Σελιδοδείκτες

Εναλλακτικές ονομασίες: Ήρωες της δύναμης και της μαγείας 3

Heroes of Might and Magic 3 - σειρά του υπολογιστή που βασίζεται παιχνίδι με role-playing στοιχεία. Αυτό το παιχνίδι είναι μια στρατηγική φαντασία λατρεία. Δημοσιεύθηκε ως το τρίτο μέρος μιας σειράς των παιχνιδιών Heroes of Might and Magic, το 2000. Εδώ θα νιώσετε τον εαυτό σας ένα πραγματικό ήρωα, βάζοντας αυτή την προσπάθεια και τη χρήση των δεξιοτήτων. Επίσης, για να σας βοηθήσει, θα όλα τα είδη των παιχνιδιών επιλογές για τη βελτίωση διαφόρων χαρακτηριστικών. Για να παίξετε Heroes III έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώσει τη συνέχιση της ιστορίας. Αν είστε οπαδός αυτής της σειράς των παιχνιδιών, θα δείτε αλλαγές που έγιναν στους ήρωες του παιχνιδιού III.

Τι θα παίξετε το παιχνίδι HoMM3, κατ 'αρχήν, κάθε παιχνίδι στον υπολογιστή, θα πρέπει να κατεβάσετε Heroes of Might and Magic 3 στην περιοχή. Αλλά πριν από αυτό, σας συμβουλεύουμε να εξοικειωθούν με το παιχνίδι, περιηγηθείτε εμφανίζεται σε βίντεο στο Διαδίκτυο σχετικά με την αναθεώρηση του παιχνιδιού, και να τελειώσει την ανάγνωση αυτή την κριτική.

Τρίτο Heroes gameplay παρόμοιο με τα δύο πρώτα σκέλη του παιχνιδιού. Μπορείτε να παίξετε πολλούς χαρακτήρες, ήρωες - Στρατός διοικητές διαφορετικά μυθικά πλάσματα. Heroes Παιχνίδι 3 είναι ένα δισδιάστατο κόσμο του παιχνιδιού, ή μάλλον των στρατηγικών χαρτών.

Μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι από δύο συνιστώσες: μια στρατηγική - περιπλάνηση στην κύρια κάρτα του παιχνιδιού, προκειμένου να συλλάβει αντικείμενα τακτικής - δοκιμαστεί σε ένα διαφορετικό εχθροπραξιών χάρτη. Δηλαδή, ακόμα και αν φτάσετε στο στρατηγικό χάρτη και, στη συνέχεια, στο δρόμο τους εχθρούς σας που αρχίζει τη μάχη που έφερε αυτόματα τη μάχη στο χάρτη τακτικής. Έχει κάτι κοινό τομείς για τους οποίους θα επιτευχθεί.

Στο Heroes 3 θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του χαρακτήρα του. Μπορείτε να επιτύχουν βελτιώσεις σε πολλούς τρόπους: μέσω νίκες στις μάχες, όταν η ανακάλυψη των πόρων ή έργα τέχνης. Το κύριο πράγμα για σας είναι μια πόλη με κτίρια. Οι πόλεις δεν έχετε καμία δυνατότητα να αλλάξει, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε νέες δομές.

Επίσης στο παιχνίδι Ήρωες της Μήπως και Magic-3 είναι σημαντικό για την άντληση πόρων. Μέσα σε κάθε πόλη μπορεί να παράγει μόνο ένα από τα είδη των πόρων: χρυσό, ξυλεία, μεταλλεύματα, τον υδράργυρο, θείο, κρύσταλλα και πολύτιμοι λίθοι.

Σε παιχνίδι Heroes of Might and Magic III Έχετε μια πολλά είδη των όπλων. Αλλά το κύριο μαγεία. Υπάρχουν όλα τα είδη των ομάδων ξόρκια, αλλά το καθένα με τα δικά τους χαρακτηριστικά: spell - ευλογία, κατάρα, επίθεσης και την υποστήριξη. Βάσει των τεσσάρων σχολείων της μαγείας που αφιερώνεται στα στοιχεία - νερό, φωτιά, αέρας και γη.

Στο Heroes 3 Θα παίξει επιμέρους ιδιότητές τους ταιριάζουν ορισμένων ειδικότητα:

• ουσιαστικά?

• Σύμφωνα με τις δεξιότητες?

• Με ξόρκια?

• Bringer πόρους?

• Ελεύθεροι σκοπευτές?

• Μάγοι?

• Ταχύτητα?

• Fire Magic.

Ουσιαστικά - ένα ον παρέχει την ταχύτητα.

Σύμφωνα με τις δεξιότητες - επαναλαμβάνοντας ένα από τα δευτερεύοντα δεξιοτήτων.

Με ξόρκια - με αυξημένη ισχύ στις αυξήσεις ξόρκι.

Bringer των πόρων - κάθε μέρα φέρνει πρόσθετους πόρους.

Ελεύθεροι σκοπευτές - μόνο Gelu.

Μάγοι - μόνο για τον ήρωα του Δράκου.

Ταχύτητα - μόνο Sir Mullen.

Fire Magic - για την ηρωίδα του Αδριανού.

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι είναι Heroes 3 έχει υποστεί αλλαγές στο πρόγραμμα. Έχει γίνει πολύ καλύτερα.

Έτσι βιασύνη για να κατεβάσετε Heroes 3. Επιτυχής παίζετε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more