Σελιδοδείκτες

αστέρι Σύγκρουση

Εναλλακτικές ονομασίες: αστέρι Σύγκρουση

Star παιχνίδι Σύγκρουση του θρύλου του σύμπαντος. Η σύγκρουση Αστέρι αφηγείται μια ιστορία που συνέβη έξω από τον πλανήτη Γη. Οι άνθρωποι, που έχουν κυριαρχήσει την τεχνολογία των διαστημοπλοίων, και το διαγαλαξιακό πτήσεις, αναγκάστηκαν να αφήσουν το δικό τους πλανήτη, και θα ανακάμψει να κυριαρχήσει νέους κόσμους. Στο μακρινό διάστημα ανακάλυψαν τμήματα ενός ισχυρού πολιτισμού που καταστράφηκε από μια άγνωστη δύναμη. Τώρα, οι διάφορες ενώσεις και οργανώσεις που αγωνίζονται για την εξουσία στη συντριπτική διαστρικό χώρους, εισέρχεται σε σκληρές μάχες μεταξύ τους.

The γαλαξία κατοικείται όχι μόνο από τους ανθρώπους, αλλά και από εξωγήινα όντα. διαστημικό σκάφος τους έχουν πολλές τροποποιήσεις και να ξεπεράσει την τεχνική της γήινους.

Star Σύγκρουση είναι ένας χώρος προσομοιωτή, οι συγγραφείς του έργου αποκαλούν ένα παιχνίδι εντολής, καθώς και μόνο ο παίκτης σε κάποιο σημείο απλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Οι θεαματικές μάχες αέρα αναμονής για τους χρήστες του έργου, μπορούν να συμμετέχουν σε ομάδες, συνεργάζεται με άλλους παίκτες και να διεξάγει μάχες για τη ζωή και το θάνατο με πραγματικούς εχθρούς σήμερα κάθεται μπροστά από οθόνες υπολογιστών. Η επιλογή είναι πάντα, αυτοί που δεν προσελκύονται σε ρεαλιστικές καθεστώτα, μπορεί να περνούν το χρόνο τους, εκτελώντας διάφορες αποστολές, και είναι στο αφθονούν παιχνίδι.

In το παιχνίδι, υπάρχει μία κατάσταση που ονομάζεται"Open World", μπορείτε να φτάσετε εκεί κάνοντας μια υπερ άλμα. Έχει έναν τεράστιο αριθμό των διαφορετικές θέσεις, ο παίκτης έχει πλήρη ελευθερία δράσης, μπορεί να δεσμεύσει τη λεηλασία και την εξαγωγή πολύτιμων πόρων, κερδίζοντας έναν υπολογιστή ή πραγματικό αντίπαλο. Παρά το γεγονός ότι στον ανοιχτό χώρο υπάρχει αναρχία, η αστυνομία στη εξακολουθεί να υπάρχει, επιλέγοντας την πλευρά του καλού ή του κακού, ο παίκτης καθορίζει το κάρμα του.

Virtual Παγκόσμιο Αστέρι Conflict

Despite το γεγονός ότι το παιχνίδι έχει ήδη εκατομμύρια χρήστες, δεν θα είναι ποτέ πολύ αργά για να ενταχθούν τα χώρος πολέμους και την περιπέτεια. Μετά από αυτή τη διαδικασία, ο παίκτης κινείται στον εικονικό κόσμο των μαχών αστέρων, στο οποίο μπορούν να παίξουν δωρεάν. Κατεβάστε Αστέρια σύγκρουση δεν μπορεί να είναι στο πιο ισχυρό και σύγχρονο υπολογιστή, θα πρέπει να έχει ένα gigabyte μνήμης RAM και μόνο δύο συναυλίες του χώρο στο σκληρό δίσκο.

Spacecraft στο παιχνίδι των τριών τάξεων και κάθε τάξη έχει το δικό του ειδικό σκοπό και τα χαρακτηριστικά του:

  • Interceptors είναι οι πιο ευέλικτο και μικρά πλοία, που έχουν σχεδιαστεί για τις επιθέσεις αστραπή πάνω σε αντικείμενα χωρίς ενίσχυση. Με τη βοήθειά τους μπορείτε να πάρετε κοντά στον εχθρό, προκαλούν σημαντική βλάβη και γρήγορα να ξεφύγουν. Τροποποιήσεις αυτών των πλοίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναγνώριση και τη δολιοφθορά. Έχουν το πιο αδύναμο πανοπλία.
  • Ground-επίθεση αεροπλάνα είναι μεσαία τάξη, έχουν καλύτερες προστατευτικές ιδιότητες από αναχαίτισης, το μέγεθος είναι μεγαλύτερο, γι 'αυτό και τα όπλα είναι πιο ισχυρό, αλλά είναι λιγότερο γρήγορα. Χωρίζονται σε ομάδα, κρουστά και μπαράζ. Ο πρώην χρειάζονται για να ενισχύσουν τους συμμάχους, η τελευταία για την επανάσταση και το τρίτο για την υποκλοπή.
  • The φρεγάτες είναι η μεγαλύτερη, καλά οπλισμένοι μαχητικά αεροσκάφη. Έχουν επίσης διαφορετικούς ρόλους: μηχανικού είναι απαραίτητη για διάφορα κτίρια, φρεγάτες της κάλυψης - χρησιμεύσουν ως ασπίδες, αυτοί μεγάλου βεληνεκούς - είναι μεγάλη για μάχες σε μεγάλες αποστάσεις.

All αυτή η ποικιλία της τεχνολογίας μπορεί να παρέχεται με διαφορετικό εξοπλισμό, την εγκατάσταση πρόσθετων μονάδων και όπλα. Επιπλέον, δεδομένου ότι τα επίπεδα περνούν και εμπειρία αυξάνει, η ανάπτυξη της πιλοτικής εμφανίζεται επίσης.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more