Armored Warfare Έργο της Αρμάτας

Εναλλακτικές ονομασίες: Άρματα έργο
^^1

Armored Warfare στρατηγική προσομοίωσης του πολέμου δεξαμενή3^^

η απελευθέρωση του προγραμματιστή ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι Armored Warfare, είναι ένα multiplayer μάχες σε απευθείας σύνδεση δεξαμενή προσομοιωτή. Οι φίλοι του πολέμου με τη βοήθεια του στρατιωτικού εξοπλισμού θα έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόγραμμα παιχνιδιών εκπονείται μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, και ο αριθμός του εξοπλισμού δεν υπερβαίνει όλα τα παρόμοια σχέδια.

Armored Warfare είναι ένας προσομοιωτής στο οποίο ο παίκτης μπορεί να έχει:

    ^9 διαφορετικές στρατιωτικού εξοπλισμού και πυροβολικό, ^9 ενώθηκαν σε φυλές με τους φίλους σας την καλύτερη ικανότητα καταπολέμησης, * 9 * τρένο και να αντληθεί το πλήρωμα όχημα μάχης,
  • ψυχραιμία σε διοικητές του πληρώματος μάχης και μεταμόσχευση τους από μηχάνημα σε μηχάνημα.

Επιπλέον, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να υπερασπιστούν τη δική σας βάση. Κάθε κτίριο σε μια στρατιωτική βάση φέρνει τα μπόνους, επιταχύνει τη διαδικασία της άντλησης εξοπλισμού, όπλων ή του πληρώματος. Οι παίκτες μπορούν να συντονίζουν τις δραστηριότητές τους, να παίζουν μαζί με ένα κείμενο συνομιλίας σε απευθείας σύνδεση, να αναπτύξουν μια κοινή στρατηγική και την τακτική του πολέμου.

ισοπεδωτική τεχνολογία συμβαίνει στο υπόστεγο, και την καταπολέμηση της κάρτας και στα ανοικτά τοπία, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις εποχές, χειμώνα, καλοκαίρι, φθινόπωρο και την άνοιξη. Σχεδόν όλα τα τοπία, γέφυρες και τις δομές στο χάρτη της στρατιωτικής αντιπαράθεσης μπορεί να ανατιναχτεί και καταστραφεί. Οι Απλά θέσεις χωρίζονται σε μάχες στο ύπαιθρο και την αστική μάχη.

Το παιχνίδι δεν συνεπάγεται τη διαίρεση των χωρών οχήματα μάχης προγραμματιστές, ο παίκτης έχει λίγες προμηθευτές, από τους οποίους μπορεί να αγοράσει διάφορα είδη εξοπλισμού, οι κατασκευαστές των διαφόρων χωρών, ώστε μία βάση δεδομένων μπορεί να βρίσκεται και T - 90 και το Leopard 2.

Οι

Οι παίκτες καλούνται να κατεβάσουν Armored Warfare για να πάρετε μια αξέχαστη εμπειρία και μια ωραία στιγμή, αισθάνεται σαν ένα πραγματικό νικητή σε σύγχρονες πολεμικές συγκρούσεις.

1^^Αξιολόγηση του στρατιωτικού εξοπλισμού Armored Warfare^2.3^

προγραμματιστές να δώσει στους παίκτες ένα ευρύ φάσμα επιλογών της τεχνολογίας για το σκοπό και το ρόλο στο πεδίο της μάχης:

  • Άρματα μάχης - είναι η πιο αξιόπιστη και χρήσιμη τεχνική, είναι καλά εξοπλισμένοι με εξαιρετική πανοπλία. Ένα ζευγάρι, τρία επίπεδα εμπειρίας μάχης και, μετά από κατάλληλη άντληση έχουν τεχνολογικό εξοπλισμό, πυραύλους ελέγχου με τα οποία μπορείτε να καταστρέψει τον εχθρό, ακόμα και αν κρύβεται στο καταφύγιο. Για την προστασία της αποτελεσματικής χρήσης της προστασίας καπνού, η οποία θα κινηθεί γρήγορα μακριά σε μια ασφαλή απόσταση μετά την ανίχνευση.
  • ^Οι 9 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης στο παιχνίδι που χρησιμοποιείται κυρίως για την αναγνώριση. Αυτές περιλαμβάνουν ένα πολύ διαφορετικό στρατιωτικού εξοπλισμού. Προσκόπους αναπηρικό ελλιπή προστασία και βαριά οπλισμένοι, αλλά αναπτύσσουν μεγαλύτερη ταχύτητα, τον έλεγχο τους είναι δύσκολο, αλλά με τις κατάλληλες δεξιότητες και πολύ πυροβολικό μπορεί να τραβήξει τους εχθρούς. ^9 οχήματα μάχης πεζικού πιο αργά από το αυτοκίνητο αναγνωρίσεων, αλλά είναι εξοπλισμένα με πιο ισχυρά όπλα και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ακόμα και τις δεξαμενές και ο οπλισμός των ανωτέρω, μπορεί να αντέξει πολλαπλά χτυπήματα. ^9 αντιτορπιλικό δεξαμενή - μηχανές ταχύτητας τροχών με λεπτή θωράκιση και μια σημαντική δεξαμενή όπλα. Η παρουσία τους είναι αναγκαία για τη στρατηγική shoot- και -run για την καταπολέμηση ενέδρα, αλλά η διάρκεια ζωής ενός οχήματος είναι πολύ μικρή. ^9 Πυροβολικού - την καταπολέμηση των πυρκαγιών από τις πίσω, το φωτισμό και τον καπνό πυραύλους.

Το παιχνίδι Armored Warfare αγοράσει ένα βήτα πακέτο κόμμα, το οποίο θα δώσει στον παίκτη την ευκαιρία να δουν και να παίξει το πρώτο, διατηρούμε ένα ψευδώνυμο, για να πάρει το χρυσό και το καθεστώς πριμοδότησης στον καθορισμένο χρονικό διάστημα για να λάβουν τη μοναδική διοικητής του πληρώματος και πολεμική μηχανή πρωτοπόρος. Νιώστε στρατηγός και ήρωας της θωρακισμένα πολέμου.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες