ARC Srvayvl Evolved

Εναλλακτικές ονομασίες: ARC Survayval Evolv

παιχνίδι ARK επιβίωσης Evolved: Η Αυγή των Δεινοσαύρων.

FYI: Στούντιο μπαλαντέρ ( ως εκδότης ), Εικονική Υπόγειο LLC, Efecto Studios και το ένστικτο Παιχνίδια άνοιξε νωρίς πρόσβαση στο παιχνίδι μια ασυνήθιστη προϊόν μιας αρχαίας, άγριο κόσμο 3. 06. 2015. Ένα παιχνίδι περιπέτειας χαρακτηρίζεται από ARK επιβίωσης Evolved Είδος: Δράση, Παιχνίδια ρόλων, indie έργου.

Τώρα ο καθένας μπορεί να ARK επιβίωσης Evolved κατεβάσετε ένα μικρό κόστος, έτσι ώστε κατά τη διέλευση να βοηθήσει τους προγραμματιστές, εντοπίζοντας αδυναμίες.

Από την απελευθέρωση της απελευθέρωσης υπήρχαν κάποιες προσθήκες με τη μορφή ζώων, τα όπλα, τα κτίρια και τις φυλές, αλλά αυτές οι ενημερώσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, και όταν το παιχνίδι είναι τελικά διαμορφώνεται, το κόστος θα αυξηθεί, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να βιαστούν να κατεβάσετε ARK επιβίωση Evolved σε μια άνετη τιμή.

Άγρια Άνθρωποι & ndash? άγρια ​​ήθη.

Φανταστείτε πώς & ndash? να ζήσουν χωρίς τις ανέσεις και να αγωνιστούμε για το δικαίωμα να επιβιώσουν σε καθημερινή βάση. Ξεκινά με την ιστορία παραλία, όπου οι νέοι ξυπνήσει τους παίκτες όλων των εθνικοτήτων. Από ρούχα για να τους ταιριάζει, μόνο ο Αδάμ, και μετά το πέρας της επιθεώρησης και του εδάφους, είναι καλύτερα να μην μείνει στον αέρα για πάρα πολύ καιρό.

Γύρω αρπακτικών, άγριο κόσμο όπου οι δεινόσαυροι συνυπάρχουν με το βασίλειο των ανθρώπινων φυλών. Η γειτονιά είναι αμοιβαία επωφελής, καθώς κάθε μέλος εξυπηρετεί έναν διαφορετικό φαγητό, αλλά επειδή ανήκουν στην ανθρώπινη φυλή, τη δική του δέρματος είναι πιο ακριβά, και θα πρέπει να προστατεύονται.

προϊστορικά ερπετά μπορεί να εξημερωθεί και στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά εμπορευμάτων, για να προχωρήσουμε σε μεγάλες αποστάσεις, σε έναν πόλεμο με άλλα έθνη. Περισσότερα από 70 δεινόσαυρους με τα δικά τους χαρακτηριστικά συνεχίζουν να αυξάνονται σε είδος με την εμφάνιση του παιχνιδιού add-ons, αλλά αρκετά από αυτά τώρα να πετάξει, ανακατέψτε το νερό, το έδαφος και τα υπόγεια. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε μια τεράστια ερπετά με σκορπιούς, προτρέποντάς τους κάθεται στο θωρακοφόρο πίσω κάτω από προεξέχουσες την τρομερή ουρά τσίμπημα.

Αλλά για να γίνει αυτό εφικτό, είναι απαραίτητο να ενώσει & ndash? ένα σε μια τέτοια σκληρή κόσμος δεν θα επιβιώσουν. Στη συνέχεια θα πρέπει να αναπτύξουν τη φυλή σας, να αυξήσει το δυναμικό της. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να σας επιτεθούν, και πρέπει να προετοιμαστούμε για να αποκρούσει μια αποφασιστική επίθεση. Χρειάζεται ένα όπλο κλυδωνίζονται; ζώα. Και η τεχνολογία εξελίσσεται, και σύντομα δίπλα σε ένα πέτρινο τσεκούρι, ένα δόρυ και ένα τόξο θα πυροβόλο όπλο αντί για σκηνές αυξάνεται ισχυρή στο σπίτι.

Τακτοποιήστε τον αγώνα μέσα από τη ζούγκλα, θα συνεχίσει θήραμα και εχθρούς, πετούν σε πτεροδάκτυλος & nbsp? Πέρα από τα βουνά με χιονισμένες κορυφές. Συλλέγουν τους πόρους και την εμπειρία, να αναπτύξουν από μια πρωτόγονη φυλή με το σύγχρονο, πολλαπλασιάστε το έδαφός τους και να γίνει η ισχυρότερη φυλή.

ARC Survayval Evolv προσφέρει μια διασύνδεση φωνής και αγγλικά, αλλά το gameplay είναι σαφές διαισθητικό και παρουσιάζει καμία δυσκολία.^^11 OS: 64 bit? Windows Vista / 7 SP 1/8 ( 8.

 

ARK Επιβίωση Evolved - να επιβιώσει με κάθε κόστος!

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες