Εναλλακτικές ονομασίες: Anno 2205
Anno 2205

παιχνίδι κατακτά χώρο.

ως αστικές Anno παιχνίδι προσομοίωσης 2205 άφησε πολλά παρόμοια προϊόντα πολύ πίσω. Είναι ασφαλές να πούμε ότι ο κύριος του έργου της εταιρείας και του εκδότη ταυτόχρονα – Ubisoft, υποχρέωνε τους ανταγωνιστές της να καταπιεί αστρόσκονη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι παίκτες αποστέλλονται στο μακρινό μέλλον στο 2205 Όταν η ανθρωπότητα έχει κατακτήσει τα αστέρια και το φεγγάρι να τεκμηριώσει κατοικιών βάσης.

Από 3. 11. 2015 Μπορείτε να κατεβάσετε το Anno 2205 για τα Microsoft Windows, και σε κατάσταση λειτουργίας ενός χρήστη, στην αστική ανάπτυξη. Συνδέθηκε με το δίκτυο, είναι δυνατόν να συνεργαστεί με άλλους παίκτες, την κατανομή των καθηκόντων, τους πόρους, και παρέχει στρατιωτική υποστήριξη, αλλά θα είναι διαθέσιμες, και χωρίς το Διαδίκτυο, και ο ρόλος του συντρόφους και τους εχθρούς θα λάβει η εκκίνηση του υπολογιστή.

 

 

ανάπτυξη της περιοχής.

Πρώτος ο παίκτης επιλέγει το λογότυπο και το όνομα των εταιριών τους, στη συνέχεια, την πολυπλοκότητα του εδάφους, και θα μάθει. Ο πιο ευχάριστος τρόπος"Standard"– δεν έχει στερηθεί όλες τις δυνατότητες σε άλλα επίπεδα, αλλά να χάσει αυτό είναι απαραίτητο να προσπαθήσουμε. Σε περίπτωση αρνητικού ταμειακού υπολοίπου που εισέρχεται αμέσως ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την υποστήριξη. Αυτό επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, μόλις αρχίσει να χάνει την πρωτεύουσα και να αποπληρώσει το δάνειο δεν απαιτεί ένα.

A ποικιλία του εδάφους που είναι απαραίτητα για να εξετάσουν πιο προσεκτικά τι σας ενδιαφέρει – για την εξαγωγή σπάνιων πόρων, ή να έχουν περισσότερο χώρο για τα κτίρια. Σε κάθε περίπτωση, όλα αρχίζει με την ανάπτυξη της εύκρατης ζώνης, όπου τα πρώτα σπίτια που θα κατασκευαστούν και να αρχίσει να λειτουργεί εξόρυξης.

φθάνοντας κάποια επιτυχία, θα σας προσφερθεί να μάθουν ένα νέο έδαφος στην Αρκτική, γιατί μόνο εκεί θα βρείτε τα υλικά που απαιτούνται για την παραγωγή των προϊόντων που ενισχύουν την ενεργό πληθυσμό. Αν αναφέρετε συνοπτικά την επερχόμενη δράση, που θα αναπτυχθεί σε μερικά σημεία:

 • Stroit goroda
 • Dobyvat resursy
 • Proizvodit tovary
 • Povyshat zhiteley
 • επίπεδο
 • Obespechivat σύνδεσμο μεταξύ της ανθρώπινης punktami
 • Vypolnyat zadaniya

Te ο οποίος αποφάσισε να παραγγείλετε και να κατεβάσετε Anno 2205 θα λάβουν από προγραμματιστές του παιχνιδιού μπόνους και είδη πολυτελείας, οπότε μην χάσετε αυτό το γεγονός και είναι πίσω στην επανεξέταση.

Για να φτάσουμε στο φεγγάρι βάσης, είναι απαραίτητο να εργαστούμε σκληρά, οδηγώντας την πόλη στην εύκρατη ζώνη και το κάλυμμα πάγου σε ένα καθορισμένο επίπεδο. Ανακοίνωση παρέχει τη βάση, επιπλέουν στη θάλασσα, και θα πρέπει επίσης να αναπτύξουν, την αναπλήρωση των αποθεμάτων ταμεία των πόρων. Δεν είναι όλα αυτά που παράγονται στις επικράτειες ανατεθεί σε εσάς, και πολύ σπάνια μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη διενέργεια στρατιωτικές παραγγελίες.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις του Anno, δεν χρειάζεται για την κατασκευή πλοίων – έχετε ήδη τους, αλλά και να αυξήσουν το επίπεδο είναι δυνατή, αλλά είναι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση πολλών διαδικασιών, και εάν έχετε τα χρήματα. Χαρακτήρες Anno 2205 στον υπολογιστή σας, σας ζητά να αναλάβει τον έλεγχο της απελευθέρωσης των αντικειμένων από τις δυνάμεις του εχθρού, καθώς και την εκτέλεση μερικά θελήματα – παραδώσει τα εμπορεύματα, για να πάρει μέσα στο νερό ή στην ξηρά συρτάρια. Έχετε τρεις επιλογές δυσκολίας, αλλά ανταμοιβή τους θα πάρετε όχι μόνο μετά την ολοκλήρωση της πράξης, και συλλέγοντας power-ups στο νερό, πίσω από το οποίο ήταν.

εξοικονομήσετε χρήματα, πόρους, και να εκτελέσει τις απαιτούμενες αποστολές, θα φτάσετε στο φεγγάρι, το οποίο είναι παρόμοιο με το να αρχίσουν να εξοπλίσει τη ζωή των νέων εποίκων Anno 2205.

απαιτήσεις συστήματος (ελάχιστο)

 • OS: 64 bit / Win 7 SP1 / 10/8 (8. 1)
 • OP 4 GB μνήμης RAM
 • Κάρτα Γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 460 και Radeon HD5870 της AMD (1024MB μνήμης VRAM με Shader Model 5. 0)
 • Επεξεργαστής: Intel Core i5 750 @ 2.6 GHz ή AMD Phenom II X4 @ 3,2 GGts
 • Zvukovaya Κάρτα: DirectX συμβατή με την τελευταία drayverami
 • Χώρος στο δίσκο
 • Mesto: 35 GB
 

Παίξτε επίσης