Οι αλλοδαποί έναντι Predator 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Οι αλλοδαποί έναντι Predator 2

Αντιπολίτευση ξένο αρπακτικό και ξεκίνησε πριν από πολύ καιρό. Αυτή η ιστορία έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια τηλεθεατές, η οποία, φυσικά, και του έργου του υπολογιστή δεν θα μπορούσε να στερήσει την προσοχή. Παιχνίδι Οι αλλοδαποί εναντίον Predator 2 - υπέροχη ιστορία, απλά όλα τα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης του έπους. Ως δημιουργός ενός νέου παιχνιδιού ήταν η Monolith εταιρεία. Προγραμματιστές του έργου τον πλησίασαν με δέος και μεγάλη ευθύνη, και δεν μπορούσε να εκτιμηθεί gamers εκτιμηθεί. Ευχάριστο είναι το γεγονός ότι η εταιρεία λογισμικού δεν διατήρησε μόνο τις βασικές ιδέες ιστορία διαβιβάζονται στην ταινία, αλλά δεν παραμελούν την ιστορία απέδειξε στην προηγούμενη έργο.

Αμέσως προειδοποιούν ότι οι οπαδοί ελπίζουν αλλοδαπός θηρευτής και θα αιτιολογούνται πλήρως. Σε Αλλοδαποί εναντίον του Predator 2 pc Monolith κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα σενάριο αντάξιο της αναγνώρισης καλύτερα επικριτές του Χόλιγουντ. Εδώ είναι όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα παιχνίδια δράσης κατηγορίας με όλες τις συνέπειες. Ο ήρωας σας θα πρέπει να ασχοληθεί με ζωντανούς χαρακτήρες, ρεαλιστικό σκηνικό, κλιμακώνουν την απαραίτητη ατμόσφαιρα και δημιουργούν μια διάθεση, εξαιρετικό διάλογο, ο οποίος δεν κάνει μακριά για ένα φλιτζάνι καφέ. Αχ, και να είναι προετοιμασμένοι για ό, τι οι αλλοδαποί παιχνίδι εναντίον Predator 2 είναι σχεδόν μούσκεμα μέσω ειδικών χιούμορ, το οποίο ανακουφίζει σημαντικά την ένταση και uplifting.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το οποίο, παρεμπιπτόντως, θα αρχίσει μόνο μετά είναι σε θέση να κατεβάσετε αλλοδαποί εναντίον Predator 2, θα ανακαλύψετε ότι μεταξύ τους κύριους χαρακτήρες θα είναι πολλά νέα μέλη. Για παράδειγμα, η υπόθεση θα πρέπει να είναι μια επιθετική αρχηγός της ομάδας ρώσων μισθοφόρων που κάποτε υπέφεραν από σοβαρές δόντια αρπακτικό. Όλοι οι κύριοι χαρακτήρες στις βαθμολογίες τους με βίαιες αλλοδαπών. Μια υλοποίηση της αντίθεσής τους έπαψε να είναι επίπεδη και μονότονη - η αλληλεπίδραση μεταξύ των χαρακτήρων που κάνει το gameplay πιο ενδιαφέρουσα.

Παζλ Σκηνή σερβίρεται μάλλον ασυνήθιστο τρόπο, κάνοντας το παιχνίδι Aliens εναντίον Predator 2 γίνεται πολύ πιο διασκεδαστικό. Οι δημιουργοί των παιχνιδιών αποφάσισε να εγκαταλείψει τις παραδοσιακές ομοιόμορφη διαδοχικές επιχειρήσεις - αντ 'αυτού, θα πρέπει να συλλέγουν τα κομμάτια των γραμμών ιστορία, με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Στην αρχή, μπορεί να φανεί πολύ συγκεχυμένη και ακατανόητο, αλλά μετά από λίγα λεπτά θα συνειδητοποιήσετε ότι έτσι μπορεί να μοιάζει όλων των παιχνιδιών, και θα ήταν υπέροχο!

Κάθε νέο επεισόδιο δεν είναι μόνο μια ιστορία, αλλά και την απόδοση των γραφικών, μουσικής, μοναδική ατμόσφαιρα. Κάθε ένας από τους χαρακτήρες στα παπούτσια που θα επισκεφθείτε, έχει το δικό του χαρακτήρα, ατομική νοοτροπία που αποτρέπει την μονοτονία στο παιχνίδι.

Για να δείτε για τον εαυτό σας όλες τις αρετές του έργου, είναι, φυσικά, θέλετε να δοκιμάσετε, και θα εξεταστεί από ένα περιγραφικό βίντεο αλλοδαποί έναντι Predator 2, η οποία εκπροσωπείται επαρκώς όλα τα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες