Σελιδοδείκτες

HoMM 6

Εναλλακτικές ονομασίες: HoMM 6

Heroes of Might and Magic 6 - στροφή υπολογιστή που βασίζεται παιχνίδι με role-playing στοιχεία. Για την απελευθέρωση αυτής της σειράς παιχνιδιών Heroes VI της ολόκληρης σειράς Heroes of Might and Magic, έγινε μια μέγιστη προσπάθεια. Heroes Game VI αλλάξει αρκετές στούντιο και προγραμματιστές λογισμικού, αλλά ακόμα ευχαριστημένος με τον κόσμο. Παιχνίδι 6 είναι HoMM στρατηγική είδος της φαντασίας. Έτσι, εδώ θα συναντήσετε τους ήρωες της φαντασίας.

Στην παρούσα ανασκόπηση, οι ήρωες του παιχνιδιού 6, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από το βίντεο κλιπ του παιχνιδιού, με σκοπό την προνομιακή αναφορά. Εάν μια θετική απόφαση - για να παίξει, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και να κατεβάσετε Heroes of Might and Magic 6.

Heroes Game of Might and Magic VI θα γίνει γρήγορα ο φίλος σας για τις ημέρες. Ή μάλλον το βράδυ ως πλήρες το παιχνίδι την ημέρα, μπορείτε πολύ γρήγορα. Το οικόπεδο των Ηρώων παιχνίδι Might and Magic 6, σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις, άλλαξε. Θα επισκεφθείτε το μακρινό παρελθόν, στην αρχή όλης αυτής της μεγάλης ιστορίας. Μπορείτε - ένας ήρωας με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Ο χαρακτήρας σας - ο ήρωας του παιχνιδιού, καθώς υπάρχουν πλάσματα που σας εξυπηρετούν. Θα εξασφαλίσει το είδος τους στο παιχνίδι.

Θα παραμείνουν σώοι και αβλαβείς από το στρατό σας είναι ανίκητος. Όταν ήττα έξω από το παιχνίδι που εισέρχονται στην ταβέρνα, όπου μπορείτε να προσλαμβάνουν άλλους ανθρώπους.

Ο στόχος σας σε αυτό το παιχνίδι - για να χτίσει την πόλη τους, να κατακτά άλλες. Η πόλη σας μπορεί να αρπάξει, οπότε μην ξεχάσετε να την παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της απουσίας σας. Κάθε πόλη που περίπου ένα πόρο. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού - ένας πόρος. Εδώ πόροι περιλαμβάνουν επτά τύπους:

• Gold?

• Ξύλο?

• Ore?

• Θείο?

• Κρύσταλλα.

Gold - πηγή χρημάτων. Μπορείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε πλάσματα και των ηρώων, καθώς και για την ανοικοδόμηση των κτιρίων της πόλης.

Ξύλο - ένα πολύτιμο υλικό κατασκευής.

Ore - πόρων που απαιτούνται για να χτίσουν την πόλη.

Θείο - σπάνια, απαραίτητα για την κατασκευή ορισμένων κτιρίων.

Κρύσταλλα - πόρους υποστήριξης. Που απαιτούνται για την υπογραφή εξ όντα των ανώτερων επιπέδων και να αποκτήσουν αντικείμενα.

Heroes Game 6 έχει έναν στρατηγικό χάρτη που, όταν η μάχη με τους εχθρούς των αλλαγών για την καταπολέμηση της. Ενώ διατηρείται το έδαφος στο οποίο είστε.

Δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι turn-based, τότε έχει μια ορισμένη πολεμικές κινήσεις. Δηλαδή, βήμα προς βήμα σταδιακά να επιτευχθεί ένας στόχος.

Αλλά σε Heroes 6 δεν επιτρέπεται να παίζουν με ένα πυροβόλο όπλο, με έναν υπολογιστή στη θέση του εχθρού, αλλά και να δικτυωθούν με τους φίλους, και όχι μόνο. Είναι επίσης δυνατό και όχι στο δίκτυο, και το σπίτι έναν υπολογιστή απλά γυρίζει.

Όπως μπορείτε να δείτε, το παιχνίδι είναι Heroes 6 παρά να ευχαριστήσουν τις τρέχουσες και μελλοντικές τους οπαδούς τους.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι ήδη σε καλύτερο επίπεδο σε σύγκριση με τους προκατόχους του. Εικόνα που βλέπουμε παρουσιάζονται σε άριστη ποιότητα.

Η μουσική υπόκρουση δεν είναι πολύ πίσω και μπορούμε να πούμε αυτό που γίνεται για να διατηρηθεί το περιβάλλον στο παιχνίδι.

Δεν είναι αρκετά σημαντικό. Ποιότητα του παιχνιδιού και το gameplay του μπορεί να ικανοποιήσει όχι μόνο εσάς, αλλά και τους φίλους σας. Γρήγορα να τους καλέσει, αφού οι ίδιοι μην ξεχάσετε να κατεβάσετε Heroes 6.

Καλή παίζετε! Θα αισθανθείτε μια πραγματική ήρωα!

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more