Υμνος

Εναλλακτικές ονομασίες: Υμνος

Game Ανθός περιπέτεια μήκους 10 ετών.

Περισσότερα χρόνια πήρε το στούντιο BioWare, προκειμένου να κυκλοφορήσει ένα εντελώς νέο παιχνίδι με εκπληκτική ιστορία. Το παιχνίδι Anthem, ενώ βρίσκεται υπό ανάπτυξη, ενθουσιάστηκε τον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών, ιδίως μετά το E3 το 2017.

Από το κλιπ παρουσίασης έγινε σαφές ότι όσοι θέλουν να παίξουν το παιχνίδι Anthem θα γίνουν όλο και περισσότερο, αναμένοντας απίστευτες περιπέτειες. Και θα ξεδιπλώσουν στις πλατφόρμες:

  • PC
  • Xbox One
  • PlayStation 4

Αλλά τα πιο συναρπαστικά νέα είναι ότι οι συντάκτες του προγράμματος σχεδιάζουν να συνοδεύουν τους απογόνους τους για τα επόμενα 10 χρόνια. Αυτό δεν είναι ακόμα σαφές, θα είναι με τη μορφή πρόσθετων ή ατομικών παιχνιδιών ως συνέχεια.

Hymn για την μετα-αποκάλυψη.

Download Anthem μπορεί να είναι από το 2018, έτσι ώστε οι προγραμματιστές να έχουν ακόμα χρόνο να πλημμυρίσουν το σύμπαν που σχεδίασαν με νέα θαύματα. Πρέπει να εγκατασταθείτε σε μια εποχή που ο πλανήτης ήταν καταστροφή. Και αυτό συνέβη πριν από πολύ καιρό, κρίνοντας από τις απερήμεις άγριας γης. Οι άνθρωποι εγκαταστάθηκαν στα παλιά ερείπια της κάποτε τεράστιας πόλης. Σήμερα μπορούν να τα στηρίξουν μόνο σε ανεκτή κατάσταση, προστατεύοντάς τα από την"μεγάλη γη"από έναν τοίχο.

Μόλις μία ημέρα συνέβη ένα τρομερό ατύχημα που κατέστρεψε τον πολιτισμό. Μόνο μια χούφτα άνθρωποι έχουν επιβιώσει, και δεν ζουν, αλλά επιβιώνουν σε αυτόν τον νέο κόσμο. Μερικές φορές πρέπει να πάνε έξω έξω από τον οικισμό τους. Για το σκοπό αυτό έχουν αναπτυχθεί ειδικές προστατευτικές στολές εξοπλισμένες με ισχυρή θωράκιση. Προστατεύουν πλήρως το πρόσωπο από το εξωτερικό περιβάλλον, ακριβώς αυτό που φοβούνται περισσότερο την ατμόσφαιρα ή το τι είναι μέσα σε αυτό, μέχρι να είναι σαφές.

Σε αυτήν τη δράση ρόλων, δεν υπάρχει έλλειψη επικίνδυνων καταστάσεων. Καθημερινά θα πρέπει να επιβιώσουν, να πολεμήσουν και να βγουν από δύσκολες καταστάσεις. Το να είσαι μισθοφόρος, μαζί με τρεις συντρόφους, θα πάτε στο Anthem για να παίξετε, εξερευνώντας την άγρια ​​φύση. Είναι γεμάτο από όλα τα κακά πνεύματα, τα οποία είναι έτοιμα να επιτεθούν ανά πάσα στιγμή. Αφήνοντας τα όρια της πόλης, προσέξτε, γιατί από τώρα και στο εξής η ζωή σας κρέμεται από ένα νήμα. Μαζί με τα τέρατα που κατοικούσαν στην άγρια ​​ζούγκλα, υπάρχουν πολλοί άλλοι εχθροί των κατοίκων του εχθρικού οικισμού. Επίσης, κυνήγι για σπάνια αντικείμενα που μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή σε δύσκολες συνθήκες.

. Γιατί είναι καλύτερο να πάτε σε μια επικίνδυνη εκστρατεία από την ομάδα, ώστε να μπορείτε να έρθετε σε οποιαδήποτε βοήθεια ανά πάσα στιγμή. Έχοντας αναπτύξει ένα σχέδιο, ακολουθήστε το και τα στοιχεία που θα προκύψουν θα φέρουν κοινό όφελος για όλους τους συμμετέχοντες στην επιχείρηση.

Εξοπλισμός

Οbs.

Θα πρέπει να ειπωθεί για τα κοστούμια και τα όπλα. Τα κοστούμια, στα οποία φορούν ήρωες, είναι πρώην κοστούμια"Javelin"και είναι εξοπλισμένα με όλες τις λειτουργίες για επιβίωση σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Έρχονται σε διάφορες μορφές, και το καθένα είναι εξοπλισμένο με το δικό του όπλο. Ωστόσο, κάθε επιλογή μπορεί να αλλάξει καθώς αντλείται, και συμβαίνει με έναν οικείο τρόπο.

  • Κλείστε την περιοχή
  • Επιλογή αντικειμένων
  • Χρησιμοποιήστε τους για την αναβάθμιση του προσωπικού σας εξοπλισμού (σκούφες, όπλα)
  • Βρείτε και αγοράστε στοιχεία που λείπουν

Η καλύτερη θωρακισμένη στολή, κερδίζετε την ευκαιρία όχι μόνο να επιταχύνετε κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης, αλλά και να πετάξετε με ένα πακέτο τζετ και ακόμα να βουτήξετε κάτω από το νερό. Η επέκταση των τοποθεσιών παρέχει εργασίες που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε διαφορετικά στοιχεία.

Όλα που πρέπει να κάνετε στο Anthem, σας επηρεάζει και το περιβάλλον. Οι παίκτες αντιμετωπίζουν μια σύγκρουση με ασυνήθιστα φαινόμενα, εκκενώσεις κεραυνού, ανοίγματα πυλών σε άλλες διαστάσεις και νέους πλανήτες. Τι συμβαίνει γύρω, μαγευτικό και λίγο τρομακτικό. Ο ανοικτός κόσμος αιχμαλωτίζει και η δυναμική του τι συμβαίνει κρατιέται σε έναν τόνο σε όλο το παιχνίδι.

 

Παίξτε επίσης