Σελιδοδείκτες

Wargame 1942

Εναλλακτικές ονομασίες: Wargame 1942

Wargame 1942 online παιχνίδι - δωρεάν στρατηγική εξυπηρέτησης πελατών, που υλοποιούνται στο πρόγραμμα περιήγησης. Wargame 1942 παιχνίδι - αυτό σημαίνει να αισθάνονται στο πετσί τους, όπως οι πρόγονοί μας έπρεπε να επιβιώσουν κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Γίνετε ο κυβερνήτης σχετικά με τα εδάφη που σας έχουν ανατεθεί, επικεφαλής του στρατού και να πάει άφοβα στη σφαγή με τον εχθρό. Μην χάσετε την ελπίδα να παραμείνει ένας νικητής, ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές. Μετά από όλα, ο πραγματικός ήρωας μπορεί να είναι ο μόνος που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν μέχρι θανάτου. Άνετα και καλά σχεδιασμένο interface του παιχνιδιού είναι σίγουρα πλεονεκτήματα Wargame 1942. Company Looki φροντίζει δημιουργώντας ένα άνετο παιχνίδι για τους χρήστες όλων των ηλικιών. Οι βοηθοί θα βοηθήσει το σύστημα και μια καλή βάση γνώσεων. Ευχαριστεί και τη δυνατότητα πρόσβασης στον κόσμο του παιχνιδιού.

Απαιτήσεις συστήματος είναι ελάχιστες:

 • Σύνδεση στο Internet
 • Λειτουργικό σύστημα των Windows
 • 1 GB μνήμης RAM
 • Επεξεργαστής Pentium

Αν έχετε δημιουργήσει ένα λογαριασμό σε προηγούμενα έργα της εταιρείας Looki , εκ νέου εγγραφή Wargame 1942 δεν απαιτείται. Ωστόσο, οι αρχάριοι θα πρέπει να παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες, συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού:

  1. Ψευδώνυμό μου
  2. E-mail
  3. Κωδικός
  4. Συμφωνώ με τη Συμφωνία χρήστη

Μετά την εγγραφή στο παιχνίδι Wargame που ψηφίστηκε το 1942, σας παρέδωσε το αρχικό ποσό των χρημάτων και το οικόπεδο επί του οποίου φιλοξενεί. Δοκιμάστε σοφά επενδύσει τα χρήματά τους στην ανάπτυξη του πρώτου στρατού. Την πάροδο του χρόνου θα αναπτύξει γη που ανήκει. Αυτό θα επιτρέψει την αποθήκευση πετρελαίου και άλλα είδη καυσίμων. Σε περίπτωση ανάγκης "μαύρου χρυσού" μετατρέπεται σε χρήμα. Τα κέρματα είναι χρήσιμα για την αγορά του εξοπλισμού που απαιτείται οπλοστάσιο και άλλα χρήσιμα πράγματα. Από το παιχνίδι πυρομαχικών Wargame 1942 προτείνει επιλέγοντας διαφορετικά πιστόλια και πολυβόλα, χειροβομβίδες, γιλέκα, φωτοβολίδες ακόμα και εξαρτήσεις. Δεν υπάρχει πόλεμος χωρίς τη χρήση του σιδήρου, αλλά και διπλωματικές ικανότητες, καθώς και την τακτική της σκέψης-play στο δρόμο για τη νίκη ρόλο.

Ως διοικητής πρέπει να βρει τη δύναμη να ελέγχουν πολλές πτυχές. Εξελιγμένα οικονομία, με έδρα την παραγωγή των μάχιμων μονάδων, στρατιωτικής τεχνολογίας ερευνητικό οργανισμό, ισορροπημένη οικοδόμηση των απαραίτητων αντικειμένων - η επιτυχία των μελλοντικών νίκες. Enemy και προσπαθεί να αρπάξει σας ανήκει έδαφος. Μην του δώσεις μια ευκαιρία! Ο ισχυρός στρατός, αεροπορία, ναυτικό και την άμυνα δεν θα επιτρέψει στον εχθρό να επιτύχει τους στόχους της. Η πλήρης νιώθεις πόσο ζεστό στρατιωτικού γεγονότος εξαφανίζεται όταν ασυλία που Wargame 1942 browser παιχνιδιού έδωσε oklimatizatsii πρώτα για τον κόσμο τυχερού παιχνιδιού.

Υποδοχής στρατιωτική βάση θα πρέπει να ενδιαφέρονται κυρίως για το κτίριο του Γενικού Επιτελείου. Στη συνέχεια, θα πρέπει να σκεφτείτε άλλα αντικείμενα που συνήθως χωρίζονται σε αυτά τα είδη των παιχνιδιών δεν είναι

 • Πόρων (Κατοικίες, Multi-Family Homes, Πανεπιστήμιο, εξέδρα άντλησης πετρελαίου, ορυχεία)
 • Στρατιωτικά (Στρατώνες, Σκοπευτήρια, υγειονομική ταφή, εργοστάσια όπλων, Γενική Διεύθυνση της Μυστικής Υπηρεσίας)
 • Οικονομική (εργοστάσια, τράπεζες, εμπορικά κέντρα)

Οικοδομική άδεια Δυναμικού

 • Δημοσίευση πόλεμο
 • Παρέχει την αναγκαία εκπαίδευση
 • Απόσπασμα πολύτιμους πόρους

Εμπόριο

 • Για να ρυθμίσετε τη ροή του χρήματος
 • Εκτός από τα χρήματα
 • Κάντε τις καλύτερες ευκαιρίες

Χάρη στα στρατιωτικά κτίρια καθίσταται δυνατή

 • Κατασκευή όπλων
 • Οργανισμός Προστασίας του εδάφους
 • Εκπαίδευση επιδέξιος παράγοντες

Μόνο στην περίπτωση της σωστής ιεράρχησης ιλιγγιώδη επιτυχίες γίνει υπερηφάνεια σας. Πρέπει να είναι μια ισορροπία μεταξύ της ανάπτυξης της στρατιωτικής συγκρότημα, η παραγωγή των αναγκαίων πόρων και χρηματοδοτικών υποθέσεων.

Ο κόσμος του παιχνιδιού θα δώσει χαρά σε όλους ότι ό, τι κάνετε. Ευχαριστημένος ότι η έδρα είναι το πρωτότυπο αυτό, έτσι ώστε η διαμονή σε αυτό δημιουργεί μια αίσθηση της πραγματικότητας. Στους τοίχους κρεμασμένα με χάρτες, εκθέσεις, διαγράμματα με τις πληροφορίες για το παρελθόν μάχες. Μια τέτοια ατμόσφαιρα συν οθόνη αδελφό, που σας επιτρέπει να μάθετε γρήγορα σχετικά με τα πλεονεκτήματα σε σχέση με τον εχθρό, πρέπει να κάνουν τις σωστές αποφάσεις και γρήγορα. Μην φοβάστε να πραγματοποιήσει ταχεία ελιγμούς. Σύστημα ανταμοιβών και κινήτρων μέχρι τη διάθεσή σας, το οποίο με τη σειρά του θα σας εμπνεύσει να κατακτήσει νέα ύψη.

Αν έχετε κουραστεί σόλο προσπαθούν να κερδίσουν, την ένταξη στη συμμαχία. Έτσι, θα βρείτε ομοϊδεάτες και αξιόπιστη συντρόφους.

Πρέπει να αναφέρω ένα ακόμη χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Υπάρχει μετεωρολογικά κέντρα, μέσω του οποίου μπορείτε να ελέγξετε τις καιρικές συνθήκες. Στη συνέχεια, η επίδραση των καιρικών συνθηκών σχετικά με την έκβαση των μαχών, που είναι γνωστή σε όλους. Αληθινή να προβεί σε τέτοια περίεργα πράγματα μπορεί να είναι μετά από τις επενδυτικές διαμάντια (πραγματικό) ή εικονικά χρήματα.

Παίξτε Wargame 1942 - αυτό σημαίνει να περάσει τη δοκιμασία του πολέμου, μετριάσουμε το πνεύμα σας και να αισθανθείτε τη χαρά της δικής τους αντίκτυπο στην ιστορία. Πιστεύετε ότι τα δόντια, αν το χρειάζεστε; Δεν αξίζει μια εικασία, ελέγξτε όλα τα σχετικά με τη δική τους εμπειρία. Ας τύχη χαμογελά σε σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more