Σελιδοδείκτες

Command & Conquer

Εναλλακτικές ονομασίες: Command & Conquer

Command & Conquer Online - φανταστικό multiplayer παιχνίδι στρατηγικής browser με στοιχεία του MMO. Αυτό είναι ένα σύμπαν όπου ο αγώνας για βράζει πιο πολύτιμη ενέργεια - Tatsid που έκλεψε τολμηρές μεταλλάξεις της έδρας GDI. Τώρα οι δύο παρατάξεις, που μαζί δεν είναι πολύ συμβιβαστεί, αναγκάζονται να εργαστούν από κοινού για να κερδίσει από το δύσμοιρο Tatsid FORGOTTEN. Σε μια τεράστια πυραμίδα στο κέντρο του κόσμου ύπουλη τέρατα έκρυψε αυτόν τον πόρο και να προσπαθούν να μην αφήσει να πάει από επίμονη παίκτες. Αλλά δεδομένου ότι η ενέργεια Tatsida προωθεί στρατιωτική τεχνολογία, οι κάτοικοι του Command & Conquer σε απευθείας σύνδεση έτοιμα να προχωρήσουν μόνο για να το πάρει. Επιλέξτε ποια πλευρά θα παίξει Command & Conquer και να προσπαθήσει να κερδίσει την παγκόσμια κυριαρχία. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Συμβούλιο Ασφαλείας Συνολική ή στην Αδελφότητα της NOD. Όμως, παρά το γεγονός στο οποίο θα απαρτίζεται, δεν τη σειρά του από το μονοπάτι που οδηγεί στο στόχο του - να περάσουμε από τα προάστια προς το κέντρο του κόσμου, από το να συσσωρεύουν περισσότερους πόρους και να αποκτήσουν επιρροή στο σκληρό εικονικό χώρο.

Command & Conquer παιχνίδι θα είναι στη διάθεσή σας μετά δημιούργησε ένα λογαριασμό στην επίσημη ιστοσελίδα. Εγγραφή Command & Conquer απαιτεί ακόλουθους τομείς:

 • Email
 • Κωδικός (επανάληψη)
 • Όνομα παίκτη
 • Γενέθλια
 • Χώρα
 • Γλώσσα

Εκεί μπορείτε να κάνετε μια συνδρομή για τις συναρπαστικές ειδήσεις. Επίσης, θα πρέπει να συμφωνείτε με τους κανόνες και την πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Φυσικά, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Command & Conquer. Αλλά όταν επιθυμείται. Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι λειτουργεί περίφημα και χωρίς την εγκατάσταση ενός πελάτη. Το κύριο πράγμα - ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης που υποστηρίζει HTML5. Επιπλέον, υπάρχει κάποια λίστα με τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι. Για το gameplay δεν είναι λάθη, ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί τις ακόλουθες παραμέτρους:

 • OS των Windows XP / Vista ( Υπηρεσία Pack 1) 32-bit
 • Διπλού πυρήνα επεξεργαστή ( Πυρήνας 2 Duo 2,4 GHz ή Athlon [_2_ ] X 2 2.7 GHz)
 • Συμβατό με DirectX 10. 1zvukovaya χάρτη
 • Κάρτα γραφικών με 512 MB μνήμης είναι συμβατή με DirectX 10. 1
 • RAM 2 GB σκληρό δίσκο 20 GB

Play Command & Conquer αρχίσετε μικρό. Κάπου στα προάστια θα διαθέσει 6 στρέμματα γης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή της βάσης δεδομένων. Μπορείτε να συμμετέχετε στις πρώτες 6 ημέρες της ανέγερσης σημαντικά αντικείμενα, χωρίς να ανησυχείτε ότι οι πρωτοβουλίες σας θα καταστραφεί, δεν χρειάζεται να γίνει ισχυρότερο. Στις καινούριος κανείς δεν μπορεί να επιτεθεί. Έτσι ήσυχα εργάζονται για να βελτιώσουν τα υπάρχοντά τους, και στη συνέχεια να είναι σε θέση να σκεφτεί για την προώθηση πιο κοντά στο κέντρο. Μέχρι τη στιγμή που το έδαφος πηγαίνει πέρα ​​από προστατευτικό θόλο σας, θα πρέπει να είναι έτοιμη να υπερασπιστεί και επίθεση. Είναι αλήθεια ότι η πρώτη επίθεση μπορεί μόνο να ξεχαστεί. Μόνο με την ανάπτυξη θα ανοίξει τον δρόμο στις πιο σοβαρές μάχες. Έτσι, μπορείτε τελικά να κινηθεί στη μάχη κατά των φυλάκια, αλλά στο τέλος, χωρίς το φόβο της πρόκλησης άλλους παίκτες. Αν μπορεί να κατακτήσει τη βάση του εχθρού, C & C το παιχνίδι θα ευχαριστήσει ένα μεγάλο κέρδος με τη μορφή χρήσιμων πόρων. Επίσης, λόγω των κατακτήσεων να επεκτείνετε τη γη σου. Αλλά αν αποφασίσετε να επιτεθεί, και αποτυγχάνει, να έχετε κατά νου ότι ο κίνδυνος να χάσει τα σκληρά-απέκτησε την καλή τους.

Τι πόρους προτίθεται να χρησιμοποιήσει το Command & Conquer δωρεάν; Αυτό Τιβέριος για την ανέγερση των κτηρίων βάσει των κρυστάλλων βελτίωσης τους για την κατασκευή μονάδων της άμυνας και της επίθεσης, ηλεκτρική ενέργεια, η οποία χρησιμοποιείται στον πόλεμο, και τα δάνεια κατασκευής σε αντάλλαγμα για τον Τιβέριο και κρύσταλλα. Command & Conquer παίξει επίσης σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να συσσωρεύονται τα σημεία της έρευνας, τη διοίκηση και τον εφοδιασμό. Το μόνο που απαιτείται για σκοπούς όπως η έρευνα νέων μονάδων και δομών για τη βελτίωση των δυνάμεων μάχης, την ικανότητα να παράγει μια επίθεση. Αλλά υπάρχει στο παιχνίδι και ένα ειδικό νόμισμα που ονομάζεται κεφάλαια, τα οποία πρέπει να περάσουν πραγματικά χρήματα. Οι κάτοχοι των κεφαλαίων έχουν το δικαίωμα να διεξάγουν επιθέσεις ένα μετά το άλλο. Έτσι, οι αντίπαλοι δεν έχουν χρόνο για να ανακάμψει, να αντικατοπτρίζουν επαρκώς τις συχνά επαναλαμβανόμενες επιθέσεις. Αλλά σας κάτι που θα έπρεπε να είναι! Μπορείτε να κατακτήσει τη βάση του εχθρού και να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους. Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα από τα οφέλη της δώρισε κεφάλαια. Αυτό το νόμισμα του παιχνιδιού θα ανοίξει πολλές ευκαιρίες και πραγματικά σας κάνει να ισχυρότερη. Επιπλέον, η διαδικασία ανάπτυξης θα είναι πολύ πιο γρήγορα.

Command & Conquer online παιχνίδι δεν σας περιορίζει στην επιλογή τους αντιπάλους. Μπορείτε ακόμη και να ανταγωνιστούν με τα μέλη της ίδιας παράταξης τους. Εδώ είναι σε τάξη. Αν δεν χτυπήσει κάποιον, πηγαίνετε στην επίθεση και να δείξει τι είναι ικανοί. Για να κερδίσετε, θα πρέπει να μάθουν να λάβει υπόψη διάφορους παράγοντες. Συμβάλλει στην επιτυχία της στρατηγικής αναπτυχθεί σωστά, έξυπνη τακτική, την επιτυχή τοποθέτηση των στρατευμάτων πρόβλεψης για την τοποθέτηση των κτιρίων στο έδαφός του, και πολλά άλλα. Μόνο όσοι το συνηθίσετε όλα τα συνδυάσετε θα είναι σε θέση να φτάσουμε στην καρδιά του κόσμου, να κυριαρχήσουν και να απολαύσουν τη σημασία του.

Όσον αφορά τις συμμαχίες, Command & Conquer πρόγραμμα περιήγησης παιχνίδι επιτρέπει να ενώσει όχι μόνο με τη φυσική φατρία, αλλά και με τους παίκτες στην αντίθετη πλευρά. Μαζί μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα. Κάντε το ίδιο αδίστακτοι τέρατα τρέμουν από φόβο, και άλλους παίκτες σέβονται το σωματείο σας! Ασκηθείτε με τους φίλους του ιλιγγιώδη κατορθώματα! Ας υποθέσουμε ότι είστε αρκετά τυχεροί να συνειδητοποιήσουμε συνέλαβε σχέδια!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more