Σελιδοδείκτες

Φανταστική πάρκο μου

Εναλλακτικές ονομασίες: φανταστικό πάρκο μου

Μου Fantastic Πάρκο - δωρεάν παιχνίδι φυλλομετρητή που προσομοιώνει λούνα παρκ. Φανταστείτε μια φωτεινή, όμορφη, γεμάτη με γέλιο και χαρούμενη προδίδω περιοχή, όπου οι άνθρωποι έρχονται για να ξεφύγουν από τα καθημερινά προβλήματα. Όλοι ποτέ επισκεφτεί ένα μέρος όπως αυτό, και πιθανότατα περισσότερο από μία φορά. Μπορείτε, ίσως, πιστεύουν ότι το παιχνίδι μου Fantastic Park προσφέρει μια εικονική επίσκεψη σε πάρκο και βόλτα στις κούνιες. Όχι, εάν θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας ή ότι swing - παρακαλώ. Αλλά οι χρήστες του αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι σχεδιάζει εκτεταμένες και μεγαλοπρεπή. Αφού θέσετε εδώ όχι ως επισκέπτης, και το ρόλο του σκηνοθέτη! Θα πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας λούνα παρκ και στη συνέχεια, τι διασκέδαση θα είναι, πόσοι από αυτούς θα είναι, και τι μπορεί να προσελκύσει κοινό - εξαρτάται μόνο από τον εαυτό σας. Γίνετε πιο προσπάθεια να γίνει η πιο ελκυστική τη δημιουργία σας για τους ανθρώπους. Αλλά για να προσελκύσουν τα παιδιά, ενήλικες, ακόμα και τους ηλικιωμένους - αυτός είναι ο κύριος στόχος σας. Τι χαρά να είναι σε σας, ακόμα και αν όμορφη και γεμάτη από λαμπρές ιδέες του έργου δεν θα είναι δημοφιλής, αλλά το έδαφος του τα υπάρχοντά σας θα είναι έρημη και ζοφερή;

Συμμετοχή σε ένα παιχνίδι μου Fantastic Park - μια πόρτα σε έναν κόσμο της διασκέδασης και το καλό χιούμορ. Πλήρωση σε μερικά πεδία, μπορείτε να πάρετε τη θέση του διευθυντή και να αρχίσει την πρώτη αναθέσεις τους. My Fantastic Πάρκο εγγραφής απαιτείται τις ακόλουθες πληροφορίες: το όνομα, τον κωδικό πρόσβασης, διακομιστή e-mail. Επιπλέον, θα πρέπει να διαβάσετε τους κανόνες και συμφωνώ με τους Όρους και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε το gameplay στο πρόγραμμα περιήγησης, ακόμα και αν ο υπολογιστής σας δεν πληροί τις υψηλές και τις παραμέτρους του συστήματος.

Ξεκινώντας να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση μου Φανταστική Park, θα βρείτε τον εαυτό σας σε μια ερημική περιοχή του πάρκου. Εδώ λοιπόν θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Τα δύο πρώτα ευθυγραμμίζονται έλξη - και αυτό το μέρος δεν είναι τόσο λυπηρό. Παράταση ενός από αυτούς - και οι πρώτοι επισκέπτες κοιτάξουμε πίσω με ενδιαφέρον για τις νέες θαύμα που είστε. Στη συνέχεια, υπό τη στενή επίβλεψη σας όλα θα πάνε σαν ρολόι. Διαίρεση του πάρκου σε ζώνες. Ρύθμιση διαφορετικά αξιοθέατα που κυμαίνονται από μικρά και τελειώνει κλίμακας. Σκηνή σκοποβολής, δυναμόμετρο, παιδική χαρά, κουκλοθέατρο - όλα αυτά είναι μόνο η αρχή. Την πάροδο του χρόνου και θα παλαίμαχος και η αίθουσα της στρέβλωσης καθρέφτες, και έναν μάγο, και Space Shuttle, και ρόλερ κόστερ και τη φρίκη δρόμο και πίστα. Γιατί όχι ένα πραγματικό παράδεισο; Και ο ιδιοκτήτης του όλα - μπορείτε.

Προσπαθήστε να τιμώ την κυριαρχία της περιοχής σας. Για παράδειγμα, σας δίνει 200 ​​μονάδες πίστα άμμο. Φυσικά, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν προς όφελος, δηλαδή το δικαίωμα να ορίζουν κομμάτι για τους επισκέπτες στα αξιοθέατα. Μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε περισσότερα περίπτερα, που σίγουρα θα είναι σε ζήτηση. Να θυμάστε ότι μπορείτε να κάνετε, αυτό δεν είναι για το καλό της εαυτό και για τους ανθρώπους. Η επιτυχία σας vymerivaetsya ακριβώς από το πόσο πολλοί άνθρωποι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Όπως γνωρίζετε οι άνθρωποι έτσι χάλασε τώρα και τα οφέλη του πολιτισμού, έτσι ώστε να εξυπηρετούν όλα τον πιο θεαματικό!

Παιχνίδι μου Amusement Park υπανάπτυκτες έτσι ώστε οι προσπάθειες που επενδύθηκαν πίσω σε σας στο εκατονταπλάσιο. Μετά από όλα, οι επισκέπτες δεν πήγαινε εκεί κατά κύματα, και να πληρώνουν για το δολάριο πάρκο αναψυχής που πηγαίνουν στην τσέπη σας. Κέρδη σας κάνει αυτοπεποίθηση και ένα καλό κίνητρο για να βελτιώσουν τους απογόνους τους.

Για να παίξετε μου Fantastic Πάρκο θα πρέπει πρώτα να τραφούν. Όπως και χωρίς να αξιοποιήσουν και να αναπτύξουν βόλτες; Οι πόροι χωρίζονται σε τέσσερις κύριους τύπους:

- Οικοδομικά υλικά (πέτρα, μέταλλο, χρώμα)?

- Ανταλλακτικά (μηχανήματα, κινητήρες, ηλεκτρονικά)

- Η ιδέα (δημιουργικές ιδέες, σχέδια, έρευνα)?

- Φύση (φυσικά υλικά, φυτά).

Μόλις το παιχνίδι Πάρκο ψυχαγωγίας απαιτεί πρώτες ύλες, έτσι υπάρχουν τρόποι παραγωγής της. Πώς μπορούμε να το κάνουμε σωστά; Ναι, είναι πολύ διαφορετικές, συλλογή πρώτων υλών αριστερά από τους επισκέπτες, προσπαθώντας να μαντέψει τις σωστές κάρτες που ορίζονται ενισχυτές, η οποία μπορεί να παραμονεύουν σε σετ των πρώτων υλών, πλήρη αναθέσεις και να ανεβάσουμε τα επίπεδα, σε αντάλλαγμα για τα δώρα, σηκώστε τα υλικά κατά τη διάρκεια καθαρισμού εμπόδια, όπως πέτρες και ρίζες, παίζουν Τροχός της Τύχης. Εκτός αυτού, υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουν premium νόμισμα (διαμάντια), που ανταλλάσσονται για τις πρώτες ύλες.

Ξεκινήστε μου Fantastic πάρκο για να παίξει τώρα και να συνειδητοποιήσουμε ότι οι τόκοι αυτοί είναι γεμάτο από στοιχεία του παιχνιδιού. Ποτέ δεν θα βαρεθείτε! Οι ανησυχίες σχετικά με την αύξηση αξιοθέατα παράγοντα διασκέδαση αιχμαλωτίσει έτσι ώστε ο χρόνος περνά γρήγορα. Η εταιρεία upjers έκανε τα πάντα για την απόλαυσή σας! Έτσι βιασύνη ίδια επιμέλεια να αξιολογήσει τους δημιουργούς!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more