Σελιδοδείκτες

Σκουπίδια Γκαράζ

Εναλλακτικές ονομασίες: Σκουπίδια Γκαράζ

Σκουπίδια παιχνίδι γκαράζ είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι που θα σας επιτρέψει να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του ιδιοκτήτη χωματερές. Έτσι, έχετε αποφασίσει να ανοίξει δική του χωματερή. Αλλά, φυσικά, σε αυτό το Σκουπίδια γκαράζ γκαράζ σε απευθείας σύνδεση , όπως και στην πραγματική ζωή, θα πρέπει να αρχίσετε μικρό, και από την αρχή. Θα αποσυναρμολόγηση αυτοκινήτων, τα οποία θα πρέπει να παραδοθεί στο εμπόριο χωματερή σας με ανταλλακτικά αυτοκινήτων και με συνέπεια να επεκτείνουν τα υπάρχοντά σας. Ανακαλύψτε το συναρπαστικό κόσμο του γκαράζ Σκουπίδια παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση .

Πριν από το παιχνίδι Σκουπίδια γκαράζ, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, κάρτα γραφικών - 128 MB.

Εγγραφή Σκουπίδια Γκαράζ στο παιχνίδι δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο και εύκολη:

1.                   Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο "Εγγραφή"?

2.                   Εισάγετε το όνομα του χαρακτήρα?

3.                   Εισάγετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης?

4.                   Εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail?

5.                   Επιλέξτε "Εγγραφή" και Σκουπίδια εγγραφή Garage έχει ολοκληρωθεί.

Game Σκουπίδια Γκαράζ σε κάνει να νιώθεις το δικό υγειονομικής ταφής του ιδιοκτήτη. Εκεί, σε μια τεράστια ποικιλία από ανταλλακτικά, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους χωματερή, αλλά ένα από τα πιο ελκυστικούς προορισμούς Garbage Garage σε απευθείας σύνδεση είναι η επέκταση του χώρου υγειονομικής ταφής και τις ρυθμίσεις. Οι παίκτες μπορούν να χτίσουν μια ποικιλία των κτιρίων και αντικειμένων, το οποίο τα καθιστά μοναδικά σε χώρο υγειονομικής ταφής. Οι παίκτες μπορούν ακόμα και να προσκαλέσετε τους φίλους σας για να ελέγξετε χωματερές τους Garbage Garage σε απευθείας σύνδεση και την ανταλλαγή συμβουλές για την αύξηση.

Στην αρχή του ταξιδιού σας, θα έχετε μια μικρή αυλή και να διαλύσει φθηνά αυτοκίνητα. Ανάλογα με τις δεξιότητες διαχείρισης σας, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι και Garbage Garage σφυρηλατήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση και, τελικά, να είναι σε θέση να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Περισσότεροι πελάτες σημαίνει ότι είστε σε θέση να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και να κάνουν περισσότερα χρήματα από τη διάλυση άλλους τύπους οχημάτων, όπως βάρκες και ελικόπτερα στο γκαράζ Σκουπίδια παιχνίδι.

Άχρηστα από τα αυτοκίνητα, ελικόπτερα και άλλος εξοπλισμός μπορεί να μετατραπούν σε μετρητά, μετά την πώληση των διαφόρων πελατών τους. Παιχνίδι Σκουπίδια Γκαράζ προσφέρει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, εκτός από τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση των χώρων εναπόθεσης σας, έχετε πολλές άλλες επιλογές: ανάβαση από επίπεδο σε επίπεδο, τότε τα οχήματα που φθάνουν στους χώρους υγειονομικής ταφής σας, θα γίνονται όλο και πιο εξωτικά. Μέρη που θα επιτρέψει όχι μόνο να αυξήσει τις συναλλαγές σας, αλλά θα επιτρέψει επίσης σε σας για να δημιουργήσετε τα δικά σας αυτοκίνητα στο γκαράζ Σκουπίδια σε απευθείας σύνδεση . Φτιάξτε το δικό σας αυτοκίνητο από διάφορα μέρη και να το χρησιμοποιήσετε για να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς.

Φυσικά, το ίδιο το παιχνίδι Garbage Garage περιστρέφεται γύρω από τους χώρους υγειονομικής ταφής εντελώς σας. Εδώ θα μπορείτε να παίξετε και Garbage Garage βρωμίζει με το μηχάνημά σας, αυξάνοντας έτσι την καριέρα σας ως μηχανικός ειδικός.

Μπορεί ακόμη να είναι σε θέση να χτίσει το δικό του αυτοκίνητο από μάρκες, μπορείτε να αποθηκεύσετε το παιχνίδι στο γκαράζ Σκουπίδια. Μπορείτε να εξοπλίσετε το αυτοκίνητό σας με μια τεράστια ποικιλία των ειδών, καθιστώντας την μία από τις ταχύτερα βόλτες στο γκαράζ Σκουπίδια παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση . Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας και να οδηγήσετε το καταπληκτικό, καθώς ανταγωνίζονται με άλλους παίκτες σε μοναδικές PvP , όπου το καλύτερο παιχνίδι αυτοκίνητο Garbage Garage κερδίζει.

Σκουπίδια παιχνίδι Γκαράζ είναι μοναδική MMO στρατηγική που θα λαμβάνει το είδος σχεδόν ανέγγιχτο στο διαδικτυακό χώρο. Εισάγετε αυτό το μοναδικό παιχνίδι κόσμο Garbage Garage σε απευθείας σύνδεση και να λειτουργήσει τη δική της υγειονομικής ταφής, δημιουργούν ένα μοναδικό αυτοκίνητο και να ανταγωνίζονται με άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more