Σελιδοδείκτες

Μεσαιωνική σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Μεσαιωνικός

Μεσαιωνική Σε σύνδεση παιχνίδι - φανταστική στρατηγική multiplayer πελάτη, η οποία αναπτύσσεται στο παρελθόν τυλίγεται στο μύθο. Θα μεταφέρονται στο XII αιώνα και να λαμβάνουν μέρος στις μάχες, που έχουν ως στόχο να συγκεντρώσει όσο το δυνατό γη μεσαιωνικό βασίλειο, όπου μόλις πέθανε κάτω αιματηρές Σταυροφορίες. Ίσως πλούτη δεν έρχονται πάρα πολύ σοφά, την αποδυνάμωση της κρατικής πολέμους internecine. Πράγματι, αντίθετα θα μπορούσε ευγενικά μοιραστεί την εξουσία και να συνεργαστούν για να κατανοήσουν την οικονομία της εξουσίας, καθιστώντας το μια ισχυρή και ανίκητη. Αλλά ο καθένας σκέφτεται για τον εαυτό της. Έτσι, μπορείτε και να πάρει στο περιβάλλον τόσο εγωιστής πρόσωπα έχουν κάθε δικαίωμα να ταλαντεύεται δεξιά σας και προσπαθήστε να πάρετε ένα κομμάτι από περισσότερα. Φυσικά, πολλοί δεν θα επιτύχει μόνη της. Μετά από όλα, η πιο σημαντική αναδιανομή της γης κατά τη διάρκεια βίαιων πολέμων φατριών. Οπότε ψάξε για συμμάχους - και πολλά άλλα! Θα είναι σε θέση να αποδείξει ότι αξίζετε να είναι ο κυβερνήτης!

Για να παίξετε το παιχνίδι Μεσαιωνική Σε σύνδεση , θα χρειαστείτε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο και έναν υπολογιστή με την ακόλουθη διάταξη: OS των Windows 7, των Windows [ _1_] Vista , των Windows XP ? 1.4 GHz επεξεργαστή, κάρτα γραφικών με 128 MB, 512 MB RAM και 100 MB στον σκληρό δίσκο. Κατεβάστε Μεσαιωνική θα γίνει μετά την δημιουργία του λογαριασμού σας. Μεσαιωνική Σε σύνδεση εγγραφή είναι πολύ απλή: για να εισάγετε login, κωδικό πρόσβασης και, σύμφωνα με πληροφορίες μελετημένη διεύθυνση e-mail. Όταν αρχίσει το παιχνίδι, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα κύριο χαρακτήρα.

Χαρακτήρες που θα καταφέρουν να εμπίπτουν σε δύο κατηγορίες: ο κύριος χαρακτήρας και μισθοφόρους. Μπορείτε να επιλέξετε τι θα είναι ο αρχηγός σας, πόσο μάλλον μια ομάδα μισθοφόρων που σχηματίζονται σταδιακά και μπορεί να φιλοξενήσει πολεμιστές με διαφορετικές ειδικότητες. Γενικά σε Μεσαιωνική Σε σύνδεση τρεις κατηγορίες. Διαφέρουν όχι μόνο τις ικανότητες και το χαρακτήρα, αλλά και όπλα. Έτσι θωρακοφόρων προτιμούν να φορούν βαριά πανοπλία και ασπίδες, που τους βοηθά να μην φοβάται σφιχτό σύγκρουση με τον εχθρό. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά και για οποιοδήποτε από την ομάδα είναι οι πρώτοι υπερασπιστές. Πεζοναύτες και δεν φοβούνται μάχες κοντά και μπορεί να κρατήσει διαφορετικούς τύπους όπλων. Αν και την υπεράσπισή τους είναι ασθενέστερη από εκείνη των ανδρών σε όπλα, αλλά η επιμονή και η αντοχή τους με περισσότερα από αντισταθμιστεί αυτό. Αλλά η τρίτη κατηγορία, βέλη, φέρνουν αποκόλληση όφελος μόνο από απόσταση. Χρησιμοποιούν τόξα, βαλλίστρες και ακόντια. Ενώ το κάνει πολύ έξυπνα. Έτσι, παρά την πολύ αδύναμη άμυνα, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον εχθρό κυριολεκτικά ανεπανόρθωτη. Αγαπητοί διοικητές, να θυμάστε ότι η συλλογή ομάδα για το επερχόμενο αγώνα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα διάφορα στρατιώτες συνάψει σύνθεσή του. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξασφαλίσετε την επιτυχία σας!

Με την ευκαιρία, εάν ο κύριος χαρακτήρας σας ανήκει σε κάποια από τις κατηγορίες και επιλέγει αυτό το ιδιότυπο τάξη εξειδίκευσης, αυτό δεν σημαίνει ότι και άλλες ειδικότητες που θα κλείσει οριστικά. Αλλάξτε επάγγελμα και δοκιμάστε το χέρι τους σε μια εντελώς διαφορετική μπορεί να είναι η πρώτη επιλογή. Ωστόσο, θα πρέπει να σας προειδοποιήσω να μην πηδούν από το ένα εξειδίκευση στην άλλη, δεν είναι πραγματικά κατακτηθεί κάποιο από αυτά. Μετά από όλα, όπως λένε δύο κουνέλια δεν έχουν το χρόνο και αν δεν έχουν εξαντλήσει τις δυνατότητες του ίδιου επαγγέλματος, το καλύτερο είναι να μην βιαστούμε να το δευτερόλεπτο. Μόνο η συνοχή και η πληρότητα δώσει τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, είναι έξυπνος, αν θέλουν να κατακτήσουν αυτό το βασίλειο!

Παιχνίδι Μεσαιωνική ανοίγει μια ιλιγγιώδη προοπτικές και αν προσεκτικά αντλείται μέσα από τα δύο σκέλη της ανάπτυξης - δηλαδή, Τέχνες διοικητή και των στρατιωτικών υποθέσεων - που μπορούν πραγματικά να γίνει ανίκητος. Και σοφά σχηματίζεται ένα απόσπασμα 16 μισθοφόροι θα είναι μια πραγματική στήριξη σε αυτή την ανηλεή πόλεμο. Μην ξεχνάτε ότι ένας χαρακτήρας χωρίζεται σε διάφορους τύπους, και να βελτιώσουν την ανάγκη τους όλα με τη μία. Έτσι, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στις ακόλουθες παραμέτρους:

- Βασικές παράμετροι (πανοπλία, την υγεία, την ενέργεια)?

- Φυσικά χαρακτηριστικά (δύναμη, την ευκινησία, αντοχή)

- Ψυχική χαρακτηριστικά (το θάρρος, την ευφυΐα, την ακρίβεια)?

- Προδιαγραφές (ταχύτητα επίθεσης, την ταχύτητα κίνησης, διαγράμματα, Βρυξέλλες).

Victory, που σας περιμένουν, θα φέρει την εμπειρία και τα γυαλιά, το πιο σημαντικό - να μάθουν να τα χρησιμοποιούν με σύνεση. Επίσης, μόλις αρχίσετε Μεσαιωνική παιχνίδι, θα πρέπει να αποθηκεύσετε το νόμισμα του παιχνιδιού. Τα χρήματα είναι αναγκαία όχι μόνο για την αγορά του εξοπλισμού, αλλά και να πληρώσει τους μισθούς μισθοφόρους. Διαφορετικά, οι οποίοι θα θέλουν να διακινδυνεύσουν για χάρη των φιλοδοξιών της ζωής σας, αλλά εξακολουθούν να είναι ελεύθερα. Παρέχουν όλες τις απαραίτητες στρατιώτες. Προσπαθήστε να χρόνο για να τους παράσχει νέα όπλα αμέσως μόλις γίνονται διαθέσιμες - και θα είναι έτοιμος να πάει για σας στην άκρη του κόσμου.

Επιπλέον, το παιχνίδι Μεσαιωνική Σε σύνδεση πρέπει να κρατήσει ένα μάτι για τον εξοπλισμό. Μόλις παρατήρησα ότι το όπλο χρειάζεται επισκευή, μην καθυστερήσει αυτό το θέμα επ 'αόριστον. Διαφορετικά γενικά χάνουν το σωστό.

Παιχνίδι Μεσαιωνική 2 ενδιαφέρουσα και γεμάτη με πολλές λεπτομέρειες, αλλά με το ίδιο εύκολο να διαχειριστεί. Το κύριο μενού αποτελείται από αυτά τα τμήματα, όπως στρατώνες, πληροφορίες σχετικά με ένα χαρακτήρα, την ανάπτυξη δέντρο, αποθήκη και το σαμάρι, η ομάδα δέντρο αγορά προσλήψεις, το κατάστημα, το κόμμα. Θα είναι πάντα στη θέση του, η οποία είναι αρκετά βολικό, γιατί το χάος δεν είναι ευνοϊκό για την υλοποίηση των σχεδίων.

Παιχνίδι Medieval σίγουρα να σας δώσει πολλές ευχάριστες στιγμές και θα γίνει αναπόσπαστο μέρος του ελεύθερου χρόνου σας! Δοκιμάστε το - και δείτε μόνοι σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more