Aika 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Aika 2

Aika 2 σε απευθείας σύνδεση - ένα κλασικό παιχνίδι, έχει εδώ και καιρό ένα από τα αγαπημένα του είδους - MMORPG. Aika Game 2 έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με άλλα παιχνίδια στο είδος του, γιατί συνδυάζει όλες τις καλύτερες ποιότητες των άλλων έργων - ένα απλό, έξυπνο περιβάλλον εργασίας, τη δυνατότητα ζωντανής επικοινωνίας με άλλους παίκτες, να πολεμούν με ζωντανή αντιπάλους. Πέρα από όλα αυτά, Ike 2 σε απευθείας σύνδεση δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, είναι ένα παιχνίδι κόσμο. Έχει τη δική του ιστορία, τους ήρωές της, τους νόμους και τους κανονισμούς της. Παιχνίδι 2 Aika μπορείτε από οποιοδήποτε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο Internet.

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

 • OS : XP, Win7
 • Επεξεργαστής : Intel Core 2 Duo
 • Μνήμη: 1 GB
 • Βίντεο: 256 MB
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: 2 GB

2 Σε Aika μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε οποιαδήποτε στιγμή. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να εγγραφείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, και εκεί Aika 2 download client. Συμμετοχή στο παιχνίδι Aika 2 είναι εντελώς δωρεάν και δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας. Εγγραφή Ike 2 λαμβάνει χώρα σε διάφορα στάδια:

  1. Εισάγετε τη διεύθυνση e-mail - Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του τρέχον γραμματοκιβώτιο. Θα χρησιμοποιηθεί για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Αν δεν έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας, μπορείτε να το επαναφέρετε.
  2. Εισάγετε τον κωδικό - είναι αναγκαίο να διασφαλιστεί ότι κανείς άλλος δεν ήταν σε θέση να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να περιέχει χαρακτήρες, το μήκος του πρέπει να είναι 6 έως 32 χαρακτήρες.
  3. Συμφωνία - για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα πρέπει να διαβάσετε και να συμφωνήσετε με τους κανόνες και τη συμφωνία χρήστη.

Αυτό ολοκληρώνει την εγγραφή σας είναι πάνω, και τώρα είστε σχεδόν πλήρης πολίτης του κόσμου 2 παιχνίδι Ike.

Μετά την έναρξη του παιχνιδιού και συνδεθείτε, θα πρέπει να αποφασίσει με ποιανού το μέρος θα πάρει, και ο οποίος θα παίζει. Πρώτα απ 'όλα θα πρέπει να επιλέξετε ένα διακομιστή. Servara επιλογή, να δημιουργηθεί για τον χαρακτήρα σας, αυτό εξαρτάται από τη θέση σας. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε το έθνος. Η επιλογή ενός έθνους καθορίζει ποια πλευρά θα πάρετε στο παιχνίδι. Όσον αφορά την επιλογή του έθνους εξαρτάται από τους οποίους σας προστατεύει, και με τους οποίους θα πολεμήσει. Σύνολο πέντε έθνη, και το καθένα από αυτά έχει τα δικά της χαρακτηριστικά.

 • Imber - οι άνθρωποι είναι πολεμιστές. Το μόνο που θέλουν να πάρουν μόνο με την ωμή βία. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας του, είπαν αρκετά πολλές αιματηρές μάχες για να κατανοήσει πλήρως όλες τις περιπλοκές των στρατιωτικών υποθέσεων και είναι απαράμιλλη.
 • Keront - απλή και φιλική προς τους ανθρώπους. Ζουν κυρίως μέσω του εμπορίου. Μπορείτε να βρείτε μια διέξοδο από σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση μέσω εποικοδομητικού διαλόγου. Σε περιπτώσεις όπου ο διάλογος αυτός να οδηγήσει στο πουθενά, ξέρουν ποιον να ζητήσει βοήθεια, και πόσο θα κοστίσει.
 • Therion - οι πιο φιλική προς τους ανθρώπους. Η δύναμή τους έγκειται στην ενότητά τους, μαζί χτίζουν τη δημοκρατία και την ειρήνη, αλλά μάλλον μια ισχυρή κοινωνία.
 • Akris - αρκετά χαοτική έθνος. Διαμόρφωσαν την ιστορία της ανυπότακτο πνεύμα τους και δεν τους δίνουν να δημιουργηθεί μια ενοποιημένη και ισχυρή χώρα.
 • Flamma - έξυπνος και πολύ δύσκολο αγώνα. Στις στρατιωτικές υποθέσεις προτιμούν ύπουλες τακτικές και διπλωματία αφήνουν πάντα την τελευταία λέξη.

Ακριβώς την επιτυχία σας στο παιχνίδι εξαρτάται από τον ταξικό της χαρακτήρα. Αξίζει να θυμηθούμε ότι το καθένα από αυτά έχει τη δική του τις ειδικές ικανότητες, τα χαρακτηριστικά τους και την αποτελεσματική τους όταν επιλέγονται σωστά την τακτική. Ike Game 2 περιλαμβάνει διάφορους τύπους χαρακτήρων:

 • Shooter - κύριος της θεραπείας με ένα θανάσιμο κυμάνθηκε όπλα.
 • Pistoler - γενναία και ευέλικτη μαχητής που σκοτώσει οποιοδήποτε εχθρό που έρχονται σε κοντινή απόσταση από αυτό.
 • Ιερέας - ένας ταλαντούχος και πολύτιμος βοηθός θεραπευτή στη μάχη.
 • Warlock - άρχοντας της μαύρης μαγείας. Ξόρκι μάχεται κανείς του, ακόμη και το πιο ισχυρό εχθρό.
 • Paladin - μια λαμπρή συνδυασμός της μαγείας, δεξιοτήτων και ωμής βίας.
 • Πολεμιστής - ισχυρό και ανθεκτικό ειδικό σώμα με σώμα.

Aika σε απευθείας σύνδεση 2 είναι ένα παιχνίδι που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Ike 2 σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι ένα μοναδικό, πολύχρωμο κόσμο, όπου ο καθένας μπορεί να βρει κάτι ενδιαφέρον για τον εαυτό σας.

 

Παίξτε επίσης