Σελιδοδείκτες

Ζώντας Μετά τον Πόλεμο

Εναλλακτικές ονομασίες: Ζώντας Μετά τον Πόλεμο, η ζωή μετά τον πόλεμο

Living After War παιχνίδι - δράση Στρατηγική με στοιχεία [ _1_] MMO και RTS. Εκδηλώσεις απλώνονται σε ένα σκοτεινό μέλλον όπου η ανθρωπότητα μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο αναγκάστηκαν να χωριστεί σε διαφορετικές παρατάξεις. Θα πρέπει να αγωνιστούμε για την πατρίδα του ως μέρος εκείνων που δεν είναι αδιάφοροι για αυτό. Πώς τα πράγματα έχουν πραγματικά συνέβη; Κάποιος μεταλλαχθεί και παρέμεινε στον πλανήτη του. Άλλοι πέταξε στο διάστημα και βρήκαν καταφύγιο εκεί. Επιστρέφοντας μετά από 200 χρόνια, οι άνθρωποι έχουν περάσει από ένα διαστημόπλοιο "Tomorrow" και θαύμασαν την μεταμόρφωση που συνέβησαν κατά την απουσία τους. Εκπρόσωπος της σε μια νέα κούρσα Nak - είναι γενετικά τροποποιημένο ανθρώπους. Και ίσως οι άνθρωποι με την ίδια εμφάνιση και να είναι σε θέση να βρει μια κοινή γλώσσα με αυτούς, αλλά υπάρχει και μια τρίτη παρενέβη έθνος - Shamak. Αυτές οι αδίστακτοι δημιουργία περιφέρονται παντού και να επιδιώξει να υποδουλώσουν τους άλλους κατοίκους του άτυχου πλανήτη. Υπάρχει αντιπολίτευση, κατά τη διάρκεια είναι όλα τα διαθέσιμα μέσα. Εμφανίζεται με φόντο τα ερείπια. Ναι, η γη δεν θα είναι παρόμοια στην πρώην εαυτό της, και όμως η μοίρα της είναι στα χέρια σας!

Συμμετοχή στο παιχνίδι L . A . W . μεταφέρει τους παίκτες στο μέλλον και πώς θα επηρεάσει αυτό θα εξαρτηθεί από τις προσπάθειες που ισχύουν. Βεβαιωθείτε ότι οι απαιτήσεις του συστήματος δεν θα αποτύχει. Ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί τις ακόλουθες παραμέτρους:

  • OS των Windows XP / Vista / 7
  • Επεξεργαστής Πυρήνας 2 Duo , 2. 5 Ghz
  • Βίντεο Πυρήνας 2 Duo , 2. 5 Ghz
  • HDD 4 GB
  • 1 GB RAM

L . A . W . Η εγγραφή είναι εγγενώς άδεια, στη διάρκεια της οποίας θα γράψετε:

    1. Είσοδος
    2. Κωδικός

Στη συνέχεια, ακολουθήστε τον οδηγό για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη.

Παιχνίδι L . A . W . Συνδεδεμένος - η επιθυμία να επιβιώσει στον κόσμο, μετά τον κατακλυσμό. Αλλά ο στόχος σας δεν είναι μόνο για να προστατεύσουν τον εαυτό τους, αλλά και να επιτύχει την επιτυχία. Προσφέρει ατελείωτες μάχες για τους πόρους, επική επιδρομές, και συναρπαστικό ταυτόχρονα επικίνδυνες αποστολές, καθώς και τα καθήκοντα της ομάδας της διαφορετικής πολυπλοκότητας. Πάρτε την εντολή των στρατευμάτων, την κατασκευή τεχνική βοηθήσει φατρία του για να κερδίσει δύναμη στον νέο κόσμο. Μάθετε πώς μπορείτε να συνδυάσετε τις πολεμικές τους ικανότητες, έτσι ώστε να αντιπροσωπεύουν μια πραγματική θανατηφόρο μίγμα. Επιλέξτε με ποιο τρόπο θέλετε να πάτε. L . A . W . μπορείτε να παίξετε ως πολεμιστής, ένα φάντασμα ή psionics. Αναπτύξτε τον χαρακτήρα σας στο πεδίο της μάχης ήταν ανίκητος!

Ας δούμε τις κατηγορίες, οι εκπρόσωποι των οποίων βρίσκονται σε κάθε κλάσμα. Έτσι πολεμιστής - ο υπερασπιστής των συνεργατών του, έτοιμος να σταθεί μέχρι την τελευταία σταγόνα του αίματος. Βαριά πανοπλία που αγαπάμε σε κρίσιμες στιγμές, και τη γνώση των αυτόματο όπλο και με τα δύο χέρια σπαθί κάνει τους εχθρούς να τρέμουν. Φαντάσματα αδίστακτη, μυστικοπαθής, με μοναδικά ταλέντα. Στη μάχη, φοβούνται ανοιχτή σύγκρουση, αλλά, χάρη στο κύριο όπλο του - κόλπα και ελιγμούς πονηριά - ο εχθρός μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Psionics - κάτι σπάνιο, αλλά μια μεγάλη αξία για τη σύνθεση του κάθε στρατού. Αυτό obdarovannye επιλογές, είναι σε θέση να επηρεάσει τη δύναμη της σκέψης. Οπλοστάσιό τους είναι γεμάτη με κατάρες αποτελεσματική, εκτός από το πεδίο της μάχης μπορούν να καταστρέψουν τους εχθρούς άγριο φλόγες, παγετό ή ηλεκτροπληξία που προκαλείται από τη δύναμη της θέλησης.

Παίξτε L . A . W . Δεν είστε απλώς αγωνίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη ή την καταστροφή ακέφαλο στόχους. Εδώ μπορείτε να ανταγωνιστούν ενάντια σε άλλους παίκτες. Αναδείξτε την τακτική σας, επειδή το οικόπεδο L . A . W . o nline έχει να κάνει έτσι.

Καθίστε κάτω γρήγορα στη δεξαμενή ή ελικόπτερο σας και να αρχίσετε να παίξετε το παιχνίδι L . A . W . Διαχειριστείτε τόσο επίγεια και αερομεταφερόμενα στρατεύματα. Για ό, τι προέρχεται από, υπάρχει πάντα μια ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους στο έπακρο!

L . A . W . το παιχνίδι προσφέρει να ενταχθούν στο τάγμα και την καταπολέμηση της χέρι-χέρι με τους ομοϊδεάτες τους ανθρώπους. Πιστέψτε αυτό το συναίσθημα πίσω από την υποστήριξή της, μπορείτε να αποδείξει ποιος είναι πραγματικά ο πλοίαρχος της Γης. Ετοιμαστείτε για μια δύσκολη δοκιμασία, παρακαλώ να είστε υπομονετικοί και να προχωρήσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον! Ας τύχη παρακάμπτει την πλευρά σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more