Σελιδοδείκτες

Η μοίρα του Έθνους

Εναλλακτικές ονομασίες: Η μοίρα του Έθνους

Η μοίρα του Έθνους Online - multiplayer browser-based παιχνίδι στρατηγικής που εκτυλίσσεται σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, το έργο δεν απαιτούν επενδύσεις, και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πραγματικά χρήματα. Η κάλυψη της καθυστέρησης για την κατασκευή και την ανάπτυξη των δικών τους πόλεων, θα προχωρήσετε στις λογικές αιώνες αλυσίδας - από την εποχή του λίθου στο μέλλον. Και συνοψίζοντας κάθε του παρελθόντος στάδιο θα στήσει ένα από τα θαύματα του κόσμου. Είναι για την κατασκευή ενός θαύματος και μπορείτε να πάρετε είτε τα χρήματα ή το νόμισμα του παιχνιδιού. Ενώ εσείς οι ίδιοι επισημαίνουν, τι ανταμοιβή για σας η καλύτερη διαπραγμάτευση. Η μοίρα του παιχνιδιού Nation παρέχει στους παίκτες με ένα ευρύ πεδίο δράσης. Το μέγεθος του παιχνιδιού χάρτης 1000-1000 κύτταρα μπορεί να επεκταθεί όχι μόνο το κτίριο, αλλά και για τη διεξαγωγή αναγνωρίσεις την πάροδο του χρόνου να αισθάνονται καθόλου άνετα. Μετά το χτύπημα η πρώτη φορά στον υπέροχο κόσμο, μπορείτε να σκεφτείτε ότι είστε εδώ από τον εαυτό σας. Αλλά είναι απαραίτητο να γίνει η πρώτη μελέτη, βρίσκει πολλούς γείτονες. Και έχουν οριστεί σε σχέση με σας με διαφορετικό τρόπο. Φιλικό κάποιος, κάποιος εχθρική. Έτσι, προκειμένου να είναι σε θέση να φτάσουν σε άλλους, έχετε ακόμα πολλά να - και να μάθουν να συνάπτει συμβάσεις, και αντανακλούν την επιθετική επίθεση. Έλα! Η μοίρα της εγγραφής Έθνος ανοίξει έναν κόσμο γεμάτο περιπέτεια!

Οι απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι είναι μάλλον μέτρια: ένα από τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer 9 i vische, Opera Safari i) και η επέκταση της οθόνης είναι μικρότερη από 1280x800 (κατά προτίμηση 1440h960). Επιπλέον, η λήψη τίποτα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ανά πάσα στιγμή, ακόμα και με τον υπολογιστή κάποιου άλλου, ακόμη και από ένα κινητό τηλέφωνο. Συμμετοχή στο παιχνίδι Η μοίρα του Έθνους ως εξής:

- Εισήχθη το ψευδώνυμο?

- Σκέψη έναν κωδικό πρόσβασης?

- Αναφέρθηκαν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου?

- Συμπληρωματικά στοιχεία (επιλογή του παιχνιδιού κόσμος, ένας αρχάριος ή ένας έμπειρος χρήστης, το χρώμα της σημαίας, το όνομα της πόλης, μια κωδική λέξη το πραγματικό του όνομα).

Εν κατακλείδι, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο "Join the game".

Game μοίρα των Εθνών δημιουργήθηκε στο στυλ του "πολιτισμού". Τώρα μπορείτε να κυριαρχήσετε τρεις εποχές - την αρχαιότητα Stone Age και του Μεσαίωνα. Η υπόσχεση δημιουργοί που θα είναι σύντομα διαθέσιμη και η επόμενη εποχή - μια νέα ώρα, το παρόν και το μέλλον. Κάθε εποχή συνοδεύεται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Κάθε φορά που έχει τις δικές του συγκεκριμένες μονάδες της, καθώς και διαθέσιμα κτίρια. Και, φυσικά, η περαιτέρω κινείστε, τόσο το καλύτερο τις προοπτικές σας. Για παράδειγμα, στην εποχή του λίθου πράγμα όσο το δυνατόν περισσότερο για να πραγματοποιήσει μελέτες για να εμποδίσει τους ανταγωνιστές να συλλάβει αυτές τις περιοχές, η οποία θα είναι χρήσιμη. Χαρακτηρίζεται από την εισαγωγή αρχαιότητα χρήματα. Τώρα, χωρίς αυτά είναι αδύνατο να περιέχουν μονάδες των αστικών κτιρίων, συν το ότι πρέπει να κάνουν εμπορικές συμφωνίες. Μεσαίωνα φέρει χαρμόσυνα νέα που μπορείτε να δημιουργήσετε τελικά το έθνος σας. Αρκετοί παίκτες μπορούν να συνεργαστούν και να συνεχίσει το παιχνίδι κάτω από μία σημαία, καθοδηγείται από κοινούς στόχους. Μια νέα εικονική χρόνος είναι πολύ παρόμοια με την παρούσα. Ξεδιπλώνεται κατασκοπεία, κλοπή συμβαίνουν παντού, η ατμόσφαιρα είναι μολυσμένη βιομηχανικά απόβλητα. Αλλά τα εργοστάσια, τα φυτά σας ενέργεια τώρα εντείνεται.

Ας δούμε τι χρειάζεται για να παίξει με επιτυχία το παιχνίδι η μοίρα του Έθνους. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η μελέτη καταλαμβάνουν μια ιδιαίτερη θέση στο gameplay. Αλλά μην ανησυχείτε για το τι θα πρέπει να ξοδεύουν τον πολύτιμο χρόνο τους. Μπορείτε απλά να καθορίσετε τι σας ενδιαφέρει, να δώσει το έργο στις μονάδες τους και να τους στείλετε μακριά. Θα περιμένουν απλά ειδήσεις. Επίσης, οι πιστοί υπηρέτες σας θα ωφελήσει εκείνους που αυτο μπορεί να ληστέψει έναν γείτονα και να φέρει το θήραμα να βρείτε πλούσιο κύτταρα των πόρων. Με τον τρόπο αυτό, οι πόροι αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες μιας καλής ανάπτυξης. Δεν είναι υποχρεωτικό στοιχείο, αλλά από τη στιγμή που θα συναντήσετε, μην παραμελήσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εξόρυξης σε κάποια εύφορη κυττάρων. Πόροι σας επιτρέψει να οικοδομήσουμε ισχυρότερη τύπους των στρατευμάτων, και, φυσικά, τη βελτίωση των εγκαταστάσεων. Αφού έχτισε μια πόλη, δεν πρέπει να σταματήσει εκεί. Αντίθετα, οι περισσότερες πόλεις θα είναι υπό την εξουσία σας, τόσο το καλύτερο. Παίξτε Η μοίρα του Έθνους αξίζει έχοντας κατά νου ότι κάθε δράση απαιτεί χρόνο. Για παράδειγμα, για να μετακινήσετε τα στρατεύματα από το ένα κύτταρο στο άλλο απαιτεί 1-2 λεπτά, και η κατασκευή του κτιρίου σε λίγες ώρες. Ένα τέτοιο σύστημα σας επιτρέπει να παρέχει κάποιο πρόβλημα. Έτσι, διαπιστώνουμε ότι προς την πόλη σας κίνηση στρατευμάτων, θα έχετε χρόνο για να προετοιμαστούν για έναν αγώνα ή να λάβει μέτρα για να συνάψει σύμφωνο μη επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δυνατότητα να αναλάβει την κατασκευή του θαύματος του φωτός "Megalith" vyborot ανάγκη. Ρωτήστε γιατί το χρειάζεστε και να έχουν αρκετό ανησυχίες; Λοιπόν, αν δεν χρειάζεστε ένα μπόνους με τη μορφή της πραγματικής, στη συνέχεια, καθίστε ήσυχα!

Αρχίστε την τύχη του Έθνους παίξετε τώρα να απολαμβάνουν πλήρως όλα τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος ποιότητας: η δυναμική των γεγονότων, μεγάλη γραφικά, ήχο μηχανική, έξυπνο περιβάλλον εργασίας, τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τακτική, την ευκολία με την έννοια ότι δεν χρειάζεται να περνούν πολύ χρόνο.

Ας gameplay σας φέρνει μια πραγματική απόλαυση!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more