Ανθμός

Εναλλακτικές ονομασίες: Anzem

Game Anthem περιπέτεια για 10 χρόνια.

Λίγα χρόνια χρειάστηκε η BioWare να κυκλοφορήσει ένα εντελώς νέο προϊόν τυχερού παιχνιδιού με μια φανταστική ιστορία. Το παιχνίδι Anthem, το οποίο τελεί υπό εξέλιξη, ανέκαμψε τον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών, ειδικά μετά την έκθεση E3 το 2017.

Από το βίντεο παρουσίασης, κατέστη σαφές ότι ο Anthem θα γίνει όλο και πιο πρόθυμος να παίξει το παιχνίδι, προβλέποντας απίστευτες περιπέτειες. Και θα ξεδιπλώνονται σε πλατφόρμες:

  • PC
  • Xbox One
  • PlayStation 4

Αλλά η πιο συναρπαστική είδηση ​​είναι ότι οι συγγραφείς του προγράμματος σχεδιάζουν να συνοδεύσουν τους απογόνους τους τα επόμενα 10 χρόνια. Αυτό δεν είναι ακόμα σαφές, θα είναι με τη μορφή πρόσθετων ή ατομικών παιχνιδιών ως συνέχεια.

Ύμνος για μετά την αποκάλυψη.

The Anthem μπορεί να κατεβάσει από το 2018, έτσι οι προγραμματιστές έχουν ακόμα χρόνο να πλημμυρίσουν το σύμπαν που έχουν αναπτύξει με νέα θαύματα. Πρέπει να εγκατασταθείτε σε μια εποχή που ο πλανήτης ήταν καταστροφή. Και αυτό συνέβη πριν από πολύ καιρό, κρίνοντας από τις απερήμεις των άγριων περιοχών. Οι άνθρωποι εγκαταστάθηκαν στα παλιά ερείπια της κάποτε μεγάλης πόλης. Σήμερα, μπορούν μόνο να τα διατηρήσουν σε μια κατάσταση που είναι ανεκτή για τη ζωή, προστατεύοντάς τους από το τείχος της "μεγάλης γης".

Είναι σαφές ότι μια μέρα ένα τρομερό ατύχημα συνέβη που κατέστρεψε τον πολιτισμό. Μόνο μια χούφτα άνθρωποι επέζησαν και δεν ζουν, αλλά επιβιώνουν σε αυτόν τον νέο κόσμο. Μερικές φορές πρέπει να βγουν έξω από τον οικισμό τους. Για το σκοπό αυτό έχουν αναπτυχθεί ειδικά προστατευτικά κοστούμια, εξοπλισμένα με ανθεκτική θωράκιση. Προστατεύουν πλήρως τους ανθρώπους από το εξωτερικό περιβάλλον, αλλά αυτό που φοβούνται περισσότερο την ατμόσφαιρα ή το γεγονός ότι ζει σε αυτό δεν είναι ακόμη σαφές.

Σε αυτήν τη δράση ρόλων, δεν υπάρχει έλλειψη επικίνδυνων καταστάσεων. Καθημερινά θα πρέπει να επιβιώσουν, να πολεμήσουν και να βγουν από δύσκολες καταστάσεις. Το να είσαι μισθοφόρος, μαζί με τρεις συνεργάτες, θα πάτε στο Anthem για να παίξετε, εξερευνώντας την άγρια ​​φύση. Είναι γεμάτη από όλα τα κακά που είναι έτοιμα σε οποιαδήποτε στιγμή να επιτεθούν. Αφήνοντας τα όρια της πόλης, προσέξτε, γιατί από τώρα και στο εξής η ζωή σας κρέμεται από ένα νήμα. Μαζί με τα τέρατα που κατοικούσαν στην άγρια ​​ζούγκλα, υπάρχουν πολλοί άλλοι αντίπαλοι των κατοίκων του εχθρικού οικισμού. Επίσης, κυνήγι για σπάνια αντικείμενα που μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή σε δύσκολες συνθήκες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερο να προχωρήσετε σε επικίνδυνο ταξίδι ως ομάδα, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον. Δημιουργήστε ένα σχέδιο, ακολουθήστε το και τα εξορύσσεται στοιχεία θα φέρουν κοινό όφελος για όλους τους συμμετέχοντες στην επιχείρηση.

Σχετικά με τον εξοπλισμό.

Πρέπει να ειπωθεί ξεχωριστά για τα κοστούμια και τα όπλα. Τα κοστούμια, στα οποία είναι ντυμένα οι ήρωες, είναι εξωτικά "Javelin" και είναι εξοπλισμένα με όλες τις λειτουργίες επιβίωσης σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον. Είναι από διαφορετικούς τύπους, και το καθένα είναι εξοπλισμένο με το δικό του όπλο. Ωστόσο, κάθε επιλογή μπορεί να αλλάξει καθώς αντλείται και συμβαίνει με έναν οικείο τρόπο.

  • Εξερευνήστε το έδαφος
  • Επιλογή αντικειμένων
  • Χρησιμοποιήστε τα για να αναβαθμίσετε τον προσωπικό σας εξοπλισμό (κοστούμι, όπλο)
  • Βρείτε και αγοράστε τα στοιχεία που λείπουν

Η καλύτερη θωρακισμένη στολή, θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να επιταχύνετε ενώ τρέχετε, αλλά και να πετάξετε με ένα jetpack ακόμα και να βουτήξετε στο νερό. Η επέκταση θέσεων παρέχει εργασίες που θα πρέπει να κρατηθούν σε διαφορετικά στοιχεία.

Όλα που πρέπει να κάνετε στο Anthem επηρεάζει εσάς και το περιβάλλον. Οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν μια σύγκρουση με ασυνήθιστα φαινόμενα, εκκενώσεις κεραυνού, ανοίγματα πυλών σε άλλες διαστάσεις και νέους πλανήτες. Αυτό που συμβαίνει γύρω, γοητεύει και λίγο τρομακτικό. Ο ανοιχτός κόσμος αιχμαλωτίζει και η δυναμική του τι συμβαίνει διατηρείται σε καλή κατάσταση σε όλο το παιχνίδι.

 

Ανθμός

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες