Σελιδοδείκτες

Ο Πρεσβύτερος κύλισης 5: Skyrim

Εναλλακτικές ονομασίες:

The Elder Scrolls V: Skyrim - υπολογιστής role-playing game με έναν ανοικτό κόσμο. Παιχνίδι Elder Scrolls V: Skyrim συνέχιση των προηγουμένως εκδοθεί εκδόσεις της σειράς παιχνιδιών Τα Elder Scrolls. Αυτή είναι η πέμπτη έκδοση κυκλοφόρησε το 2011. Εάν επιθυμείτε να κάνετε μια μάχη ζωής και θέλουν να γίνει ήρωας του κράτους, τότε αυτό το παιχνίδι είναι για σας.

Για ένα συναρπαστικό παιχνίδι περνώντας The Elder Scrolls V: Skyrim είναι σκόπιμο να ακολουθήσουν τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια. Καθώς η ιστορία σχετίζεται, αποτελεί συνέχεια των γεγονότων. Και οι οπαδοί θα είναι πολύ πιο εύκολο να παίξει. Επίσης, τι θα ήταν καλύτερο να γνωρίζουμε το gameplay, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε, τελειώσει την ανάγνωση αυτής της επανεξέτασης, στη συνέχεια να δούμε Elder Scrolls V: Skyrim βίντεο. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο site και μπορεί να παίξει Elder Scrolls V: Skyrim λήψη.

Ενέργειες παιχνίδι εκτυλίσσεται στην επαρχία του Skyrim φανταστικό, το οποίο βρίσκεται στην ήπειρο της Tamriel. Σε αυτό το φανταστικό κόσμο που παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι της πανίδας και τον κόσμο του νερού, ακόμη υπαρκτός. Και εδώ εμφανίζεται, σε πρώτη φάση, ως ανώνυμος πρωταγωνιστής. Αλλά στο μέλλον, φαίνεται ότι έχετε σκοτώσει το δράκο σε προηγούμενα παιχνίδια και θέλετε να μετακινήσετε τη δύναμη και είστε Dragonborn. Και το όνομα που Dragonborn.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορείτε να ταξιδέψετε ελεύθερα σε ένα αρκετά μεγάλο παιχνίδι κόσμο για να εξερευνήσετε όλα γύρω. Σκοντάφτουν στην εργασία και Elder Scrolls V: Skyrim αποστολές που εκτελούν στο δρόμο για τον κύριο στόχο.

Πρωταρχικός στόχος του παιχνιδιού The Elder Scrolls V: Skyrim - ήττα από τον δράκο Alduin, το Παγκόσμιο Eaters και την αναστολή της είσπραξης των άλλων δράκους.

Στο παιχνίδι Elder Scrolls V: Skyrim πανοπλία και τα όπλα διαθεσιμότητα είναι πολύ σημαντικό. Μετά από όλα, οι δυνάμεις του κακού είναι σε επιφυλακή.

Το επίπεδο ανεβαίνει μόνο στη βελτίωση των δεξιοτήτων, με ορισμένες από αυτές. Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει μια ιδιαίτερη ικανότητα - το ταλέντο που παίρνουν στη βελτίωση των δεξιοτήτων.

Στο παιχνίδι Elder Scrolls V: Skyrim παίξει προσεκτικά, επειδή μπορείτε να πάρετε άρρωστοι. Και να μειώσει τις ικανότητές σας. Υπάρχουν συγκεκριμένες ασθένειες: lycanthropy, βαμπιρισμού, ο κανιβαλισμός. Καθορίστε ότι είστε άρρωστοι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους άλλους. Θα σας ρωτήσω παραπειστικές ερωτήσεις. Μπορεί να θεραπευτεί με τη βοήθεια των ναών και των αγαλμάτων ή φίλτρο.

Ενημερώθηκε εδώ και το σύστημα μάχης. Ο χαρακτήρας σας παλεύει με τα δύο χέρια. Έτσι αμυνθούν αποτελεσματικά.

Game 5 Skyrim Elder Skrols Ο χαρακτήρας σας μπορεί να ξεκινήσει ένα από το τάγμα

• Σύντροφοι?

• Σκοτεινή Αδελφότητα?

• Κολλέγιο Winterhold?

• κλέφτες?

• Imperial Legion?

• College Bard?

• Blades.

Σύντροφοι - μισθοφόροι, μερικοί απ 'αυτούς είναι ένας λυκάνθρωπος.

Σκοτεινή Αδελφότητα - μόνο που απέμεινε από δολοφόνων.

College of Winterhold - μια συλλογή των μάγων που έχουν τις πιο ισχυρές μαγικές δυνάμεις.

Κλέφτες - εκπροσώπους των κλεφτών.

Imperial Legion - ή Stormcloaks. Επιλογή από τις δύο πλευρές για εσάς.

Bard College - περιπετειώδη.

Λεπίδες - ή Greybeards. Η επιλογή ανήκει όταν κέρδισε το κύριο αίτημα.

Το παιχνίδι γίνεται σε υψηλής ποιότητας γραφικά, υποστηρίζοντας μυστικιστική διάθεση, βοηθά επίσης σε αυτήν την μουσική. Εδώ σας περιμένουν για τη βοήθειά σας. Καλό παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more