Σελιδοδείκτες

Warhammer Dawn of War II

Εναλλακτικές ονομασίες: Warhammer Dawn of War II

Warhammer Dawn of War II - υπολογιστή παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Παιχνίδι Warhammer Dawn of War 2 κυκλοφόρησε ως συνέχεια της ιστορίας του παιχνιδιού Warhammer Dawn of War. Φανταστικό παιχνίδι που παρουσιάζεται σε εξωτερικό χώρο, γεμάτο φανταστικούς χαρακτήρες. Προτού να παίξετε με φαίνεται στο gameplay του Space Marine.

Warhammer Dawn of War II παιχνίδι, όπως και κάθε άλλο παιχνίδι του υπολογιστή απαιτεί μια διαδικασία της λήψης στον υπολογιστή σας. Κατεβάστε Warhammer Dawn του Πόλεμος 2 με την παρουσία σας στον υπολογιστή σας ορισμένα προγράμματα.

Παιχνίδι Warhammer Dawn του Πόλεμος 2 Θα παίξει στο παιχνίδι ένα μικρό σμήνος αστέρων - υποτομέα Αυρηλίου. Αυτό είναι το γλυκό σπίτι σας, η οποία είναι απαραίτητη για την προστασία και τη διατήρηση της ειρήνης.

Η πλοκή του παιχνιδιού είναι μάλλον πολύπλοκη, επειδή υπάρχουν νέες εχθρούς και την τακτική να αλλάξει το όλο. Και τόσο συχνά. Διευκόλυνση ένα παιχνίδι προορίζεται να είναι περισσότερο από ποτέ προσεκτικός.

Για την ακρίβεια, υπάρχουν τέσσερα εμπλεκόμενα στη σύγκρουση μέρη:

· Space Marines?

· Orcs?

· Eldar?

· Tyranids.

Για τη λειτουργία ενός χρήστη είναι διαθέσιμη μόνο Space Marines.

Παιχνίδι Warhammer Dawn του Πόλεμος 2 είναι πολλοί χαρακτήρες. Ελέγξτε τους:

  • Commander?
  • Cyrus,
  • Avitus?
  • Δαβιά Toole?
  • TARKUS?
  • Faldo?
  • Gabriel Angelos?
  • Βλέποντας Idranel?
  • Επικεφαλής Orc.

Διοικητής - χαρακτήρα σας. Καταπολέμηση και ολοκληρώνοντας αποστολές θα αποκτήσουν εμπειρία και στολές. Εκτελεί σχεδόν οποιαδήποτε εξειδίκευση. Σε Παραγγελία disantnikov κεφάλια.

Cyrus - Αρχηγός Προσκόπων. Καλύτερα σε ένα μυστικό κίνημα και τη δολιοφθορά. Λειτουργεί σε πυροβόλα όπλα.

Avitus - τρέχει μια βαριά οπλισμένη ομάδα της Space Marines. Κατέχει περισσότερο ισχυρό όπλο από την ομάδα.

Δαβιά Toole - εκπρόσωπος στο Κρόνο. Αφού τραυματίστηκε στο θωρηκτό θέση για να διατηρήσει τη ζωή. Καλή δύναμη στη μάχη.

TARKUS - ο πιο έμπειρος αλεξιπτωτιστής, αλεξιπτωτιστές διέταξε τακτική υπηρεσία. Οι στρατιώτες του είναι η πιο ισχυρή και επίμονη.

Faldo - ο διοικητής της επίθεσης αλεξιπτωτιστών. Μετάβαση στην μέση της μάχης με τα πακέτα άλμα. Best melee.

Gabriel Angelos - Captain Blood Ravens, με επικεφαλής τον διαγαλαξιακό καταδρομικό "Litany of Fury". Υπόμνημα Space Marines.

Βλέποντας Idranel - εκπρόσωπος του τεχνητού κόσμου Ultve. Διοικητής του Eldar στον τομέα.

Αρχηγός Orc - Bonesmasha ισχυρότερο μέλλον αφεντικό.

Γρήγορα προστασία των Space Marines σας. Πάντα σε επιφυλακή.

Παιχνίδι Warhammer αυγή του πόλεμο 2 υπέροχα γραφικά σας ευχαριστεί πριν από το gameplay μπορεί να δείτε στα screenshots και Warhammer Dawn of War 2 βίντεο. Ποια πρότεινε να δούμε πόσο καλή εκπαιδευτικό βίντεο.

Η ποιότητα της εικόνας δράση σε ένα αξιοπρεπές υψηλό επίπεδο. Και το soundtrack τονίζει αυτή την συνοδεία στο παιχνίδι. Και όπως πάντα με την περίπτωση.

Θα πρέπει ήδη να κοιτάξουμε για όπου μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι Warhammer Dawn of War II, ίσως ακόμη και πριν από τη δοκιμή το πρώτο μέρος.

Με φίλους θα είναι πιο διασκεδαστικό, μην ξεχάσετε να καλέσει. Μπορείτε καλή διάθεση και καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more