Σελιδοδείκτες

Metal War on-line

Εναλλακτικές ονομασίες: Metal War on-line

On-line παιχνίδι Metal Πόλεμος Σε σύνδεση - συνόδων πελάτη σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι που μεταφέρει τους παίκτες στην παγκόσμια σύγκρουση στο Sci- ρύθμιση Fi. Αυτός ο κόσμος του μέλλοντος στην οποία τα γεγονότα του πολέμου που μαίνεται στον τομέα των πόρων που απαιτούνται για κανέναν άλλο σκοπό, όπως για τη δημιουργία τεχνητού αίματος. Μπορεί να σας εκπλήξει και να ρωτήσω γιατί το χρειάζομαι; Το γεγονός ότι το συνθετικό αίμα έχει ειδικές ιδιότητες και μια πολύ διαφορετική ποιότητα από φυσικό. Όλα ξεκίνησαν με μια δυσδιάκριτη τοπική διένεξη μεταξύ των δύο εταιρειών. Όμως, η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο τιτάνες, εκ των οποίων κανείς δεν ήθελε να χάσει ένα νόστιμο μεζέ, σύντομα εκτοξευθεί εκτός ελέγχου. Στρατιωτικά γεγονότα όπως πυρκαγιά, με τρομακτική ταχύτητα σε ολόκληρο τον κόσμο, ταυτόχρονα συμμετέχουν πολλοί συμμετέχοντες. Mercenary οργάνωση παρενέβη και η κατάσταση επιδεινώθηκε από την ακραία. Κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της μαζικής σφαγής, αλλά δικαιούται να συμμετέχει ο καθένας.

Για να παίξετε το παιχνίδι Metal Πόλεμος Σε σύνδεση , θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη. Για να το κάνετε αυτό, ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

- Εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Windows 7 / Vista / XP SP3?

- Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo ή AMD Athlon X2 64 3. 0 GHz

- Κάρτα 512 MB NVIDIA GeForce 9500GT / ATI Radeon HD 3450

- 2 GB μνήμης RAM και 4GB ελεύθερο χώρο στο σκληρό σας δίσκο.

Κατεβάστε την εφαρμογή πριν από την Metal Πόλεμος Σε σύνδεση καταχώρισης. Δημιουργία λογαριασμού ως εξής: Εισαγωγή e-mail, τον κωδικό πρόσβασης (επανάληψη), ψευδώνυμο και χαρακτήρες από την εικόνα. Συμμετοχή στο παιχνίδι Metal Πόλεμος Σε σύνδεση - είναι μια ευγενική παράκληση για μια πρόσκληση για να μπείτε στο παιχνίδι. Δεδομένου ότι το παιχνίδι Metal Πόλεμος Σε σύνδεση τώρα είναι κλειστή δοκιμή άλφα, θα λάβετε ένα e-mail e-mail αυτή και να δώσει την επιθυμητή πρόσβαση .

Θα είναι η πρώτη φορά στα μεγάλα αστικά κέντρα της Αυστραλίας, όπου και θα αγωνιστούν το δρόμο σας. Πρέπει να επιλέξετε την πλευρά προς την οποία θα ενταχθούν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειαζόμαστε ένα όρκο πίστης και της δομής δεν μπορεί να αλλάξει. Μπορείτε μπορεί Metal War on-line παίξει σε σύνθεση Παγκόσμιο Δίκτυο Πόρων ή Morgan Industries. Η πρώτη είναι μια εμπορική οργάνωση ενός νέου τύπου. Αποκλειστικό δικαίωμα στο ορυχείο σπάνιων actinolites ποικιλία στην Αυστραλία - ατού, και η απόδοσή του, ο οργανισμός προτίθεται να κανείς. Ο δεύτερος - ο μεγαλύτερος κατασκευαστής του μετάλλου, σύνθετα υλικά και συνθετικά υλικά. Αυτή η πολυεθνική εταιρεία, η ιστορία του οποίου χρονολογείται από το 1903. Κλίμακας παραγωγή και την επιτυχή έρευνα και ανάπτυξη των μελών οργάνωσης ενέπνευσε εμπιστοσύνη ότι έχει πλήρως το δικαίωμα να κατέχει έναν πολύτιμο πόρο. Ποιος ξέρει, ίσως δεν θα υπάρχει σύγκρουση μεταξύ τους, αν δεν είχε αναπτυχθεί το 2005 από τον καθηγητή Beloyartseva "μπλε αίμα". Αλλά αυτό που συνέβη είναι ό, τι συνέβη. Και τώρα για τις χρήσιμες ιδιότητες του ένα δημοφιλές υποκατάστατο για το ανθρώπινο αίμα, πολλοί γενναίοι άνδρες έτοιμοι να αμφισβητήσει κανείς. Και αν συμφωνείτε να κόψει το λαιμό των εχθρών του, και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους;

Παίξτε Metal Πόλεμος Σε σύνδεση Θα σας χρησιμοποιώντας την τεχνική των τεσσάρων κατηγοριών. Ειδικεύονται στην νοημοσύνη των μηχανών, επίθεση, πυροβολικό, και την επισκευή. Θωρακισμένα οχήματα επίθεση (BSHM) αποτελούν μια σημαντική στρατιωτική δύναμη. Είναι βαριά οπλισμένα και ικανή να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά του. Μεταφορά Τεχνικής Υποστήριξης (CLASS) έχει πολλές λειτουργίες. Αυτή η επισκευή στο πεδίο της μάχης, και ναρκοπέδια εγκατάσταση, και τη δημιουργία των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών. Τα μικρότερα οχήματα μάχης αναγνώρισης (BRM) αντιμέτωποι με μια τέτοια δουλειά ως νοημοσύνη, να αντιμετωπίσουν με επιτυχία με τίποτα, λόγω της υψηλής και ευελιξία. Ένα κινητό σύμπλοκα πυροβολικού (IAC), αντιθέτως, οι περισσότεροι είναι τεράστια. Είναι σε θέση να εξαλείψει τη δομή του εδάφους και να προκαλέσουν βλάβη, ακόμα και από μεγάλες αποστάσεις. Όλα αυτά θα βοηθήσουν μάχιμες μονάδες δεν κερδίσει μια μάχη και να επιτευχθεί το επιθυμητό.

Game χάρτη Metal Πόλεμος Σε σύνδεση μέχρι δύο - "Βάση στην έρημο» και «πόλη της Αυστραλίας" ?. Σε αυτές τις ζώνες πολέμου και τρέχοντα γεγονότα που εκτυλίσσονται εικονικό πόλεμο. Οι παίκτες μπορεί να πιάσει την αναπνοή σας σε ειδικά υπόστεγα. Έχουν σχεδιαστεί για να το κάνει όταν perekentovatsya μεταξύ των μαχών, οχήματα μάχης και να το διορθώσουμε για να αγοράσει εξοπλισμό για βελτίωση.

Αν η καρδιά σας λαχταρά για την περιπέτεια και το μέλλον γνέφει ανεξερεύνητο της, φούρνων μικροκυμάτων παιχνίδι - ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Οι προγραμματιστές έχουν προσπαθήσει να αποτρέψει τους χρήστες απογοητεύτηκαν και υποσχέθηκε σύντομα να σας ευχαριστήσει με νέα μέρη του παιχνιδιού. Εγγραφή Right Now! Επιτυχής και διασκεδαστικό παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more