Σελιδοδείκτες

ConquerX2

Εναλλακτικές ονομασίες: ConquerX2

ConquerX2 παιχνίδι είναι browser-based online παιχνίδι στο οποίο θα επεκτείνει την αυτοκρατορία σας σε εξωτερικό χώρο. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να δημιουργήσει ένα ισχυρό στόλο.

Game εγγραφής ConquerX2 κάτω από τη δύναμη του κάθε χρήστη. Για να εγγραφείτε θα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1) Δώστε μας το email σας και το όνομα χρήστη.

2) Γράψτε το ψευδώνυμο και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Για να παίξετε το παιχνίδι θα πρέπει να ConquerX2 ώστε να αποκτήσουν δύναμη και επιρροή. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει πρώτα να αναπτύξουν καλές υποδομές και ένα μεγάλο αριθμό πρώτων υλών.

Έτσι πρέπει να συλλέξει μια ποικιλία ορυκτών και των κρυστάλλων, καθώς και για την κατασκευή ενός κτιρίου, την κατασκευή διαστημόπλοια να συμμετάσχουν και να στρατολογούν. Αποτελεσματική παραγωγή του πόρου είναι το πρώτο βήμα για τη δική σας αυτοκρατορία.

Να επεκτείνει τα σύνορά της στην ConquerX2 θα πρέπει να παίξετε επίθεση άλλους πλανήτες, και γι 'αυτό σας bude γίνεται επιτυχής.

Για αυτό θα πρέπει να στείλετε Starfleet μάχη σας ενάντια σε άλλους παίκτες.

Πάροδο του χρόνου, ο στρατός σας ConquerX2 σε απευθείας σύνδεση θα γίνει όλο και περισσότερο, αλλά την ίδια στιγμή, μπορείτε να χάσετε γρήγορα μαχητές τους, όταν διασχίζουν το γαλαξία. Προγραμματιστές παιχνιδιών είναι πάντα εργάζεται για τη βελτιστοποίηση του στόλου διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Έτσι, υπάρχει μια επιστήμη - ConquerX2 παιχνίδι φαντασίας, για παράδειγμα, έχει μια ειδοποίηση που σας ειδοποιεί σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Φυσικά, θα πρέπει να υπερασπιστεί τον πλανήτη σας από τις επιθέσεις του εχθρού. Διαφορετικά, όλες οι υπηρεσίες σας να περάσει απαρατήρητη και θα χάσετε γρήγορα.

Σε ConquerX2 παιχνίδι έχει πολλά αμυντικούς πύργους και άλλες εγκαταστάσεις. Επιπλέον, κάνετε στους δεκάδες παιχνίδι των αναζητήσεων που μπορείτε να στείλετε στο πιο μακρινό μέρος του γαλαξία. Έτσι, θα βελτιώσει το χαρακτήρα σας και τα στρατεύματά του.

ConquerX2 παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση μπορείτε να γνωριστείτε με τους εν λόγω πόρους

1. Πληθυσμός είναι πολύ σημαντική πόρο. Έτσι, κύρια αύξησης είναι η αύξηση του πληθυσμού.

2. Κρύσταλλο χρησιμοποιείται για πολλά τα μέρη παραγωγή (ιδιαίτερα τα μέρη [ _30_] κινητήρα σκάφος ) και διάφορες και δομών αμυντικούς πύργους .

3. Αερίου χρησιμοποιείται επίσης για διάφορες βιομηχανίες , αλλά σημαντικότερη χρήση της - είναι για υπηρεσία Εσωτερικών συστήματα τα πλοία κατά τη διάρκεια ταξίδια. Marine πλοίο μεταφοράς , όπως σκάφος για να επιτεθεί απαιτεί περισσότερο φυσικού αερίου , επειδή κανόνια λέιζερ ότι χρησιμοποιείται πεζοναύτες, που εργάζονται αερίου . Αερίου απαιτεί επίσης σε μεγάλες ποσότητες για να διαχειριστεί πολλαπλές δικαστήρια.

4. Πεζοναύτες θεωρούνται επίσης ένα σημαντικό πόρο, επειδή είναι η τελευταία γραμμή άμυνας του πλανήτη.

Ακόμα και όταν ο ουρανός κυριαρχείται από τη νίκη του στόλου μάχης, ο πλανήτης δεν μπορεί να καταληφθεί αν οι πεζοναύτες στο έδαφος δεν είχαν κατάθλιψη.

Εγγραφείτε σε απευθείας σύνδεση ConquerX2 παιχνίδι δωρεάν με τους φίλους σας.

Συνεχίστε να πολεμήσουν στο χώρο του browser παιχνιδιού X ConquerX2! Γίνετε ο πιο ισχυρός αυτοκράτορας του σύμπαντος και να εξερευνήσουν το φουτουριστικό τεχνολογίες

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more