Σελιδοδείκτες

Imperion

Εναλλακτικές ονομασίες: Imperion

Game Imperion είναι μια νέα μαζικά multiplayer online browser-based στρατηγική, η οποία αναφέρεται στο είδος του sci-fi. Space θα είναι υπό τον έλεγχό σας, αν παίξετε το παιχνίδι Imperion! Επιβιβαστείτε σε ένα μυστηριώδες έκταση του απεριόριστου χώρου για την υποδούλωση των νέων πλανητών. Imperion παιχνίδι προσφέρει μία από τις τρεις φυλές, με την οποία θα ξεκινήσει η πορεία προς την κατασκευή του χώρου αυτοκρατορίας τους. Play Imperion είναι τόσο ωραία, επειδή η στρατηγική έχει μεγάλη γραφικά και φοβερό gameplay.

Πριν παίξετε Imperion, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, κάρτα γραφικών - 128 MB.

Εγγραφή Imperion δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο «Παίξτε δωρεάν»?

2. Δώστε ένα όνομα για τον χαρακτήρα σας?

3. Πληκτρολογήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε?

4. Εισάγετε τη διεύθυνση e-mail?

5. Επιλέξτε «Εγγραφή».

Παιχνίδι Imperion είναι μια στρατηγική sci-fi. Θα αγωνιστούμε για την επέκταση του διαγαλαξιακού αυτοκρατορίας και την κυριαρχία της στο σύμπαν. Σε Imperion σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες στρατηγική για να σπάσει την αντίσταση των άλλων παικτών και ελέγχου χώρου. Imperion παιχνίδι σας παρέχει με τον πλανήτη και την αρχική προμήθεια 3 πόρων - κρύσταλλα, μέταλλα, τρίτιο (για τους Τιτάνες) ή δευτέριο (άλλες φυλές), στον κατασκευαστικό τομέα και μονάδα παραγωγής ενέργειας μικρής χωρητικότητας. Μπορείτε καλούνται να εργαστούν έξω στη αποστολές κατάρτισης Imperion σε απευθείας σύνδεση. Στο μέλλον θα είναι σε θέση να αυξήσει την παραγωγή της ενέργειας και των πρώτων υλών, τη διαδικασία, τους αστεροειδείς και τους κομήτες, να κατασκευάσουν διάφορα κτίρια, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για την καταπολέμηση του στόλου με τους αντιπάλους, να αποικίσει πλανήτες Imperion παιχνίδι. Imperion παιχνίδι προσφέρει για να παίξει για έναν από τους αγώνες: Οι Τιτάνες, Terran και Ζήνα. Xena - είναι πολεμοχαρής, εχθρική φυλή των Τιτάνων. Στην ανάπτυξη που βασίζεται στη γενετική έρευνα, και η νίκη δεν είναι πονηρός ή την τεχνολογία, και την ποσότητα. Fleet Xenia Imperion απευθείας σύνδεση κατασκευαστεί παράλληλα και πολύ πιο γρήγορα από ό, τι άλλες φυλές. Μόνο αυτή η φυλή μπορεί να χτίσει μια δομή «εγκέφαλος» που επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση του πλανήτη αντίπαλο. Στο σχηματισμό Imperion παιχνίδι Μπαϊκονούρ στη διάθεσή τους 40 στόλους, σε αντίθεση με άλλες παιχνίδι στρατηγικής τους Imperion απλή: επίθεση - είναι η καλύτερη άμυνα! Τιτάνες - είναι το παλαιότερο και σοφότερο άνθρωποι, υπερασπιστές του Imperion παιχνιδιού. Είναι δική προηγμένες τεχνολογίες, έχουν έναν αυστηρό κώδικα τιμής, έτσι ώστε φιλικές σχέσεις μέσα στην κούρσα. Στο Titans Imperion σε απευθείας σύνδεση έχει δύο χαρακτηριστικά: Πλανητικό ασπίδα και το Portal. Μπορούν να αποθηκεύουν πλεονάζουσα ενέργεια στον συσσωρευτή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλους πόρους. Τιτάνες αγωνιστεί με τους εκπροσώπους της φυλής τους μόνο στα πλοία "Le Corsaire» στο Imperion παιχνίδι, οι επιθέσεις είναι μια έκπληξη στον εχθρό. Αυτή η φυλή είναι η ανάπτυξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει χαμηλό ποσοστό της ναυπήγησης πλοίων και έρευνα υψηλής τιμής μάχης του στόλου, η οποία αντισταθμίζεται από την υψηλή τεχνολογία και την καλή προστασία σε Imperion σε απευθείας σύνδεση. Terran - ένας νεαρός φυλή, η οποία υστερεί στον τομέα της τεχνολογίας και κέρδισε τη θέση στο σύμπαν λόγω του παιχνιδιού Τιτάνες Imperion. Αυτή η φυλή προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες. Σε Imperion παιχνίδι δεν έχει τοπικό νόμισμα, οπότε θα ολοκληρώσω αντιπραγματισμού. Σε Imperion παιχνίδι δεν θα βαρεθείτε, επειδή οι παίκτες μπορούν να κάνουν chat στο φόρουμ ή μέσω in-game mail.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more