Assassins Creed: Brotherhood

Εναλλακτικές ονομασίες: Assassins Creed: Brotherhood, Assassin Creed, Assassin

Παιχνίδι Assassin Creed Brazerhud - φανταστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες από τη γαλλική εταιρεία Ubisoft Montreal , που αναπτύχθηκε στο είδος Δράση-περιπέτεια [_5_ ]. Προσωρινή περίοδο των γεγονότων - το τέλος XV - εκκίνηση XVI αιώνα . Venue - Ιταλία. Προβολή - από ένα τρίτο μέρος. Πλήρης περιδιάβαση διαρκεί 15 ώρες. Υπάρχουν δύο τρόποι single-player και multiplayer. Η ουσία του παιχνιδιού - να εκτελεί πολλαπλές αποστολές, θερμαινόμενη μάχη με μια ποικιλία των ηλεκτρονικών υπολογιστών που δημιουργούνται χαρακτήρες και αληθινών αντιπάλων στο πρόσωπο των άλλων χρηστών. Τα παιχνίδια που παίζονται στις περιοχές μάχες μεταξύ άρχοντα δολοφόνος ου Ezio Auditore da Firenze και орденом тамплиеров в Риме. Οι αντίπαλοί σας θα είναι οι κύριοι εκπρόσωποι είδος Borgia . Η ιστορία εξελίσσεται σε χρονολογικά πλαίσια. Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να ξαναπαίξει αποστολές ιστορία. Ενδιαφέρον σημείο - κινείται από το παρελθόν μέχρι σήμερα, και στη συνέχεια επιστρέφουν πίσω. Μόλις αυτές τις μέρες, θα συναντηθεί με τον κύριο χαρακτήρα αυτής της περιόδου - Desmond Miles, που βρήκε τον τρόπο να χρησιμοποιήσει το μηχάνημα «Animus 2. 0 "για να διαβάσετε πληροφορίες για τους προγόνους τους και μεταφέρθηκαν στο παρελθόν. Λοιπόν, ο κύριος χαρακτήρας είναι μια ιστορική καταγωγή Ezio Auditore da Firenze . Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και τέτοιες θρυλικές φιγούρες όπως Leonardo da Vinci Niccolo Machiavelli ή Caterina Sforza . Κατά τη λήψη απόφασης για τη λήψη Assassins Creed : Αδελφότητα , μπορείτε να βυθίσει στην ατμόσφαιρα των περασμένων αιώνων και να πάρει μια συγκλονιστική ταξίδι υπενθυμίσουμε ότι φωτεινά περιπέτειες.

Έτσι, ας παίξουμε Assassins Creed : Αδελφότητα έχει προσελκύσει την προσοχή σας και θέλετε για να μάθετε περισσότερα γι 'αυτό πληροφορίες. Δεδομένου ότι αυτό το έργο - είναι το τρίτο παιχνίδι της σειράς Creed Assassin του , θα ήταν σοφό να εξετάσει τι είναι διαφορετικό για αυτό το προϊόν από την προηγούμενη. Η πλοκή του παιχνιδιού - μια συνέχεια των γεγονότων της αρχικής έκδοσης. Κάποιες αλλαγές που υπέστη το σύστημα μάχης. Τώρα η μάχη είναι πιο δυναμική και επιθετική επιθέσεις καλωσόρισε περισσότερο από τις προσπάθειες να συμβληθούν. Δεδομένου ότι η πολιτική σας είναι συχνά προσβλητικό χαρακτήρα, τότε θα ήταν σοφό να κάνει την πρόσληψη και την κατάρτιση των στρατιωτών. Δολοφόνοι του, μπορείτε να κανονίσετε γύρω από την πόλη και αποτελεσματικά αντέχουν την επίθεση των εχθρών, μερικοί από τους οποίους είναι απλοί στρατιώτες και οι αξιωματικοί, και οι απατεώνες, και οι ελβετικές προφυλακτήρες, και τα βέλη, και οι επεμβατικές αυτά, καθώς και τους κακοποιούς και τους ληστές, και ερμητική, και άνθρωποι λύκος. Υπάρχουν αλλαγές στο οπλοστάσιο. Εφεξής Assassins Creed : Αδελφότητα πανοπλία πιο ποικιλόμορφη. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλα τα είδη των εργαλείων για να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων αυτών. Μέσα στο χέρι σας γίνεται βελάκια δηλητήριο, αλεξίπτωτα, διπλά κρυφά λεπίδες, κρυμμένα όπλα, προηγμένο αεροσκάφος, σταθερές όπλα και πολλά άλλα πράγματα. Ειδικές λειτουργίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αετός όραμα και γρήγορα να εκτιμήσει την κατάσταση στο πεδίο της μάχης. Assassins Creed : Αδελφότητα βίντεο όταν άποψη αλλαγές του αετού ως εξής: ανεπιθύμητα αντικείμενα εξασθενίσει στο παρασκήνιο (και όχι πλέον μια αηδία) Οι εχθροί απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα, οι σύμμαχοι - οι μπλε, τιμαλφή και καταφύγιο επισημαίνεται με λευκό χρώμα, και ο σκοπός της εργασίας - κίτρινο. Μπορείτε, έτσι ώστε να είναι δυνατό να ανιχνευθεί εύκολα λεπτές αντικείμενα και να εκτιμήσει την τακτική κατάσταση.

Κάνει μια δουλειά μετά την άλλη, μπορείτε να κερδίσουν χρήματα και να αναπτύξουν το παιχνίδι. Με κάθε βήμα, μπορείτε να πάρετε όλα τα πιο ισχυρά, όλα τα καλύτερα εξοπλισμένοι και ως εκ τούτου μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα απολαύσετε την ποικιλία του παιχνιδιού. Παρεμπιπτόντως, υπάρχει ένας άλλος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι Assassins Creed : Αδελφότητα . Επιλέξτε το στυλ του παιχνιδιού και χρησιμοποιεί το εν λόγω καθεστώς, το οποίο είναι περισσότερο με το γούστο σας - το δικαίωμα του κάθε ατόμου. Μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή να δοκιμάσετε πολλούς τρόπους, εκ των οποίων υπάρχουν όσο οκτώ. Αυτό Διερεύνηση, Σύνθετη αναζήτηση, Alliance, Advanced Alliance, Δολοφονία, Κυνήγι, Escort, Το κυνήγι για τα στήθη. Εν ολίγοις, δεν βαριούνται! Εγγραφείτε τώρα και δείτε μόνοι σας!

 

Παίξτε επίσης