Aeon cryohazard

Εναλλακτικές ονομασίες: Aeon

Aeon Cryohazard: τι θα είναι ο πλανήτης σου;

Είστε εξοικειωμένοι με την αρχή της εργασίας στις οικονομικές στρατηγικές, αλλά αν δεν φοβάσαι τη μεγάλη εργασία και τη σοβαρή ευθύνη, το παιχνίδι Aeon Cryohazard θα είναι στα δόντια σου. Θα ανακαλύψετε τις κοσμικές εκτάσεις, την άνευ προηγουμένου ομορφιά των γαλαξιών, την ευκαιρία να αναβιώσετε μια νέα ζωή, γεμίζοντας τους πλανήτες.

Υπάρχουν επίσης αρκετές

δυσκολίες, επειδή οι εχθροί καθαρίζουν ανάμεσα στα αστέρια, ψάχνοντας να συλληφθούν οι κατοικημένες περιοχές. Πρόσφατα, οι Kryons έχουν γίνει εχθρικές σε όλα τα ζωντανά πράγματα. Βρίσκοντας τη ζωή στους πλανήτες, απλώς καταστρέφουν τον πληθυσμό για να χτίσουν τη δική τους στρατιωτική βάση. Δεν αφήνουν ούτε αφύσικες γωνιές του χώρου, επειδή όσο πιο πυροτεχνήματα τοποθετούν, τόσο πιο θαυμάσια θα είναι.

. Προσπαθήστε να προχωρήσετε στο Krion, για να δημιουργήσετε τις δικές σας αποικίες και όπλα που μπορούν να αποκρούσουν κάθε επίθεση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθίσετε σε έναν πλανήτη, όταν υπάρχουν πολλοί γύρω του και όλοι είναι έτοιμοι να δεχτούν τους επισκέπτες, γεγονός που το καθιστά πιο ενδιαφέρον και παραγωγικό για να παίξει το Aeon Cryohazard.

Δημιουργείς τον δικό σου, νέο κόσμο!

Η εγγραφή Cryohazard

Aeon απαιτείται για να γίνει μέρος του εικονικού κόσμου του παιχνιδιού προγράμματος περιήγησης. Στη συνέχεια, συναντήστε τους παίκτες που κατάφεραν να γίνουν άνετοι εδώ και να δημιουργήσουν κάποια εμπειρία. Εάν μπείτε μαζί τους σε φιλικές συμμαχίες, θα μάθετε το έδαφος μαζί και θα είστε σε θέση να τις προστατεύσετε. Αλλά όχι όλοι οι άποικοι είναι εξίσου χρήσιμοι μεταξύ τους, είναι δυνητικοί εχθροί με τους οποίους η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Η ανάπτυξη του οικισμού θα προωθηθεί ενεργά. Για να εγκατασταθεί σε ένα νέο μέρος, χτίστε:

 • Βάρκες, εξοχικές κατοικίες, ουρανοξύστες και άλλες κατοικίες
 • Οπτικά όπλα
 • Shakhty
 • Θερμοπυρηνικές Μονάδες Ισχύος

Όλες οι εργασίες για την ανάπτυξη της πόλης και μπορείτε να ακολουθήσετε την πρόοδό του στο μενού, όπου είναι ορατές οι διακυμάνσεις ανάπτυξης και πτώσης:

 • Πωρία
 • Επιστημονική πρόοδος
 • Επιτάχυνση της παραγωγής μονάδων
 • Επιτάχυνση σύνθεσης υλικών
 • Κατασκευή κτιρίων
 • Πόροι εξορυκτικών πόρων

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα νέα προϊόντα του καταστήματος, χρειαζόμαστε χρήματα και υλικά: κρύσταλλα, ξύλο, φυσικό αέριο, πέτρα, πετρέλαιο, τρόφιμα. Αφού ρίξετε μια ματιά σε μια αποθήκη παιχνιδιών, θα δείτε τα πλούτη που συσσωρεύτηκαν από εσάς και θα διανεμηθούν στα κελιά:

 • Αντικείμενα
 • Ενότητες
 • Materials
 • Resources
 • Miscellaneous

Όταν πρέπει να βρείτε γρήγορα και να εφαρμόσετε ένα συγκεκριμένο στοιχείο, αυτή η διανομή θα σας επιτρέψει να το κάνετε αυτό γρήγορα.

Ενεργοποιούμε και αναπτύσσουμε την οικονομία

Για να εκπλήξεις την επίθεση του επιτιθέμενου σε συσσωρευμένους πόρους, είναι απαραίτητο να σκεφτείς εκ των προτέρων για την άμυνα. Το καλύτερο είναι να το αντιμετωπίσετε δημιουργήθηκε το διαστημικό σκάφος, εξοπλισμένο με ισχυρά όπλα του τελευταίου δείγματος. Συνολικά υπάρχουν έξι τύποι πλοίων και θα πρέπει να βελτιωθούν σταδιακά, αποκτώντας πρόσβαση σε νέα προϊόντα καθώς το επίπεδο προχωρά.

Η κατασκευή απαιτεί ανάγνωση των διαγραμμάτων και μια όραση του αποτελέσματος στο τέλος, με ατομικές λεπτομέρειες. Μόνο μια σωστά προγραμματισμένη συσκευή θα παρέχει αξιόπιστη προστασία από τους Krionov και τους παίκτες με επιθετική συμπεριφορά.

Aeon Cryohazard Το iPlayer απαιτεί επίσης την ανάπτυξη οικονομικών σχέσεων. Δημιουργώντας συμμαχίες με άλλους αποίκους, ενεργείτε ως ιδρυτής οραματιστής. Βοηθά να υπερασπιστούμε από κοινού τους εχθρούς και να ανταλλάξουμε με ασφάλεια online. Οικοδομώντας τίμιες σχέσεις, θα αποκτήσετε εμπιστοσύνη και σεβασμό, αποκτήσετε εμπειρία και προνόμια.

Για τους οπαδούς των αστρικών ταξιδιών, των οικονομικών στρατηγικών, των στρατιωτικών επιχειρήσεων, της δυναμικής ανάπτυξης και των καλών ευκαιριών τυχερών παιχνιδιών, αυτό το παιχνίδι σίγουρα θα το αρέσει, παρά τα κάπως ρουστίκ γραφικά, που δεν υποτιμούν τη συνολική ευχάριστη εντύπωση.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες