Σελιδοδείκτες

Nova Raider

Εναλλακτικές ονομασίες: Nova Raider

Nova Raider σε απευθείας σύνδεση - browser-based multiplayer παιχνίδι ρόλων είναι ένα φανταστικό δωρεάν μοντέλο. Τρέχουσες Εκδηλώσεις MMORPG εξελίσσονται σε πραγματικό χρόνο. Απλά φανταστείτε τον εαυτό σας στο ρόλο των τεράστιων γαλαξιών υποπέσει πιλότος που τρέχει μακριά από το ennemy επιδρομή ελπίζοντας να ξεφύγουν και να βρουν τον πλανήτη το σπίτι τους ποτέ. Πώς, λοιπόν, θα πρέπει να είναι μια ευχάριστη επιστροφή στην αγκαλιά της μητέρας-πλανήτη και την αίσθηση που τελικά βρήκε το σπίτι του. Αλλά εφ 'όσον σας ισορροπία σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας στο διαστημόπλοιο σας και μπροστά από πολλές επικίνδυνες περιπέτειες, οι οποίες πρέπει να περάσουν. Όπου και να διατηρήσει την πορεία, δεν λειτουργεί με τους πειρατές ξεφύγουν από συναντήσεις και αποκρουστικά τέρατα. Αλλά οπλισμένοι μέχρι τα δόντια, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση του πλοίου σας και με την υποστήριξη των ανθρώπων όπως εσείς και περιηγητές, μπορείτε να πάρετε όλες τις πιθανότητες για να φτάσετε με ασφάλεια στον προορισμό σας. Και αφήστε το να δοθεί ένα απίστευτο πολύτιμη, αλλά τότε θα είναι διπλά εκτιμούν ότι η μοναδική ευτυχία να είναι στο σπίτι!

Για να παίξετε το παιχνίδι θα πρέπει να Nova Raider διαμόρφωση του μέσου όρου του υπολογιστή και σύνδεση στο Internet. Οι δημιουργοί προσπάθησαν να κάνουν το έργο στη διάθεση των χρηστών, τόσο θεμελιωδώς υπερεκτιμώμενων απαιτήσεις συστήματος. Το μόνο που χρειάζεται για να είναι στην εικονική σύμπαν - αυτό Nova ρεκόρ Raider. Επιπλέον, η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Συμμετοχή στο παιχνίδι Nova Raider απαιτεί τη συμπλήρωση αυτών των πεδίων, όπως το όνομα χρήστη, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης και την επιλογή του διακομιστή. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η δημιουργία ενός λογαριασμού, επιβεβαιώνοντας έτσι την αποδοχή της συμφωνίας χρήστη.

Λοιπόν, πώς να παίξει Nova Raider, χρειάζεται ένα σκάφος, μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας, ακόμη και κατά την έναρξη. Έτσι, θα προσφέρονται τα ακόλουθα είδη μονάδες χώρου: Ισορροπημένη (πλανήτη), R aider (Done), Tank (άμυνα), Support (θεραπεία), Trader (του εμπορίου). Κάθε πλοίο ειδικές ικανότητες τους, που ταιριάζουν με τον προορισμό. Σκεφτείτε τι θα απολαύσετε κάνει και να επιλέξετε την επιθυμητή επιλογή.

Nova Raider online παιχνίδι προσφέρει διαφορετικές παραλλαγές του εκτελέσιμου δράσεων. Και θα τεθεί σε μια βίαιη μάχη και να υπερασπιστούν εναντίον τους ενοχλητικούς τέρατα και να εκτελέσει τις εμπορικές συναλλαγές, και τη συλλογή πολύτιμων πόρων, και να συμμετέχουν σε ειδικές επιχειρήσεις, και προσπαθήστε να μην χάσετε σημαντικές εκδηλώσεις. Τα γεγονότα είναι διαφορετικές δραστηριότητες. Για παράδειγμα, Απόκριες, Χριστούγεννα, κλπ. § Οι χρήστες του Facebook που διατίθενται να συμβάλουν στη λειτουργία που ονομάζεται "New Star Raider». Και πόσες αποστολές μαγειρεμένα παιχνίδι Nova Raider! Προσεχώς συνεταιριστική εργασία δεν είναι αδύνατο soschitat. Το κλειδί της επιτυχίας - συνεργασία με άλλους φορείς. Μετά από κοινές προσπάθειες απαιτούν όχι μόνο την έλευση της αποστολής, αλλά μια αναμέτρηση με την πανίσχυρη αφεντικά. Το ομαδικό παιχνίδι είναι η βέλτιστη σε αυτόν τον απρόβλεπτο κόσμο.

Οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να αγοράσει ένα αστέρι στην τράπεζα μέσα σε ένα σύνολο. Με την αγορά αυτή θα έχετε μια σειρά από μπόνους, η οποία απλοποιεί δύσκολα καθήκοντα.

Το παιχνίδι έχει πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουν. Εμείς θα δημιουργήσει ένα από τα πιο ευεργετικά παραδείγματα. Μερικές φορές συμβαίνουν στις διασπάσεις σύμπαν και μέσα στο χρόνο πύλες μονής κατεύθυνσης διεισδύουν κάθε τέρατα και τα σκουλήκια. Και για τη δολοφονία το σκουλήκι τη στιγμή που θα πάρει πέντε αστέρια. Περιπέτεια επικίνδυνο, αλλά κερδοφόρο!

Από τη στιγμή που αναλαμβάνουν Nova Raider να παίξει, θα πρέπει να παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση του πλοίου. Πράγματι, βελτιώνοντας τις πιθανότητες να κερδίσετε αυξάνονται. Κάθε διαστημικό σκάφος έχει μία CPU. Βελτιώνει την παραγωγή και την υποστήριξη drone ζημιές. Επίσης, υπάρχουν δείκτες uvorotlivosti (πόσοι πύραυλοι στοχεύουν να περάσει από), η ακρίβεια (φωτογραφίες σας που θα φτάσουμε σε ένα σημείο) και κρίσιμη ευκαιρία (η πιθανότητα επαφής κρίσιμης απεργίας). Μια κρίσιμη απεργία με τη σειρά τους υποδεικνύουν ότι ο εχθρός να πάρετε διπλάσια ζημιά από ό, τι από τα συνηθισμένα πλάνα.

Να δώσει στους παίκτες ένα κίνητρο, υπάρχουν ένα ολόκληρο σύστημα τάξεις και οι βαθμολογίες. Και μόνο για τον εαυτό σας εξαρτάται από το τι θέση θα καταλάβει. Δημιουργοί νοιάζονται για την άνεσή σας. Mini-map και το παγκόσμιο χάρτη του κόσμου είναι καλά μελετημένη και σαφής. Η μετάβαση από το ένα στο άλλο δεν είναι ένα πρόβλημα.

Αγαπητοί παίκτες, αν έχετε καιρό τραβά EVA και ανεξέλεγκτη επιθυμία να οδηγήσει ένα δραστήριο τρόπο ζωής δεν επιτρέπει να καθίσει ακόμα - αυτό το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι με το γούστο σας! Δοκιμάστε τον εαυτό σας! Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more