε με τον στρατό σας, τόσο ισχυρότερη και πιο ανταγωνιστική θα είναι και, κατά συνέπεια, το χειρότερο θα δείτε στα μάτια του εχθρού και τόσο περισσότερο θα είστε σε θέση να κερδίσετε. Ένα άλλο σημαντικό καθήκον είναι η φροντίδα και η ανάπτυξη των εδαφών. Ογκόλιθοι και ζιζάνια θα εμφανίζονται τακτικά στην ελεύθερη περιοχή. Αφαιρέστε τα, παίρνοντας μπόνους γι 'αυτό. Και για να επεκτείνετε την επικράτειά σας επιρροής, εξερευνήστε νέες εκτάσεις και τις καταλάβετε όποτε είναι δυνατόν.

Για να μην βαρεθείτε στη Βαρβάρα για να παίξετε, το σύστημα θα σας εκδώσει συνεχώς καθήκοντα. Μπορείτε να τα εξοικειώσετε με τον πίνακα στην αριστερή πλευρά. Για το πέρασμα κάθε αποστολής θα είναι σε θέση να πάρει υλικές ανταμοιβές και πολύτιμα σημεία εμπειρίας για περαιτέρω ανάπτυξη. Όλα όσα χρειάζεστε για ανάπτυξη μπορείτε να αγοράσετε στο κατάστημα. Τα προϊόντα εδώ χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες:

 • πόροι ·
 • άμυνα,
 • επίθεση,
 • decor,
 • shield ·
 • θησαυρός

Κύρια Χαρακτηριστικά και Πόροι στο παιχνίδι Varvara

Όσο περισσότερο παίζετε, τόσο περισσότερο μπορείτε να επιτύχετε στην ανάπτυξη. Οι κύριοι δείκτες παιχνιδιών που χαρακτηρίζουν οποιονδήποτε παίκτη είναι οι εξής:

 1. Crystals - το νόμισμα για το οποίο μπορείτε να αγοράσετε βελτιωμένα αντικείμενα του παιχνιδιού.
 2. Τα
 3. εργαζόμενοι είναι μεγάλοι βοηθοί. Είναι πολύ έμπειροι σε διάφορες τεχνολογικές διαδικασίες.
 4. Ξύλο - ένας πόρος που απαιτείται για την κατασκευή.
 5. Κέρματα - το κύριο νόμισμα του παιχνιδιού.

. Δοκιμάστε τους Βαρβάρους online για να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία. Αυτό θα βοηθήσει στην αναβάθμιση των επιπέδων και στην ανοικτή πρόσβαση σε νέα προϊόντα και αντικείμενα.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες