Σελιδοδείκτες

Κρυστάλλινα Saga

Εναλλακτικές ονομασίες: Κρυστάλλινα Saga

Παιχνίδι Κρύσταλλο Saga είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης- MMORPG παιχνίδι. Είναι ανοικτή σε εσάς απεριόριστες εικονικό κόσμο, αλλά και να αποδείξει μια λεπτομερή και συναρπαστική ιστορία όχι μόνο. Οι παίκτες CS παιχνίδι μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα από μια ποικιλία από καθημερινές δραστηριότητες και διαγωνισμούς. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις πέντε κατηγορίες, στη συνέχεια να αγωνιστεί με τα τέρατα, και μπορεί να θέλετε να βρείτε το θησαυρό, ή να έχουν ένα κατοικίδιο ζώο.

Πριν από την αναπαραγωγή Κρύσταλλο Saga , βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, μνήμη RAM -1GB κάρτα γραφικών - 128 MB. Συμμετοχή στο παιχνίδι Κρύσταλλο Saga δεν θα πάρει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο « υπογράψουν έως »? [ _17_]

2. Εισάγετε το όνομα χρήστη σας,

3. Πληκτρολογήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και να το επαναλάβει?

4. Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail?

5. Γράψτε την ημερομηνία γέννησής σας?

6. επιλέξτε « Υποβολή » και Κρύσταλλο [_3_ ] Saga εγγραφή είναι πάνω.

Κρύσταλλο Saga σε απευθείας σύνδεση σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον κόσμο των θησαυρών, ψάξτε για πολύτιμα αντικείμενα και να λάβει τις ζωές monstrovv chat με τους φίλους σας. Στο Κρύσταλλο Saga θα είναι πολύ ενδιαφέρον να παίξει, επειδή το παιχνίδι είναι ένα τεράστιο χτύπημα στην Κίνα, γιατί δίνει την ευκαιρία να μάθουν την κινεζική κουλτούρα και την ιστορία.

Σχηματικά, το παιχνίδι βασίζεται σε κρύσταλλο Saga πολύχρωμο στυλ anime, από τη φύση, και τα τέρατα και εξοπλισμός τελικής επεξεργασίας. Σε κάποιο βαθμό, το παιχνίδι μπορεί να προσελκύσει περισσότερους παίκτες μέχρι 25 ετών. Από την άποψη του gameplay Κρίσταλ Saga σε απευθείας σύνδεση είναι ενδιαφέρουσα και συναρπαστική.

Αμέσως μετά την σύνδεση, οι παίκτες γίνονται οι μαθητές να πάρετε μια γρήγορη εμπειρία άντλησης για την ανταμοιβή τους. Μετά την ολοκλήρωση ορισμένων σημαντικών σταδίων Κρίσταλ Saga σε απευθείας σύνδεση , το παιχνίδι θα αρχίσει να εξερευνήσουν μπουντρούμια και την καταπολέμηση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλες οι αναζητήσεις είναι στενά συνδεδεμένη με την κύρια ιστορία CS παιχνίδι. Για παράδειγμα, αν θέλετε να περάσετε τις καθημερινές αναζητήσεις, όπως Ευλογημένος Bath, για παράδειγμα, θα πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες του παιχνιδιού Κρίσταλ Saga σε απευθείας σύνδεση , για να ολοκληρώσετε τις αποστολές. Όπως και οι περισσότερες δωρεάν Ασιατικών Αγώνων, το παιχνίδι Κρίσταλ Saga περιλαμβάνει επίσης τον αυτόματο υπολογισμό της τροχιάς του συστήματος, στο οποίο οι παίκτες πρέπει μόνο κλικ στο NPC στόχο για τον προορισμό σας. CS παιχνίδι δένει καλά με το περιβάλλον, ειδικά οι σειρές φαντασίας (χάρτες) με τη συμμετοχή των ηρώων σας.

Κάθε τάξη έχει ορισμένες δεξιότητες (Bright Stream, Σκιά, Triple χτύπημα), μπορείτε να μάθετε, έτσι παίζουν το παιχνίδι κρύσταλλο Saga είναι μαγευτική. Δεν μπορείτε να ανησυχείτε αν ένα λάθος στην επιλογή της ημερομηνίας της ανάπτυξης των δεξιοτήτων σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναφέρετε τα σημεία δεξιοτήτων στο εγγύς μέλλον CS παιχνίδι. Μετά την παραλαβή μιας νέας δεξιότητας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι σας για να το σύρετε στη γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης, και τις ικανότητές σας θα είναι στο κάτω μέρος της οθόνης για γρήγορη πρόσβαση. Όταν αγωνιστεί με τα τέρατα, επίθεση σας αυτόματα θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι κρύσταλλο Saga. Μπορείτε να τοποθετήσετε υποδοχή δεξιοτήτων, ανεξάρτητα από την επίθεση από προεπιλογή.

Ένα από τα πιο cool χαρακτηριστικά του παιχνιδιού Κρίσταλ Saga - μια ευκαιρία για όλους τους χαρακτήρες να έχουν ένα ζευγάρι φτερά στη μάχη. Αυτά τα φτερά, μπορείτε να ενημερώσετε και να χρησιμοποιήσετε για την περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης του ήρωα.

Εάν είστε σοβαρά τραυματισμένες ή νεκρές σε Crystal Saga σε απευθείας σύνδεση , έχετε δύο επιλογές: να ξαναγεννηθεί στο χώρο του ξενοδοχείου (κρυστάλλων) ή αναζωογονηθείτε στο κοντινότερη πόλη για δωρεάν.

Στο πρόγραμμα περιήγησης MMORPG παιχνίδι Κρίσταλ Saga σε απευθείας σύνδεση επισκέπτεστε ένα μοναδικό κόσμο. Ανοίξτε και να εξερευνήσετε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων και όπλων. Δίπλα ομάδες και να καταστρέψουν τους βαρβάρους και τα άγρια ​​θηρία, έχοντας λάβει τον εξοπλισμό και τη δόξα. Όταν δαμάσει διαθέσιμες κατοικίδια ζώα, θα βοηθήσει στο παιχνίδι αγώνα Κρίσταλ Saga.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more