Σελιδοδείκτες

EverQuest II

Εναλλακτικές ονομασίες: EverQuest II

EverQuest II online - MMORPG με μεγάλης κλίμακας μάχες και επική ιστορία. Οι παίκτες θα απολαύσουν και πάλι τρομάζοντας Norrath, η οποία εκτυλιχθούν τα γεγονότα δημοφιλή EverQuest. Αλλά για καταστροφές άλλαξε πέρα ​​από την αναγνώριση. Οι κάτοικοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες της ζωής και συνεχώς αναγκασμένοι να πολεμήσουν για την ύπαρξή τους. Σετ απαίσια τέρατα που διψούν να σας προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημία, εκτός από την αποσαφήνιση της σχέσης μεταξύ των παικτών, αλλά υπάρχει επίσης η ανάγκη να πραγματοποιήσει αποστολές για την ανάπτυξη δεν έχει σταματήσει επί τόπου - με μια λέξη, δεν θα υπάρξει ειρήνη! Το έργο σας σε αυτόν τον κόσμο είναι ενδιαφέρουσα και ποικίλη. Αναζητήσεις μόνο υπάρχουν περίπου 8000! Μια πιο μυστηριώδη μέρη που απαιτούν την έρευνα, μια τεράστια επιλογή των τεχνών, τεχνίτες αναμονής, καθώς και συναρπαστική εκδήλωση μαζί με τους συντρόφους του. Λοιπόν, αν γίνει μέλος της συντεχνίας, θα είναι συγκλονισμένο από τη φαντασία του πολέμου μεταξύ των ομάδων. Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι το νόημα της ζωής για τους κατοίκους υπέροχο εικονικότητας. Εγγραφή e ver q uest 2 ΔΩΡΕΑΝ! Με αυτό τον τρόπο θα εξαλείψει την πλήξη από τον ελεύθερο χρόνο σας!

Θα πρέπει να εγγραφείτε στο παιχνίδι EverQuest II. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σύμφωνα επιθυμητή διαμόρφωση. Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος είναι οι εξής:

- Λειτουργικό σύστημα Windows 2000/XP?

- Επεξεργαστή Pentium IV ή Athlon XP c 1 GHz?

- RAM 512 MB,

- Γραφικά ATI Radeon 9000 ή GeForce 4 (εκτός της σειράς MX) c 64 MB μνήμης βίντεο?

- DirectX συμβατή κάρτα ήχου?

- 7 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο?

- Μιλήστε τουλάχιστον 56 kbit / s.

EverQuest 2 ίδια έκδοσης - μια απλή διαδικασία. Με τη δημιουργία λογαριασμού, Πρέπει να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία: όνομα παίκτη (όνομα σταθμού), τον κωδικό πρόσβασης, επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χώρα, ημερομηνία γέννησης. Στη συνέχεια, σημειώστε την επιβεβαίωση ότι η αποδοχή της συμφωνίας. Η συνδρομή για ενδιαφέρουσες ειδήσεις - αυτόματη. Αυτό είναι όλο, τώρα μπορείτε να παίξετε με ασφάλεια EverQuest 2, γιατί επίσημη χρήστη.

Πρώτα απ 'όλα, μπορείτε να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας. Παιχνίδι EverQuest 2 προσφέρει μια επιλογή από 24 τάξεις και 16 αγώνες. Ήρωας σας μπορεί να είναι εντελώς μοναδικό, το περισσότερο που θα δημιουργήσει την εμφάνισή του στο πρόσωπο. Θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε τι θα είναι τόσο χρήσιμο να κάνουμε. Μιλάμε για το επάγγελμα. Μπορείτε να επιλέξετε έναν έμπορο, τεχνίτης, προσωπικά μάθετε να δημιουργείτε διάφορα αντικείμενα, και έτσι § Newbies απλά θα πάρει άνετα και να κατανοήσουν τα βασικά σημεία. Υπάρχει ένα υπέροχο σύστημα υπόδειξη. Επιπλέον, η διεπαφή είναι αρκετά εύκολη, ακόμα και μια τσαγιέρα όλα σαφές, δεν είναι ότι η εμπιστοσύνη των χρηστών!

EverQuest II παιχνίδι, όπου δεν είναι απαραίτητο να είναι ακοινώνητος και άλλους παίκτες. Μετά από όλα, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί τους πολύτιμα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων να βρείτε ομοϊδεάτες τους ανθρώπους μαζί τις πρώτες στροφές από διαφορετικά πράγματα. Αλλά αυτό δεν ισχύει! Κανείς δεν παρασύρονται στην κοινωνία τους, αν δεν θέλετε. Το παιχνίδι έχει μια θέση και μια ενιαία εταιρεία. Έτσι, σκεφτείτε το σαν εν απλές συμβουλές. Εκτός του ότι είναι χρήσιμο να επιστρατεύσει την υποστήριξη, μην ξεχάσουμε ένα αξιοπρεπές στολή. Επιλογή όπλα, πανοπλίες και διάφορα φίλτρα ευχαριστεί. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Για να παίξετε EverQuest II θα πρέπει να μάθουν τις τεχνικές πάλης, να μάθουν μαγικά ξόρκια. Suck χαρακτήρα σας, να τον κάνει να ανίκητος!

Μετακίνηση μέσα από τα επίπεδα, θα ανακαλύπτουν νέες πτυχές του παιχνιδιού. Την πάροδο του χρόνου, το online παιχνίδι EverQuest 2 και παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα βουνό, και να χτίσει το δικό σας σπίτι. Προχωρήστε στην πολύτιμη όνειρο! Μην φοβάστε από τα εμπόδια που συναντάμε στο δρόμο! Δεν θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσει με διαφορετικό εκεί ξωτικά, orcs, δράκοι και αγάλματα έρχονται στη ζωή;

Αν αποφασίσετε να κάνετε μια συνδρομή, δεν θα αναβάλει επ 'αόριστον. Μετά από να παίξει την καθαρή απόλαυση παιχνίδι EverQuest II! Πιστέψτε με, δεν θα το μετανιώσετε! Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more