Σελιδοδείκτες

Nightbanes

Εναλλακτικές ονομασίες: Nightbanes

Χαίρε τους οπαδούς των επιτραπέζια παιχνίδια, επειδή οι Nightbanes παιχνίδι - αυτό είναι άλλο ένα δημιούργημα της γερμανικής προγραμματιστές, αμέσως μετά την εγγραφή σας μεταφέρει στο εκπληκτικό και συναρπαστικό κόσμο των παιχνιδιών καρτών desktop. Όμορφη σχεδίαση, μεγάλη gameplay, καθώς και κάθε επιτραπέζιο παιχνίδι, αυτό δεν μπορεί παρά να σας προκαλέσει θαυμασμό και όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε απευθείας σύνδεση Nightbanes ήδη συγκεντρώσει πολλούς παίκτες από όλες τις γωνιές του πλανήτη, και είστε σε μια βιασύνη να ενταχθούν στο στρατό του παίκτες του καζίνο!

Το κύριο σημείο του παιχνιδιού, φυσικά, να κερδίσει! Θα πρέπει να συλλέγουν τις κάρτες στο χέρι. Συγκέντρωσε πάνω από 300 κάρτες, μπορείτε να οικοδομήσουμε μια τράπουλα. Εδώ, στη συνέχεια, θα τεθεί σε ενεργών εχθροπραξιών με άλλους παίκτες, για σας, φυσικά, αγώνες πρέπει να τελειώσει μόνο μια νίκη!

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, καθώς και σε πολλά άλλα online παιχνίδια, Nightbanes εγγραφή είναι υποχρεωτική. Σε αυτό το σημείο στο παιχνίδι, υπάρχουν μόνο δύο διαθέσιμες διεπαφή σχεδιαστική γλώσσα: Γερμανικά και Αγγλικά, κάθε σχέδιο για την προσαρμογή του παιχνιδιού για τους άλλους, ρωσικά, για παράδειγμα, οι χρήστες που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Έτσι, επιλέξτε τη γλώσσα που είναι τουλάχιστον κάπως κατανοήσουν και να εμπιστεύονται τη διαίσθησή σας. Βασικά, ο έλεγχος του παιχνιδιού είναι απλό και διαισθητικό να το καταλάβουμε είναι αρκετά απλή.

1. Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ στο κουμπί στην κεντρική οθόνη καφέ «Konto erstellen».

2. Πριν ανοίξετε την φόρμα εγγραφής στο πάνω πεδίο, το οποίο ονομάζεται «Kontoname», θα πρέπει να καταγράφει την είσοδο του παιχνιδιού σας.

3. Στην επόμενη γραμμή, η οποία ονομάζεται «Email-Adresse» θα πρέπει να εγγραφείτε τη διεύθυνση της τρέχουσας διεύθυνση e-mail σας.

4. Στο κονδύλι «Κωδικός πρόσβασης», όπως μπορείτε να μαντέψετε, θα πρέπει να εισάγετε τον μοναδικό κωδικό πρόσβασης σας για να μπείτε στο παιχνίδι. Το καλύτερο από όλα, αν είναι τόσο αξιόπιστη όσο το δυνατόν, έτσι ώστε να μπορούν να παίξουν με ασφάλεια το παιχνίδι Nightbanes, χωρίς το φόβο ότι οι επιτιθέμενοι θα είναι σε θέση να χαράξει το λογαριασμό σας.

5. Για να ελέγξετε το σύστημα θα μπορούσε να επεκταθεί, θα πρέπει να τσεκάρετε τη φράση «Geschäftsbedingungen gelesen ...», επιβεβαιώνοντας έτσι τη συμφωνία του με τους όρους της υπηρεσίας.

6. Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε αλληλογραφία από τη διοίκηση του συστήματος, μπορείτε να βάλετε ένα πουλί μπροστά του «Erhalte Informationen», εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter μας, αφήστε το πλαίσιο κενό.

7. Συμπλήρωση και επαλήθευση όλων πατήστε το κόκκινο κουμπί «Konto erstellen».

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα πρέπει να ολοκληρώσουν αποστολές και τα καθήκοντα που προτείνονται. Σε Nightbanes να παίξετε τρεις κύριες κατηγορίες των καρτών:

1. Τα οποία έχουν στο χέρι.

2. Ποια μπορεί να βελτιώσει την κάρτα.

3. Είναι απαραίτητο να βελτιωθεί το κατάστρωμα.

Αυτό το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα έκκληση σε όλους τους οπαδούς των επιτραπέζια παιχνίδια. Τώρα για να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι που δεν θα πρέπει να περιμένουμε για να συγκεντρώσει τους φίλους, το μόνο που χρειάζεται να πάτε στο site - εδώ σας περιμένουν για εκατοντάδες άλλους ενθουσιώδες ακριβώς σαν κι εσένα! Αυτό που είναι σημαντικό να παίξει Nightbanes δωρεάν, οπότε γιατί να μην εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more