Σελιδοδείκτες

Heroes of Might and Magic V

Εναλλακτικές ονομασίες: HoMM 5

Heroes of Might and Magic 5 - υπολογιστή παιχνίδι στρατηγικής. Όπως όλα τα προηγουμένως εκδοθεί σειρά των Ηρώων παιχνίδι Might and Magic, Heroes V παιχνίδι είναι μια ενημερωμένη έκδοση του turn-based παιχνίδια. Ήρωες παιχνίδι της Μήπως και Magic V έχει αναπτυχθεί από μια ρωσική εταιρία, και δημοσιεύεται από τη γαλλική. Δεν είναι μια συνέχεια ως μια νέα ιστορία με νέους χαρακτήρες. Αλλά δεν είναι μερικές ιδέες που αντιγράφονται από το παιχνίδι Ήρωες της Μήπως και Magic 4.

Το παιχνίδι Ήρωες 5 παιχνίδι, φυσικά, δεν κοστίζει τίποτα, αλλά θα πρέπει να κατεβάσετε Heroes of Might and Magic 5. Αλλά σε γενικές γραμμές προτού να αρχίσετε να παίζετε, είναι σκόπιμο να εξοικειωθούν με την οργάνωση του παιχνιδιού με αυτή την επανεξέταση και επανεξέταση βίντεο στο διαδίκτυο.

Στο Heroes V που χρησιμοποιείται σε ορισμένες παραμέτρους, όπως στην τρίτη και τέταρτη παιχνίδια. Όμως, τα πράγματα κινούνται σε ένα εντελώς νέο σύμπαν με νέα εδάφη, αντίστοιχα κάρτες. Σε γενικές γραμμές η αποστολή του παιχνιδιού είναι η ίδια όπως στα προηγούμενα μέρη.

Η HoMM παιχνίδι 5 άλλαξε την αρχή της ανάπτυξης του χαρακτήρα. Ο ήρωας έχει μόνο δεκατρία δεξιότητες. Όπως και στο τρίτο μέρος των Ήρωες της Μήπως και Magic, Heroes Game 5 ήρωας δεν μπορεί να πεθάνει κατά τη διάρκεια του αγώνα, και όπου θα πρέπει να είναι εκεί το στρατό του από τέρατα, έτσι αναλόγως, και το αντίστροφο. Ήρωας μόνο με το θάνατο όλων των πολεμιστών του, άφησε το παιχνίδι και στην ταβέρνα, όπου μπορεί να πάρει.

Οι περισσότεροι ήρωες και πλάσματα ανήκουν σε ορισμένες ομάδες. Τους στο Heroes 5 έξι έως οκτώ προσθήκες γίνεται: Παραγγείλετε Διαδικασίας, Ακαδημία Μαγείας, Forest Alliance, Inferno, Νεκρόπολη και τον Σύνδεσμο των Σκιών.

Σίγουρα όχι όταν όλοι οι χαρακτήρες χωρίς όπλα - μαγεία. Το σύστημα αυτό είναι παρόμοιο με το παιχνίδι Ήρωες της Μήπως και Magic 3. και επιπλέον, με τη χρήση της μαγείας ήρωας χάνει μάννα - ενέργεια για τη μαγεία.

Ταξιδεύετε με στόχο την κατάκτηση πόλεων. Κατοικίδια μία πόλη ανά ημέρα. Για όλες τις παρατάξεις βρέθηκαν μόνο κάποιες διαφορετικές δομές, καθώς επίσης και όλα τα παρόμοια με κάθε άλλη. Αλλά το πιο σημαντικό, σε όλες τις πόλεις του παιχνιδιού έχει

• Βουλή των Γερόντων?

• Forge?

• Αγορά?

• Αποθήκη?

• Ταβέρνα?

• Mages Guild?

• Φρούριο?

• Citadel?

• Κάστρο?

• Shipyard?

• Κατοικίες όντα.

Βουλή των Γερόντων - για ημερήσια κέρδη από 500 χρυσά.

Forge - αγοράζουν αυτοκίνητα για τη μάχη.

Αγορά - για την ανταλλαγή και τη μεταφορά πόρων και έργα τέχνης.

Warehouse - για έναν πόρο.

Ταβέρνα - την υπογραφή του για τους χαρακτήρες και να πάρει άλλες πληροφορίες.

Mages Guild - για τη μελέτη της μαγείας.

Fort - να ενισχύσουν την πόλη, λόγω της ακρόπολης.

Citadel - για την προστασία της πόλης.

Κάστρο - την προστασία της πόλης.

Shipyard - για την κατασκευή των πλοίων.

Κατοικίες όντα - για υπογραφή στις πλάσματα.

Για την κατασκευή πρέπει να παρακολουθήσουν εκ του σύνεγγυς. Τόσο γενικά όσο και για τη θέση των αντιπάλων.

Heroes Game of Might and Magic 5 ενημερώνονται πλήρως για τα τρισδιάστατα γραφικά. Επίσης, οι νέοι τρόποι «Μονομαχία» και «Μονομαχία 3 on 3».

Ας ελπίσουμε ότι έχετε ήδη ψάχνει πού να κατεβάσετε Heroes 5. Αφού οι ήρωες του παιχνιδιού 5 είναι αξιοσημείωτη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ανανεώνεται, και γίνεται ένα multi-user.

Καταπολέμηση συντρόφους τους ή ενάντια στον υπολογιστή. Ξαναζήστε τον φανταστικό κόσμο των ηρώων. Μπορείτε να παίξετε καλό! Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more