Σελιδοδείκτες

Μαθητές: Απελευθέρωση

Εναλλακτικές ονομασίες:

Disciples: Liberation δεν είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι για αυτήν τη σειρά. Είναι καλύτερα να το αντιληφθείτε ως ξεχωριστό προϊόν, τότε θα φανεί αρκετά ενδιαφέρον και εθιστικό. Όσοι περίμεναν σε αυτό το παιχνίδι τη συνέχεια της γραμμής στο ίδιο στυλ μπορεί να είναι λίγο απογοητευμένοι. Πριν παίξετε το Disciples: Liberation, μπορείτε να διαβάσετε μια σύντομη περιγραφή του παιχνιδιού.

Αυτός είναι ο ίδιος φανταστικός κόσμος τόσο αγαπητός σε πολλούς, τον οποίο θα εξερευνήσουμε όσο προχωράμε. Το παιχνίδι έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία, αλλά υπάρχουν αλλαγές και εδώ δεν μπορείτε να επιλέξετε χαρακτήρα στην αρχή του παιχνιδιού, όπως στα προηγούμενα μέρη. Παρόλα αυτά, η καμπάνια της ιστορίας είναι ενδιαφέρουσα, ο κεντρικός χαρακτήρας είναι αρκετά χαρισματικός και η μοίρα της δεν θα αφήσει αδιάφορη την παίκτρια. Αυτό που έχει αλλάξει περισσότερο είναι το gameplay. Η μετακίνηση στον αγωνιστικό χώρο θυμίζει πλέον περισσότερο παιχνίδια RPG, αλλά το σύστημα μάχης παραμένει βασισμένο στη σειρά. Προφανώς οι προγραμματιστές αποφάσισαν ότι ένας τόσο ασυνήθιστος συνδυασμός θα μπορούσε να αρέσει στους παίκτες.

Ευτυχώς, δεν ξέχασαν την ανάπτυξη του κάστρου, αλλά απλοποίησαν λίγο αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά κτίρια στο κάστρο, καθένα από τα οποία μπορεί να βελτιωθεί και να επιλέξει έτσι τον δρόμο της ανάπτυξης. Στο αρχικό στάδιο του παιχνιδιού, δεν έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε την κατηγορία του κύριου χαρακτήρα, αλλά αργότερα, όταν φτάσουμε σε μια συγκεκριμένη πρόοδο στην ιστορία, θα είναι μια τέτοια ευκαιρία.

  1. Warlord - το φόρτε του είναι η μάχη στενής μάχης, επιπλέον, μπορεί να ενισχύσει τους συμμάχους.
  2. Τα δυνατά σημεία του Hexblade είναι οι δεξιότητες σώμα με σώμα και μαγικές.
  3. Ο μάντης μπορεί να επιτεθεί από απόσταση και να θεραπεύσει συμμάχους.
  4. Η Μάγισσα, όπως και ο Μάντης, μπορεί να επιτεθεί από απόσταση, αλλά αντί να θεραπεύει φιλικές μονάδες, μπορεί να στείλει ζημιά, αποδυναμώνοντας τους εχθρούς με αυτό.

Ποια κατηγορία θα επιλέξετε εξαρτάται από το στυλ παιχνιδιού σας.

Avianna, αυτό είναι το όνομα του κύριου χαρακτήρα του παιχνιδιού, δεν ταξιδεύει μόνη της. Μπορείτε να επιλέξετε συμμάχους σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Τέσσερις διαθέσιμες κούρσες

  • Ξωτικά
  • Άτομα
  • Undead
  • Δαίμονες

Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με τους συμμάχους που θα χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι. Συνδυάστε τα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Σύμμαχοι χωρίζονται σε ελίτ και απλούς. Μπορείτε να ελέγξετε τους επίλεκτους κατά τη διάρκεια της μάχης, οι συνηθισμένοι εκτελούν μια δεδομένη λειτουργία (για παράδειγμα, επιτίθενται σε έναν τυχαίο εχθρό μία φορά ανά στροφή ή ενισχύουν έναν τυχαίο σύμμαχο). Για να κερδίσετε ή να χάσετε, πρέπει να καταστρέψετε τους εχθρούς της ελίτ ή να χάσετε όλους τους συμμάχους της ελίτ. Οι κανονικοί εχθροί, όπως και οι σύμμαχοι, δεν μπορούν να δέχονται επίθεση.

Το επίπεδο κανενός από τους μαχητές σας δεν μπορεί να υπερβαίνει το επίπεδο της Avianna. Η ανάπτυξη της ηρωίδας είναι αρκετά διαφορετική και καθιστά δυνατή την επιλογή του τι να αναπτυχθεί. Οι σύμμαχοι με αυξανόμενα επίπεδα βελτιώνουν μόνο την απόδοση. Ο αριθμός των συμμάχων που συνοδεύουν τον κύριο χαρακτήρα εξαρτάται από την ηγετική του ικανότητα. Αξίζει να δοθεί προσοχή στην ανάπτυξη αυτής της ικανότητας.

Η θέση των συμμάχων πριν από τη μάχη παίζει σημαντικό ρόλο. Το πεδίο της μάχης χωρίζεται σε κελιά. Επιπλέον, σε διάφορες τοποθεσίες μπορεί να υπάρχουν εμπόδια ή κελιά που έχουν κάποια εφέ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς όφελός σας. Μάθετε πώς να χτίζετε μια στρατηγική επίθεσης και άμυνας. Θα είστε σε θέση να εξοπλίσετε τον κύριο χαρακτήρα και τους εκλεκτούς συμμάχους με όπλα της κατάλληλης κατηγορίας. Αντικείμενα που βρέθηκαν κατά το πέρασμα του παιχνιδιού και την εξερεύνηση του κόσμου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή να ψεκαστούν αν δεν τα χρειάζεστε. Κατά τον ψεκασμό, λαμβάνετε τους απαραίτητους πόρους.

Λήψη Disciples: Liberation δωρεάν σε υπολογιστή, δυστυχώς, δεν θα λειτουργήσει. Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι στην παιδική χαρά Steam ή στον επίσημο ιστότοπο. Ξεκινήστε μια περιπέτεια με την Avanna τώρα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more