Σελιδοδείκτες

Dune 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Dune 2

Παιχνίδι Dune 2 - browser-based στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο δωρεάν μοντέλο. Απολαύστε το συναρπαστικό gameplay μπορεί να σε απευθείας σύνδεση, τίποτα το κατέβασμα και την εγκατάσταση. Στον πυρήνα του, το παιχνίδι Dune 2 - είναι ένας κλώνος του υφιστάμενου δημοφιλές πρόγραμμα. Περισσότερες αναλόγων στο Internet δεν θα βρείτε. Πόσο διαφορετική είναι μια νέα έκδοση της αρχικής έκδοσης, είναι το γεγονός ότι οι δημιουργοί έχουν εδώ την ευκαιρία να παίξουν ένας εναντίον του άλλου ή της ομάδας εναντίον της ομάδας. Δηλαδή η εταιρεία Westwood Studios προτείνει ένα σχέδιο με τη λειτουργία multi-user. Επίσης, το παιχνίδι διαφέρει ποιότητας γραφικά και sound design. Εγγενής σε όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια και παίκτες τα στοιχεία του παιχνίδια στρατηγικής: οικονομικό μοντέλο, τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των αντιμαχόμενων μερών, έναν παγκόσμιο χάρτη, όπου μπορείτε να επιλέξετε τον προορισμό για την επόμενη μάχη, το αποτέλεσμα ομίχλη που κρύβει ανεξερεύνητες χώρους, έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη με πίνακα εντολών.

Dune 2 εγγραφή ανοίξει έναν κόσμο των ιλιγγιώδη γεγονότα. Για να γίνει ένας νόμιμος χρήστης μπορείτε απλά να συνδεθείτε με την τοποθεσία και να δημιουργήσετε ένα διακομιστή. Πείτε τις απαραίτητες πληροφορίες (κωδικός πρόσβασης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), και στη συνέχεια, περιμένετε για τη σύνδεση με άλλους παίκτες για να δημιουργήσετε ένα διακομιστή και αν έχετε ταχύτητα στο internet από 64 kbit / s, μπορείτε να αρχίσετε στο gameplay. Από τις άλλες απαιτήσεις του συστήματος δεν μπορεί να ανησυχείτε. Μετά από όλα, οι εκδότες ενδιαφέρονται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, ως εκ τούτου, προσπάθησε να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να κάνουν τις απαιτούμενες παραμέτρους ήταν μηδαμινές (το 286, κάρτα γραφικών VGA , 7 MB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο).

Μετά την εγγραφή στο παιχνίδι Dune 2 πέρασε μπροστά σας τι η επιλογή είναι να ενταχθεί το χώρο δυναστεία. Θα πρέπει να ληφθούν σε έναν πλανήτη με σκληρά κλίματα και να γίνει ο κυβερνήτης ή ο Ατρειδών, ή Ordos ή Harkonnen. Η διαφορά έγκειται στον τρόπο συμπεριφοράς, και ακόμη και κάθε δυναστεία έχει το δικό του χρώμα. Ordos (πράσινο) εντυπωσιακή αναπάντεχο, και το αγαπημένο χαρακτηριστικό τους - ελιγμούς. Harkonnen (κόκκινο) που χρησιμοποιείται για να βασίζονται σε στρατιωτική δύναμη. Και Ατρειδών (μπλε) να προσπαθήσουμε να τηρήσουμε την χρυσή τομή. Arrakis θα εμφανιστεί μπροστά σας έρημο έδαφος, όπου με την πρώτη ματιά δεν υπάρχει τίποτα της αξίας. Όμως, η άμμος είναι οι καταθέσεις των πολύτιμων ουσία που ονομάζεται μπαχαρικό , με άλλα λόγια, μπαχαρικών, καρυκευμάτων. Είναι για αυτό το θησαυρό και θα πρέπει να πολεμήσουμε. Αν κερδίσετε 9 αγώνες μπορούν να αισθάνονται το νόμιμο ιδιοκτήτη των Dunes.

Γιατί πρέπει να αρχίσετε να παίζετε Dune 2; Έχετε μια περιοχή συναρμολόγησης, μέσω του οποίου μπορείτε να χτίσετε κτίρια. Όταν λάβετε ένα καθαρότερο, αρχίζουν να συγκεντρώνουν μπαχαρικών, με σκοπό να μετατραπεί σε ένα ισοδύναμο μετρητών. Και τα έσοδα μπορεί να επενδύσει στην ανάπτυξη των κτιρίων και των στρατευμάτων.

Ενώ εργάζεστε με άμμο, να είστε προσεκτικοί. Υπάρχουν βρέθηκαν τεράστιες καρδιές που θα μπορούσε να καταπιεί τα αυτοκίνητα, ακόμη και διασπάσεις. Φυσικά, για να καλύψει αυτό το κακό, μπορείτε να δωρίσετε σε αυτά τα αντικείμενα, τα οποία δεν θα είναι θλιβερή, αλλά μπορείτε να πάρετε μια διαφορετική θέση - τσουγκράνα άθλιο σκουλήκι και να μπει απόκρυψη. Αλήθεια μέσα στο χρόνο και πάλι ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο μυημένος - που είναι στη φωτιά για δεύτερη φορά, νικώντας τον εντελώς.

Παίξτε το παιχνίδι Dune 2 μπορεί να είναι σε διαφορετικούς τρόπους. Έτσι, σε λειτουργία Quick Battle είναι σύντομη αγώνες όπου συμμετέχουν μέχρι και 4 παίκτες. Αλλά λειτουργία μάχη για Dune - κάτι μεγάλο. Δεκάδες οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν σε σκληρές μάχες. Χωρίζεται σε τρία μεγάλα σπίτια Dunes nick αγωνίζονται για τους βασικούς τομείς του πλανήτη Arrakis.

Η πλέον να Dune 2 παιχνίδι, τόσο πιο ισχυρή θα γίνει. Κάθε νέα νίκη δίνει πρόσβαση σε νέους τύπους όπλων, τα στρατεύματα και τα κτίρια. Μετά τον 8ο αγώνα Θα αγοράσω ένα πλήρες οπλοστάσιο. Για όλα αυτά που κάνετε να πάρετε τα σημεία, αλλά και για την αποτυχία αγώνες σημεία μπορεί να αφαιρεθεί. Παρακολουθήστε αυτό το προσεκτικά. Επίσης, τα αποτελέσματα των αγώνων που ρυθμίζονται από την βαθμολογία λίστα των παικτών. Όλα τα αποτελέσματα καταγράφονται στη βάση δεδομένων για κάθε παίκτη. Στο τέλος του παιχνιδιού, μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα "Αξιολόγηση των παικτών." Γιατί να μην προσπαθήσουμε να ωθήσει σε αυτόν τον κατάλογο για την πρώτη θέση;

Space κοινότητα Εγγραφή τώρα! Πολλά εγγυημένη διασκέδαση! Ας υποθέσουμε ότι είστε αρκετά τυχεροί για να φτάσει τα επιθυμητά ύψη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more