Το avatar του χρήστη Αστέρι

Εναλλακτικές ονομασίες: Avatar Αστέρων, Avatar

Avatar Αστέρων παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι υπολογιστή στο στυλ shooter τρίτου προσώπου. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες με στυλ γραφικών anime.

Avatar Αστέρων καταχώριση παιχνίδι δεν είναι ακόμη δυνατή, επειδή ο server του παιχνιδιού ενημερώνεται έως τις 19 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Αλλά για την εγγραφή απαιτεί συνήθως τα ακόλουθα στοιχεία:

1) Το όνομά σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις και επώνυμο.

2) Έτος γέννησης σας.

3) Η διεύθυνση E-mail.

4) Ο κωδικός πρόσβασης για το παιχνίδι.

5) Η χώρα στην οποία ζείτε.

Download Avatar Αστέρων από την επίσημη ιστοσελίδα, καθώς και ιστοσελίδες που παρέχουν πρόσβαση σε αυτό το χαρακτηριστικό. Θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο "Download παιχνίδι" ή "Load Game" (για κάθε τόπο που παρουσιάζονται διαφορετικά). Στη συνέχεια, θα σας παρουσιαστεί μια πλωτή παράθυρο όπου θέλετε να κάνετε κλικ στο "Αποθήκευση αρχείου". Πώς να φορτώσει ένα αρχείο, επιλέξτε το.

Το Avatar Star μπορεί να παίξει εγγεγραμμένους χρήστες που δεν αποτελούν παραμέτρους του συστήματος του υπολογιστή που καθορίζεται παρακάτω:

Windows XP ή Vista, και μπορεί επίσης να είναι το 2007 - OS (λειτουργικό σύστημα).

AMD Athlon 64 3500 + - επεξεργαστή (CPU).

1GB - Memory (RAM) /

4 GB - σκληρό δίσκο (HDD).

256 MB - Κάρτα γραφικών (Video).

Shader Model 3. 0 - Κάρτα γραφικών (κάρτα γραφικών).

Internet - των ευρυζωνικών.

DirektX 9. 0c

Το Avatar Αστέρων σε απευθείας σύνδεση, υπάρχουν τρεις ενδιαφέρουσες κλάσεις χαρακτήρων:

1) Guardian (ιατρός) - αυτή η τάξη ασχολείται με την θεραπεία άλλων χαρακτήρων.

2) Gunner (βαριά φαντάρος) - είναι η πιο ισχυρή τάξη που σωστά με τα όπλα.

3) Assassin (Sniper) - αυτή είναι η ετικέτα κλάσης. Μπορούν να σκοτώσουν σε οποιαδήποτε απόσταση, οπότε θα πρέπει να φοβόμαστε.

Το Avatar Αστέρων σε απευθείας σύνδεση μέσα από μια ποικιλία των πολύτιμων λίθων, μπορείτε να βελτιώσετε τις ικανότητες των χαρακτήρων. Ικανότητές τους, θα πρέπει να ενισχυθεί με αυτό.

Εάν συνδέσετε μονότονη πέτρες, θα είστε σε θέση να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για τον χαρακτήρα σας.

Το Avatar Αστέρων σε απευθείας σύνδεση, υπάρχουν κλασικά τρόπους:

1) King of the Hill - Η λειτουργία αυτή είναι η πιο δημοφιλής.

2) Κυριαρχία - εδώ πρέπει να δείξει όλες τις δυνατότητές τους να κυριαρχούν στο παιχνίδι.

3) Deathmatch Team - αυτή η κατάσταση εντολών.

Avatar Αστέρων σε απευθείας σύνδεση πολλές ευκαιρίες για κάθε χαρακτήρα. Θα είναι σε θέση να αλλάξει τα κοστούμια τους ως τεράστιο ποσό τους στο παιχνίδι.

Ούτε λιγότερο τεράστια ποικιλία από όπλα στο παιχνίδι Avatar Star.

Avatar Αστέρων παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν, έτσι ώστε κάθε χρήστης μπορεί να κατεβάσετε το παιχνίδι, εγγραφείτε και να αρχίσετε να παίζετε.

Avatar Star Game είναι ένα ειδικό κατάστημα του παιχνιδιού, όπου μπορείτε να αγοράσετε εικονικά χρήματα για διάφορα αντικείμενα που χρειάζονται για το παιχνίδι.

Avatar Star - ένα νέο εθιστικό παιχνίδι που είναι γεμάτη από πολλά συναρπαστικά ειδικά εφέ, χαρακτήρες και συναρπαστικές περιπέτειες.

Σύνδεση με τους φίλους σας, κατεβάστε το παιχνίδι και να αρχίσετε να βουτήξει σε αυτό το συναρπαστικό κόσμο των χαρακτήρων anime.

Βυθισμένοι στον κόσμο, σίγουρα δεν θα μετανιώσετε το χρόνο που δαπανάται

 

Παίξτε επίσης