Σελιδοδείκτες

War2 Δόξα

Εναλλακτικές ονομασίες: War2 Δόξα

Παιχνίδι War2 Δόξα - δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης με βάση την καταπολέμηση της στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Να γίνει ένα μέρος στην εικονική Β 'Παγκοσμίου Πολέμου θα μαχόμαστε συνεχώς με τους εχθρούς τους, μαθαίνουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αναπτύξουν τακτικές για να προσπαθήσει να διευρύνει τα στρατεύματά της. Κόσμος Πόλεμος 2 Δόξα σε απευθείας σύνδεση - είναι ένα μέρος όπου οι μάχες παντού στην ξηρά και στη θάλασσα και στον αέρα. Έτσι ώστε να μην μπορούν να αποφευχθούν συγκρούσεις. Όσο περισσότερο ότι οι αντίπαλοι θα είναι πραγματικά παίκτες, και το έργο τους πολύ, επειδή το παιχνίδι έχει ήδη γίνει αρκετά δημοφιλής. Face off με πραγματικούς ανθρώπους πολύ πιο ευχάριστο από το να προσπαθήσει να ξεγελάσει την τεχνητή νοημοσύνη. Τέτοιες μάχες σας επιτρέπουν να ενσαρκώσει την πιο εξελιγμένη, τολμηρή στρατηγική. Να είστε σοφός διοικητής - και θα πετύχει!

Παίξτε Πόλεμος 2 Δόξα είναι δυνατόν ακόμη και με ελάχιστη διαμόρφωση του υπολογιστή. Οι απαιτήσεις του συστήματος σε απευθείας σύνδεση αυτό το προϊόν είναι πολύ μέτρια. Αν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο Internet Πόλεμος 2 Δόξα εγγραφής θα σας μεταφέρει σε ένα μαγευτικό κόσμο όπου τα πιο συναρπαστικά γεγονότα διαδέχονται η μία την άλλη. Δημιουργία λογαριασμού απλά. Πρέπει να εισάγετε ένα όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό ασφαλείας (με εικόνες). Ένας άλλος έλεγχος στο παιχνίδι War2 Δόξα θέλει να βάλει ένα σημάδι στην επιβεβαίωση της αποδοχής της συμφωνίας χρήστη. Γρήγορα συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα πεδία, μπορείτε να αναλάβει το ρόλο του διοικητή και σιγά-σιγά αρχίζουν να συνειδητοποιούν εκτεταμένες σχέδιά τους.

Λάβετε υπόψη ότι η επιτυχία σε αυτόν τον πόλεμο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: την κατάσταση των στρατευμάτων, ο αριθμός των στρατιωτών στο στρατό, το επίπεδο ανάπτυξης της πόλης ανατεθεί σε εσάς, η κυριότητα αυτών ή άλλα τεχνικά μέσα, την αξιοπιστία που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια μυστικών πληροφοριών, καθώς και τη συμμαχία , η οποία αποτελείται. Θα διαχειριστείτε το δικό σας αγρόκτημα και να προσπαθήσουμε να φιλοξενήσει όλα με την παραμικρή λεπτομέρεια. Κατασκευή και ανάπτυξη της πόλης - ένα από τα κύρια συστατικά του παιχνιδιού. Λοιπόν, τι καλύτερη στιγμή για να δώσει αρκετό κατασκευή των κτιρίων και άλλα θέματα που απαιτούν προσοχή. Θα πρέπει να ξέρετε ότι σε αυτόν τον σκληρό κόσμο, τα πάντα είναι αλληλένδετα, και λαμβάνοντας για την εκτέλεση αποστολών, μπορείτε να κερδίσουν χρήματα και την εμπειρία, η οποία τελικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξει νέα είδη κτίρια για την πόλη σας. Υπάρχει η δυνατότητα, και βελτίωση των υφιστάμενων κτιρίων. Το κύριο πράγμα - για να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και αγωνίζεται για την τελειότητα.

Προς Πόλεμος 2 Δόξα παιχνίδι, θα πρέπει να κάνει μια επιλογή ανάμεσα σε δύο υπάρχοντα κόμματα. Η Γερμανία και η συμμαχία κατά του Χίτλερ είναι ασυμβίβαστη εχθρότητα. Όλες οι μάχες που συμβαίνουν, που λαμβάνει χώρα μεταξύ των εκπροσώπων των δύο αντιτιθέμενες παρατάξεις. Είτε πρόκειται για ένα πραγματικό παίκτη ή στρατιώτες υπολογιστή καταπολέμηση αυτός μπορεί μόνο προσκολλημένο τμήμα, το οποίο εξαιρεί τον εαυτό του. Ειδικά πλεονεκτήματα ή φασιστικό αντάρτες εναντίον τους οι άνθρωποι δεν το κάνουν. Απλά κάποιες διαφορές στην τεχνική και την επιτρεπόμενη κτίρια. Έτσι, το παιχνίδι BaF2 Δόξα υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα, και την καταπολέμηση όσο πιο κοντά στις πραγματικές. Η αίσθηση ότι τα πάντα συμβαίνουν στο παρόν, προάγει την καλή γραφικά. Είναι γκέι στοιχεία τεράστιου ποσού.

Νίκαια ότι αρχίζουν να παίζουν Πόλεμος 2 Δόξα , μπορείτε να πάρετε για να απολαύσετε ένα τεράστιο ποσό του εξοπλισμού, το οποίο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα σχέδια της εποχής εκείνης. Αυθεντικά οχήματα και πολεμικά μέσα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου συγκεντρώσετε περισσότερες από 40 μονάδες. Κάθε όπλο έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, καθώς και η χρήση τους αποτελεί κρίσιμο στοιχείο της στρατηγικής σας. Έτσι Σήκωσε τα όπλα προσεκτικά, διότι στις κύριες μάχες - μια σοφή τακτική. Θα είστε σε θέση να κερδίσει ακόμα και εκείνους τους εχθρούς που είναι ενδεχομένως εντονότερη από ό, τι μπορείτε. Αν καταφέρετε να επιλέξετε τη σωστή συμπεριφορά, θα κερδίσει εύκολα στις πρώτες γραμμές της κατάταξης παικτών.

Τέλος αξίζει να πούμε ότι μπορείτε να επιλέξετε για τον εαυτό σας το στυλ του παιχνιδιού. Μπορείτε να πολεμήσει και μόνη της ή να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε φυλή. Στο πλαίσιο της συμμαχίας, θα αισθάνονται πιο ασφαλείς, αλλά είναι, όπως λένε, είναι μια προσωπική υπόθεση. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε για να ξεκουραστείτε μετά από αυτήν, έτσι ώστε να κάνετε όπως σας αρέσει! Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more