Σελιδοδείκτες

Wartune

Εναλλακτικές ονομασίες: Wartune

Game Wartune - ένα δωρεάν MMO RPG στρατηγική, η οποία περιέχει τα στοιχεία της κοινωνικής στρατηγικής και ρόλων. Το συναρπαστικό κόσμο της φαντασίας συγγραφέας Wartune σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι θα κάνει τους παίκτες να αισθάνονται στο ρόλο του μάγου, ενός ιππότη ή τοξότης. Σημασία Wartune σε απευθείας σύνδεση παιχνιδιού είναι να κρατήσει την πόλη υπό έλεγχο και να πάρετε τους πόρους για την κατασκευή κτιρίων.

Πριν από το παιχνίδι Wartune, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, κάρτα γραφικών - 128 MB. Συμμετοχή στο παιχνίδι Wartune δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1.                   Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο « δημιουργούν αντιπροσωπεύουν »?

2.                   Παρακαλώ εισάγετε το ψευδώνυμό σας?

3.                   Εισάγετε e - αλληλογραφίας ?

4.                   Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε?

5.                   Εισάγετε την ημερομηνία γέννησής σας?

6.                   Επιλέξτε « υποβάλει » Wartune και την καταγραφή είναι πάνω.

Σε απευθείας σύνδεση Wartune θα αναλάβει το ρόλο του ήρωα, τα οποία συγκεντρώνουν μπορείτε να επιλέξετε ότι ανήκετε σε μία από τις τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Class ορίζει την ικανότητα ενός παίκτη, θα έχει κατά τη διάρκεια των μαχών στην Wartune online παιχνίδι, ενώ το δάπεδο - είναι εξ ολοκλήρου μια προσωπική επιλογή. Μόλις γίνετε Wartune παιχνίδι, θα έχετε πρόσβαση σε ορισμένες από τις αναζητήσεις που δίνονται σε σας με το αρχικό βιβλίο. Αρχικά, οι παίκτες να μάθουν και να εξερευνήσουν τον κόσμο και ασχολούνταν με μάχες στους μάχης Wartune online παιχνίδι. Θα είναι σε θέση να παίξει Wartune και με τη σειρά τους να επιτεθούν ο ένας τον άλλον αυτόματα, μέχρι κάποιος να δίνει το πρώτο, όταν η ισχύς εξαντλείται, αν ο παίκτης είναι επίσης σε θέση να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που είχε αποκτήσει, έχουν συνήθως μια ισχυρή και ειδικά εφέ. Ανάπτυξη ως παίκτες στο παιχνίδι Wartune σε απευθείας σύνδεση, θα έχουν την ευκαιρία szdavat πρόσθετα στρατεύματα στην ομάδα τους, που θα επιτεθεί αυτόματα.

Μετά τις αρχικές αναζητήσεις και την καταπολέμηση της νοημοσύνης Wartune σε απευθείας σύνδεση παίκτες μέσα στην πόλη και να τον πάρει αμέσως κάτω από το φτερό του. Σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού θα χτίσουν την πόλη των νομισμάτων και κεφαλαίων που συλλέγονται. Wartune ιστορία online παιχνίδι σε αυτή την ενότητα είναι πολύ παρόμοια με αυτές τις στρατηγικές.

Από τη σκοπιά των κοινωνικών λειτουργιών Wartune παιχνίδι έχει chat σε πραγματικό χρόνο. Οι παίκτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τα ειδικά στοιχεία, όπως «πολλαπλασιαστών» για να μεταδίδει τα μηνύματα των άλλων παικτών. Αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι πολύ χρήσιμο κατά την πρόσληψη των μελών του τάγματος Wartune σε απευθείας σύνδεση, αλλά ένας μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που έχουν πράγματι χρησιμοποιήσει αυτή τη δυνατότητα, λένε ότι είναι άχρηστο.

Σε συνομιλία σε πραγματικό χρόνο, παίζοντας Wartune online παιχνίδι μπορεί επίσης να προσθέσει ο ένας τον άλλο σε λίστες φίλων, πληκτρολογήστε τη συντεχνία, να συνεργαστούν σε μια ποικιλία των θέσεων εργασίας. Στο παιχνίδι Wartune επίσης ένα στοιχείο της παρακολούθησης, δηλαδή είναι Μπορείτε να μάθετε τι guilds και οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους.

Σε γενικές γραμμές, Wartune σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, καθώς και έντονη στρατηγική. Game Wartune , βέβαια, δεν είναι το τέλειο παιχνίδι, αλλά σε αυτή την ιστορία είναι, χωρίς αμφιβολία, αξίζει πολύ υψηλότερη απόδοση σε σύγκριση με άλλους ανταγωνιστές στο κοινωνικό δίκτυο. Το παιχνίδι περιέχει πολύ περιεχόμενο για ένα παιχνίδι που σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσουν Wartune online παιχνίδι σε μεγάλο χρονικό διάστημα, και ως εκ τούτου, Wartune σε απευθείας σύνδεση αξίζει να το παίξετε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more