Σελιδοδείκτες

Θρύλοι του Kung Fu

Εναλλακτικές ονομασίες: Θρύλοι του Kung Fu

Θρύλοι του Kung Fu online παιχνίδι - δωρεάν client φανταστικό παιχνίδι, σχεδιασμένο σύμφωνα με το πνεύμα της κινεζικής πρόστιμο ρομαντισμού. Είναι ένας κόσμος όπου το καθεστώς σας καθορίζεται από την ικανότητα να ελέγξουν τις αρχαίες πολεμικές τέχνες. Ο σεβασμός για τους κατοίκους του κόσμου εξαρτάται από την ικανότητα να αποδείξουν τις ικανότητές τους. Δεδομένου ότι ο καθένας θέλει να βελτιώσει τις μαχητικές του ικανότητες, οι Legends παιχνίδι Kung Fu προσφέρει εκπαίδευση σε διάφορα σχολεία που διδάσκουν τα βασικά των πολεμικών τεχνών. Εκτός αυτού, δεν είστε υποχρεωμένοι να εισέλθουν και να παραμείνουν μέχρι το τέλος του μόνο ένα από τα οκτώ σχολεία. Υπάρχει μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλα τα σχολεία ταυτόχρονα. Το κύριο πράγμα που έχουν καταφέρει να ελέγξουν τις τεχνικές αλληλεπίδρασης και να μάθει πώς να τα χρησιμοποιήσουν σε καταστάσεις που απαιτούν. Πόσο γρήγορα μπορείτε να μάθετε απεργίες, μπλοκ και προσποιήσεις εξαρτάται από το βαθμό σας από το ταλέντο και την εφευρετικότητα. Ο καθένας που έρχεται εδώ με μια δίψα για δόξα γεμάτο καρδιά έχει την ευκαιρία να πετύχει! Στη συνέχεια, μπορείτε να περιμένετε μεγάλα πράγματα!

Για να κατεβάσετε χωρίς προβλήματα Θρύλοι του Kung Fu, ελέγξτε εκ των προτέρων σύμφωνα με τον υπολογιστή με τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος: Λειτουργικό σύστημα Windows XP / Windows Vista / Windows 7? Επεξεργαστή Pentium 4 2. 4GHz ή ισοδύναμο? GeForce6600 128MB κάρτα βίντεο ή ισοδύναμο, μνήμη RAM 1 GB? Ελεύθερο χώρο στο σκληρό σας diske10 GB? Σύνδεση με το Διαδίκτυο τουλάχιστον 1 Mb / s. Πριν να κατεβάσετε τον client, θα πρέπει να έχετε Θρύλοι του Kung Fu εγγραφής. Δημιουργία λογαριασμού δεν είναι δύσκολο. Θα πρέπει να συμπληρώσετε κάποια πεδία: όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης, πληκτρολογήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασης. Επίσης, ελέγξτε στο παιχνίδι απαιτεί από εσάς να αναγνωρίσουμε τη σύμφωνη γνώμη σας για το έργο. Ένα τετράγωνο υπεύθυνη για την εγγραφή στο newsletter, τσιμπούρι είναι η προεπιλογή. Δεδομένου ότι γίνεται δεκτό ότι κανείς δεν θα με πείραζε να είναι πάντα και παντού γνώστες.

Παίξε το παιχνίδι Θρύλοι του Kung Fu θα ξεκινήσει με την εκπαίδευση σε ένα από τα σχολεία. Αλλά τότε μπορείτε να προσθέσετε τις γνώσεις και σε άλλα σχολεία, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι και πώλησης περιοχές είναι επίσης επιλεγεί. Υπάρχουν τέτοια σχολεία ως φρουρών ζωής, Beggars, Wudang, επιστήμονες, Tan, Μακάριος, Emei, Shaolin. Με τη σειρά του, το καθένα από αυτά περιλαμβάνει τρεις μορφές. Συνολικά, μπορείτε να εκπαιδεύσει περισσότερους από 10.000 συσκευές. Εάν μόνο ήταν σε θέση να τα χωνέψει!

Εκτός από το γεγονός ότι ο χαρακτήρας θα βελτιώσουν τις μαχητικές ικανότητες τους να επιλέγουν και το επάγγελμα. Σε αυτό το θέμα εξακολουθούν δημοκρατική. Χωρίζεται επάγγελμα, τέσσερις τύπους:

- Επάγγελμα Mining (ένας αγρότης, ψαράς, ανθρακωρύχος, κλπ. )

- Χειροτεχνία (σιδεράς, ράφτης, μάγειρας, κλπ. )

- "Πολιτιστική" (μουσικός, καλλιγράφος, κλπ. )

- "City" (μάντισσα, ο ζητιάνος).

Αν έχετε ήδη επιλέξει ένα επάγγελμα για κάποιο λόγο δεν ήταν παρόμοια, μπορεί να αλλάξει χωρίς προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις Θρύλοι του Kung Fu είναι σε απευθείας σύνδεση χαρακτήρες προικισμένη με την ικανότητα να χρησιμοποιεί την ενέργεια του Qi, για να επιτεθεί στον εχθρό σε απόσταση (contactless μάχη), η χρήση των όπλων, καθώς και τη δυνατότητα να προστατεύσουν τον εαυτό τους χωρίς την παρουσία σας (τεχνητή νοημοσύνη). Σχετικά με τα διαθέσιμα όπλα, μπορούμε να πούμε ότι η περιοχή είναι πραγματικά εντυπωσιακό οπλοστάσιο. Γιατί μόνο εκεί! Και οι σανίδες και σπαθιά, και nauchaki και σπαθιά και αλυσίδες και πολλά άλλα. Επιπλέον, είναι δυνατή η αναβάθμιση υφιστάμενων όπλα. Από όλα τα ανωτέρω προκύπτει ότι η δυνατότητα των χαρακτήρων είναι σχεδόν απεριόριστες! Κάντε μια προσπάθεια για την ισοπέδωση και σύντομα θα δρέψει τους καρπούς της εργασίας σας!

Παίξτε Θρύλοι του Kung Fu θα απολαμβάνετε εξαιρετική ανεπτυγμένες διαφορετικά συστήματα. Μετά από όλα, PvP, και οικονομικό και κοινωνικό σύστημα με κάθε λεπτομέρεια μελετημένη και ισορροπημένη. Συν μια τεράστια ποικιλία από αποστολές για να βοηθήσει να κατανοήσουν τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, ενώ κερδίζει πολύτιμα πράγματα. Μάχες στο παιχνίδι είναι one-on-one μεταξύ των μικρών ομάδων και μάζας. Όλα αυτά θα πρέπει να πάτε! Αλλά όχι για τίποτα που σας ακονίζοντας τις δεξιότητές τους σε ειδικά σχολεία! Η κοινωνική ζωή δίνει στους χρήστες τη χαρά της επικοινωνίας με το άλλο, τη δυνατότητα της ανταλλαγής δώρων και αστεία γάμο, ακόμη και αν είστε τυχεροί να συναντηθεί με το μισό του. Οικονομικών περιλαμβάνει συναλλαγές και εμπορικές σχέσεις. Νόμισμα παιχνίδι συνθλίβεται ασήμι ή μασίφ ασήμι. Αλλά μπορείτε να αγοράσετε για πραγματικό χρυσό. Η χρήση του δίνει κάποια πλεονεκτήματα.

Έναρξη Θρύλοι του Kung Fu παίξετε τώρα! Γιατί να θέσει μια τέτοια συναρπαστική εμπειρία για αργότερα; Ιστορίες ευελιξία και τη διαφοροποίηση θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Πάρτε ένα μέγιστο της ζωής! Απολαύστε το παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more