Σελιδοδείκτες

Άνοδος της Ευρώπης

Εναλλακτικές ονομασίες: Άνοδος της Ευρώπης

Rise του Ευρώπη

Ανάμεσα σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια στρατηγικής έχουν μια ξεχωριστή θέση. Νέα παιχνίδι Rise του Ευρώπη αμέσως προκάλεσε ενδιαφέρον μεγάλους παίκτες »οφείλεται στο γεγονός ότι οι παραγωγοί του παιχνιδιού είναι γνωστή μεταξύ των οπαδών σε απευθείας σύνδεση Παιχνίδια studio Travian Games και [_15_ ] ompaniya Perfect World Entertainment, έχει κυκλοφορήσει μερικά αγαπημένα παιχνίδια στρατηγικές.

ROE παιχνίδι , η οποία είναι μια κλασική στρατηγική και έχει όλα τα πλεονεκτήματα αυτών των παιχνιδιών. Πρώτον, να αναπτύξουν την ικανότητα να σκέφτονται. Δεύτερον, πρέπει, συμπεριλαμβανομένων αρμοδίως τον έλεγχο του χαρακτήρα σας, αναπτύσσοντας τις μαχητικές του ικανότητες. Έτσι, αυτά τα παιχνίδια δεν είναι απλά ένα παιχνίδι βολών, οι οποίες βοηθούν στην ανακούφιση επιθετικότητα και να εκφράσουν τα συναισθήματα, και, μεταξύ άλλων, να αναπτύξουν την ικανότητα να αρμοδίως να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις που θα χρειαστεί όχι μόνο το παιχνίδι, αλλά στην πραγματική ζωή. Ως εκ τούτου Rise του Ευρώπη παίξει θα σας δεν είναι μόνο ενδιαφέρον αλλά και χρήσιμο.

Αν αγαπούσε την ανάγνωση "Οι Τρεις Σωματοφύλακες" και οι χρόνοι σας αρέσει μεταμφίεση μπάλες και μονομαχίες, έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να βυθιστούν στον κόσμο των σοβαρών πάθη. Ο χαρακτήρας σας θα εξυπηρετήσει το δικαστήριο και να συμμετέχουν σε όλες τις μάχες και δολοπλοκίες. Από παίξει Rise του Ευρώπη , [ _4_] θα πρέπει να επιλέξετε μία από τις τρεις φυλές επιρροή στο οποίο θέλετε να συμμετάσχετε. Από παιχνίδι δράσης που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης, την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού είναι απολύτως συνεπής με το χρόνο. Έρχεται το σκληρό αγώνα για την υπεροχή στην αυλή, ο νικητής θα τύχουν, επίσης, για το βασιλικό θρόνο. Στην αντιπαράθεση λαμβάνει τέτοιες ισχυρές οικογένειες όπως των Tudors, τα Fuggers και Medici. Θα αισθανθείτε μια κληρονομική ευγενής που έχουν μαχητικές ικανότητες και την εφαρμογή τους προς όφελος των συγγενών. Υπεροχή στο παιχνίδι δίνει απεριόριστη εξουσία στο δικαστήριο, έτσι RiseofEurope παίζουν θα βαρεθείτε - το διακύβευμα είναι πολύ υψηλό.

Στο RiseofEuropeрегистрация είναι μια τυπική διαδικασία. Καθορισμός όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε αμέσως. Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η διαδικασία εγγραφής είναι ελεύθερη, όπως το ίδιο το παιχνίδι.

Για όσους πάντα ήθελαν να οδηγήσουν τη δική σας γενιά της οικογένειας ή κατάγονται από την επίτευξη της ευημερίας σε μάχες και εκστρατείες, αυτό το παιχνίδι είναι απλά ένα παράθυρο ευκαιρίας. Ο χαρακτήρας σας γίνεται ηγέτης, δεν πας μόνο για τους ανθρώπους, και τη δική σας, ας παίξουμε και την οικογένεια. Είναι μόνο στο χέρι σας είτε σε RiseofEuropeonlineваш ευγενικά ευγενή clan να πάρει την παλάμη και να οδηγήσει το βασίλειο.

Αλλά δεν είναι μόνο στις μάχες που θα συμμετάσχει στο παιχνίδι στρατηγικής browser-based. Μάχη, φυσικά, είναι επίσης, και τα πιο φημισμένα μέρη στην Ευρώπη του Μεσαίωνα. Αλλά, επιπλέον, θα δημιουργήσετε τη δική σας πόλη, και στη συνέχεια να διαχειριστείτε την οικονομία του κράτους, και την ίδια στιγμή και
grata στο παιχνίδι Rise [_4_ ] του Ευρώπη . Σχεδιασμός στρατιωτική δράση, θα αναπτύξει την τακτική της μάχης, να συνάπτουν συμφωνίες με τους πιθανούς συμμάχους, και γενικά συμπεριφέρονται σαν ένας πραγματικός ηγέτης. Έτσι, σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν πολλές διαφορετικές ευκαιρίες που σας παρέχονται στην πραγματικότητα δεν είναι πάντα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more