Σελιδοδείκτες

Ψυχή του Ultimate Έθνους

Εναλλακτικές ονομασίες: SUN

Soul του η Ultimate Έθνος - φανταστικό multiplayer παιχνίδι ρόλων με μια δυναμική ιστορία. Της Νότιας Κορέας προγραμματιστές του έργου της εικονικής ψυχαγωγίας Webzen. Χαρακτηριστικά ήδη κατακτήσει εκατομμύρια χρήστες. Το μοναδικό σύστημα παιχνίδι, καταπληκτικά γραφικά, εκπληκτικό μάχες άξιζε τα βραβεία, την ευκαιρία να βελτιώσουν τα πράγματα, όμορφη μουσική Howard Shore - δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Αυτή η μαγευτική δράση, η οποία τα γεγονότα που διαδραματίζονται στον Μεσαίωνα, θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε καλύτερα τις ικανότητές τους να αναλάβουν τις προγραμματισμένες τακτικές για να κερδίσει τους άλλους παίκτες και να καταστρέψει το κακό τέρατα, να εξερευνήσουν και να κατακτήσουν νέα εδάφη. Μην σταματήσετε στα μισά του δρόμου, όλα τα επιλύσιμα προβλήματα, το κύριο πράγμα - να πιστέψω την τύχη μου!

Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη και να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι S un σε απευθείας σύνδεση, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή με τις ακόλουθες παραμέτρους:

- OS των Windows 2000, XP , VISTA

- CPU Pentium 4 1. 8 GHz ή υψηλότερη

- Γραφικά Geforce TI ή 4200 Radeon 9200,

- Driver DirectX 9. 0c?

- Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο 3Gb?

- RAM 512 MB .

Με τη λήψη μπορείτε να περάσετε μακριά μετά θα πρέπει να περάσει S un ηλεκτρονικής εγγραφής. Αμέσως μετά θα ενημερώσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα σας αποσταλεί ένα email για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. Συμμετοχή στο παιχνίδι S un Ζωντανά - γρήγορη και απλή διαδικασία που επιτρέπει να γίνει μια νόμιμη κάτοικος του κόσμου στον οποίο συναρπαστικό οργή περιστατικό.

Κατ 'αρχάς S un σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι θα πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας χαρακτήρα. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να καθορίσει τον αριθμό των μελών μιας φυλής, καθορίστε το όνομα που θέλετε και επιλέξτε την εμφάνιση, δηλαδή τα μαλλιά, τα χαρακτηριστικά του προσώπου, την ανάπτυξη. Διαθέσιμα μαθήματα που προσφέρονται από την S un σε απευθείας σύνδεση, η οποία χαρακτηρίζεται από κάποια κοινά χαρακτηριστικά και ικανότητες. Υπάρχουν πέντε τέτοιες κατηγορίες:

1. Barseki (όπως το δόλωμα και έτοιμο όλη την τεράστια δύναμή του να δαπανήσουν χρήματα για την παραγωγή, σκληρή, σκληρή, συνηθίσει να δούμε μόνο Μέλλον)

2. Valkyrie (καλή όσο στο μακρινό και κοντά σε μάχες, γρήγορη, διορατική, έχουν καλές δεξιότητες πάλης, καθώς και μπορεί, ενδεχομένως, να καλέσει μαγικές βοηθοί)

3. Knights Dragons (χάρη στην τεράστια δύναμη μπορεί ξαφνικά να καταστρέψει ολόκληρες ομάδες εχθρών, σκληρή και πιστός καθιερωμένων νόμων της τιμής)?

4. Μάγισσα (Magic Lab πτυχιούχος με εις βάθος γνώση των ξόρκια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο προς όφελος της, ή βλάβη. Για παράδειγμα, η δυνατότητα να θεραπεύσει τους συντρόφους και να προκαλέσει σημαντική ζημιά στους εχθρούς)

5. Shadows (θεωρείται η πιο τρομερή δολοφόνοι, επιδέξια κατάφερε με ένα στιλέτο και ένα μαστίγιο, πολύ περήφανος και αδίστακτος γνωρίζουν κατάρες και ξόρκια ).

Διαλέξτε το αγαπημένο σας τάξη που θα πρέπει να κυριαρχήσει στην S un Ζήστε και να κατανοήσουν τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού. Ας τα λάβει με τη σειρά.

Teleport - μετακινούνται από το ένα σημείο στο άλλο, χρησιμοποιώντας τηλεμεταφορά ηρεμία. Έτσι, μπορείτε να εξερευνήσετε νέες περιοχές, αλλά είναι διαθέσιμη μόνο με την επίτευξη ενός ορισμένου επιπέδου. Επίσης, πρέπει να περάσουν λίγο. Για κάθε κίνηση θα πρέπει να πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό του eymov. Όσον αφορά την ανάπτυξη του χώρου, κάθε κάρτα έχει το ποσοστό της αξιοποίησης των κονδυλίων. Αυξήσουν το ποσοστό αυτό μπορεί να είναι διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, συλλογή ειδικών στοιχείων, βρίσκοντας πολύτιμες κασέλες, σκοτώνοντας τέρατα και καπετάνιων της εποχής.

Αποκτήστε επίπεδο θεμάτων - βελτίωση των βασικών παραμέτρων, όπως η δύναμη, άμυνα, κλπ. § Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσουν τα όπλα και πανοπλίες τους, και αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες της νίκης στη μάχη. Για να αποθηκεύσετε όλα τα σωστά πράγματα, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια του πλοιάρχου, ο οποίος είναι σε θέση να δημιουργήσει αυτό που ζητάς. S un On-line παιχνίδι προβλέπει τη χρήση μιας ποικιλίας των ειδών. Αυτό φτερά και φίλτρα, και πολύτιμους λίθους, και τα ειδικά και είδη πολυτελείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένα θέματα που προσφέρονται για κρυστάλλωση. Αναφορικά με το ειδικό NPC, Μπορείτε να πάρετε κρύσταλλο γρανάτης κρύσταλλο προστασίας ή Κρύσταλλο καταστροφή.

Cube - είναι κάτι το ιδιαίτερο μεταξύ άλλων θεμάτων. Προσπαθήστε να το πάρει, κάνοντας τις απαραίτητες αναζητήσεις. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορεί να αναλύσει και να δημιουργήσει μια ποικιλία από χρήσιμα πράγματα.

Κατάσχεση των εδαφών - Μάχη στο Ναό του αίματος, οι οποίες πραγματοποιούνται τις Κυριακές. Από το πρώτο κανάλι της κάθε server είναι Πύλη του ναού. Για να συμμετέχετε πρέπει να είστε σε μια συντεχνία ότι ο χρόνος εφαρμογής.

Απαιτήσεις συστήματος - τα πέντε στοιχεία που συνθέτουν τον αιθέρα, το οποίο είναι μια πηγή ενέργειας Brokilona. Παίξτε S un σε απευθείας σύνδεση έχουν με δεδομένο το γεγονός ότι η φωτιά, το νερό, Wind, τη Γη και το σκοτάδι η οποία συνδέεται μεταξύ ακατανόητο τρόπο.

Combat Zone - πεδία μάχης που οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους. Σε αυτές τις περιοχές, θα πραγματοποιήσει την αποστολή και τη βελτίωση της χαρακτήρα. Είναι ωραίο ότι κατά τη δημιουργία ζώνη για PvP ή PvE μάχες ρωτάτε προσωπικά, τις ρυθμίσεις και τις επιλογές. Επιλέξετε και να επιλέξετε αν θα οργανώσει ένα κυνήγι για τέρατα και να κερδίσουν κάποια χρήματα, αν αγώνα με άλλους παίκτες, ή να δοκιμάσετε την εκτέλεση των καθηκόντων της κατάρτισης.

Αγαπητοί thrillseekers, S un σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι σας εγγυάται να αυξήσει την αδρεναλίνη σας! Δεν θα είναι απογοητευμένοι, βιάζεται να δείτε αυτό τη δική τους εμπειρία! Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more