εννέα Κόσμοι

Εναλλακτικές ονομασίες: Asgard

Παιχνίδι Εννέα Κόσμοι: Δύσκολο να είναι Θεός.

Βήμα προς βήμα στρατηγικής απαιτεί ένα σαφές σχέδιο δράσης για την επίτευξη αυτού του στόχου. Κάθε παιχνίδι είναι δικό τους, αλλά αν είστε ένας ανεμιστήρας της φαντασίας, που έχει μια αδυναμία για την σκανδιναβική μυθολογία, λατρεύουν των MMORPG, και δεν φοβάται την ευθύνη, το παιχνίδι εννέα κόσμους που δημιουργήθηκε για εσάς.

σχισμένο αρχαίοι θεοί της Άσγκαρντ, και ενώ μερικά είναι κηρύττοντας τα καλά, οι άλλοι κακοί άνθρωποι με κλίση θέση. Για μια μακρά αντιπαράθεση οδήγησε στον πόλεμο, και παρόλο που υποχώρησαν, απομονωμένες τσέπες ξεσπούν συχνά, και πρέπει να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για να αποκρούσουν τον εχθρό.

Ποιο δρόμο να σας προσελκύσει - ειρηνική συνύπαρξη με τους παίκτες ή λεηλασία, λαθρεμπόριο, ληστείες και να συλλάβει; Ξεκινήστε από τις εννέα κόσμους για να παίξει, και να πάρει υπό τον έλεγχο της πόλης, προκειμένου να το φέρει προς τη δόξα και την ευημερία από τη δική τους στρατηγική.

Θα λάβετε τα προνόμια και τις εξουσίες μια ευκαιρία να αξιοποιήσει πλήρως όλα τα χαρακτηριστικά στο δρόμο προς τη νίκη – επιλογή είναι δική σας.

 

 

Η τύχη των

ανθρώπων είναι στα χέρια σας.

Για να παίξετε το παιχνίδι Εννέα Κόσμοι ως έμπειρος παίκτης, προσεκτικά απομνημονεύσει το εισαγωγικό μάθημα για αρχάριους. Θα σας δείξει τις πιθανές δράσεις, τρόπους για να διαχειριστείτε και να διαμορφώσετε. Μετά από μια τέτοια εμπεριστατωμένη μελέτη θα εξαφανιστούν όλες τις αμφιβολίες, τις ερωτήσεις, και όμως έχετε συνειδητοποιήσει μερικά κόλπα:

 • Novichkam καλύτερα κρυμμένο στην πόλη του μέχρι να αποκτήσει δύναμη. Πρέπει να ασχολούνται με την κατασκευή της οικονομίας και της ανάπτυξης του στρατού, και κέρδισε τη δύναμη, επιτίθενται στους γείτονες.
 • εγώ προσωπικά μπορεί να αντλήσει μόνο ένα στρατιώτη, και θα πολεμήσει αυτόματα.

για την οικονομία της πόλης είναι πολύ σημαντική και είναι απαραίτητο για την παραγωγή των πόρων αφθονία και την παραγωγή αγαθών που ο στρατός ικανοποιήθηκε από όλες τις απόψεις. Σε τακτά χρονικά διαστήματα να περιμένω να επισκεφθείτε τους ληστές που επιτίθενται, ληστεύουν, να σπάσει προς τα κάτω, και ένα θήραμα για να φύγει από την πόλη σας. Γρήγορα πίσω τις επιχειρήσεις και τα ορυχεία σε λειτουργία, προκειμένου να αποκατασταθεί η ροή που έρχονται στα ταμεία των στοιχείων.

Αν θέλετε να πληρώσετε μια επίσκεψη σε μια ένοπλη γείτονες, να το κάνετε αυτό, δίνοντας την εντολή στο στρατό του, αλλά το κάνει μόνο αν είστε σίγουροι για την ανωτερότητά τους.

 

 

Γνωρίστε τον ήρωα σας.

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα, και ολόκληρη την πόλη με όλες τις υποδομές, συμπεριλαμβανομένου και του στρατού. Αλλά μπορείτε να νοικιάσετε στρατιώτες από τρεις αγώνες που παρουσιάζονται:

 • Magi
 • Bessmertnye
 • Giganty
 • Elfy
 • Gnomy

Nedostatki με τα πλεονεκτήματα που συνδέονται με κάθε τύπο. Για παράδειγμα, γίγαντες τρομοκρατούν τα ξωτικά, αλλά κατώτερα από τα ξωτικά, και θα πέσει κάτω από την επίθεση των νάνων. Μελέτη της ποιότητας του κάθε χαρακτήρα, κάνει τους μια ένοπλη ομάδα, και μην ξεχάσετε να συμμετέχει συνεχώς σε βελτίωση της. Αυτό θα ασχοληθεί με κάθε παίκτη στο έδαφός τους, όταν πίσω από την καταχώρηση Εννέα Κόσμων.

ήρωες έχουν επίσης μια κατηγορία για τον ορισμό χρώματος:

 • Oranzhevye
 • Fioletovye
 • Krasnye
 • Sinie

Krasnye, είναι το πιο ισχυρό και σπάνια αντικείμενα, και, αντιθέτως, – μπλε χαρακτήρες τύπου είναι ανθρωπάκια, αλλά μπορούν να αποσυναρμολογηθούν ως βάση για να χτίσει ένα ντους των ηρώων, και χρειάζονται όταν επιλέγουν χαρακτήρες με υψηλά ποσοστά. Ψυχές μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένας τρόπος για να αυξήσει τη δύναμη των χαρακτήρων, και αν αυξηθεί όλες τις ιδιότητες σε υψηλότερα ποσοστά, θα είναι το πιο πολύτιμο πολεμιστής, είναι σε θέση να ρίξει ένα ολόκληρο στρατό του εχθρού και μόνο.

iPlayer εννέα κόσμους - μεγάλη στρατηγική του προγράμματος περιήγησης, όπου θα είναι σε θέση να εκπληρώσουν ναπολεόντειο σχέδιά τους να δημιουργήσουν μια συμμαχία για να καταστρέψει τις απειλητικό αφεντικά να λάβει υψηλότερο επίπεδο αξιολόγησης, για να κάνουν χρήσιμες μπόνους, για να επεκτείνει τα όρια της πόλης. Αλλά το πιο σημαντικό, είναι η κατάκτηση του ουράνιου πύργου, η οποία μπορεί να αφαιρεθεί μόνο ο πιο άξιος, ξεπερνώντας όλα τα 100 ορόφους.

 

Παίξτε επίσης