Σελιδοδείκτες

Πόλη του Steam

Εναλλακτικές ονομασίες: Parograd

Παιχνίδι Πόλη του Steam είναι ένα δωρεάν παιχνίδι φυλλομετρητή, στο οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο, τις τεχνολογίες καταστροφής . Στο COS το παιχνίδι θα σας παρουσιαστεί μια επιλογή από τέσσερις κατηγορίες: Archer, Wizard, channelers και Επίσκοπος. Θα παίξει το παιχνίδι Πόλη του Steam και να είναι σε θέση να συμμετέχουν με δική σας σε ένα από τα εννέα αγώνες! Η στρατηγική αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσει ένα μεγάλο αριθμό των αναζητήσεων, την καταπολέμηση των τρομερά τέρατα, και η πόλη θα σας δώσει πολλά ταξίδια και την περιπέτεια!

Πριν από την αναπαραγωγή Πόλη του Steam , βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις του συστήματος, ώστε όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, κάρτα γραφικών - 128 MB. Συμμετοχή στο παιχνίδι Πόλη του Steam δεν θα πάρει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο « Δημιουργία λογαριασμό »? [ _23_]

2. Εισάγετε το όνομα χρήστη σας,

3. Πληκτρολογήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και να το επαναλάβει?

4. Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail?

5. Γράψτε την ημερομηνία γέννησής σας?

6. επιλέξτε « Υποβολή » και Πόλη [ _3_] του Steam εγγραφή είναι πάνω.

COS παιχνίδι - MMORPG : Η στρατηγική του προγράμματος περιήγησης. Θα ξεκινήσει το δρόμο σας γύρω από Nexus , όπου υπάρχουν κέντρα μπουντρούμια και αναζητήσεις. City of Steam online события συμβαίνουν σε έναν μυστηριώδη κόσμο με μια περίπλοκη και πλούσια ιστορία. Ο κόσμος είναι σε μεγάλο κίνδυνο. Μπορείτε να επιλέξετε τον χαρακτήρα από τις 10 φυλές (Orcs, τους ανθρώπους, τους νάνους, ξωτικά, με υπο-φυλές των τριών πρώτων από αυτούς) και τέσσερα μαθήματα, έτσι Πόλη του Steam παιχνίδι δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθείτε! Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να γνωρίζει αρχέτυπα, υπάρχει επίσης ο φύλακας, μάγοι, ειδικός melee μάγοι στοιχειακή βέλη για κυμάνθηκε και ιερέα.

Μάγοι - αυτοί οι ήρωες είναι η οργή των στοιχείων, τα οποία είναι ικανά να κατευθύνουν στους εχθρούς Parograd παιχνίδι. Ποικιλία του πάγου, πυρκαγιά και κεραυνό τους επιτρέπουν να χρησιμοποιούν ένα ευρύ φάσμα των επιλογών τακτικής.

Βέλη - αυτοί οι ήρωες έχουν συγκεκριμένους στόχους, τις δεξιότητές τους - την ακρίβεια, έχουν επίσης διαφορετικές δυνατότητες για την υποστήριξη φωτιά Πόλη του Steam σε απευθείας σύνδεση .

Φύλακες - αυτό χιλιετή κληρονόμους των πολεμικών τεχνών, οι επιστάτες της πρώτης γραμμής άμυνας των αντιπάλων παιχνίδι Πόλη του Steam [_1_ ].

Channeler - οι ήρωες που μετακινεί το μηχανισμό για να φέρει τους συμμάχους τους για την καταπολέμηση αρμονία τιμωρήσει ανάξια εκτυφλωτική λάμψη και να αποκαταστήσει την πίστη τους στο Πόλη του [ _2_] Steam σε απευθείας σύνδεση .

Hedlendery - οι άνθρωποι είναι ρεαλιστική, ασχολούνται με τον κλάδο της γης.

Avena - οι άνθρωποι αρχικά από τη Δημοκρατία Avenos υπεύθυνη, μορφωμένος, που προτιμούν μια πατριαρχική κοινωνία COS παιχνίδι.

Osteny - ότι οι θρησκευόμενοι άνθρωποι, ο πολιτισμός τους είναι όλο και περισσότερο διχασμένη μεταξύ της εκκλησίας και του βασιλιά.

Stoigmari - αυτοί είναι οι άνθρωποι που είναι διάσημη για τις πολεμικές τέχνες τους, την εργασία, σε COS παιχνίδι.

Draug - οι ήρωες που διατηρούν ζηλότυπα τον πλούτο και την επιρροή των ευγενών σπιτιών τους, που δεν τους αρέσει να εγκαταλείψει το παλαιό κτήματά τους.

Κυριαρχούσε - είναι ευγενείς που αναζητούν την τύχη και τη δόξα στη μάχη, και η υψηλή κοινωνία και η κυβέρνηση χρησιμοποίησε για να δοξάσει την αρχαία σπίτια τους στο Πόλη του [ _3_] Steam σε απευθείας σύνδεση .

Goblins - πράσινο δέρμα πλάσματα, ο πιο γρήγορος, πιο πονηρός και το μικρότερο στο παιχνίδι Πόλη του Steam .

Hobbes - είναι πειθαρχημένη ανθρώπους με μακρόχρονη στρατιωτική παράδοση.

Orcs - αυτό είναι το πιο ισχυρό χαρακτήρες COS παιχνίδι.

Πόλη του Steam σε απευθείας σύνδεση είναι ενδιαφέρουσα και λεπτομερή περιγραφή του κόσμου στο ύφος του steampunk. Γραφικά, από την άλλη πλευρά, είναι ένα ακατέργαστο κομμάτι ανά σύγχρονα πρότυπα. Επιπλέον, οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού Πόλη του Steam μάλλον περιορισμένη, επειδή μπορείτε να επιλέξετε μόνο το χρώμα των μαλλιών και χτένισμα επιλογές, και Επίσης, αντικείμενα όπως γυαλιά και καπέλα για τους χαρακτήρες. Ο τύπος του όπλου και ρούχα φαίνεται να βασίζεται στην επιλογή σας της τάξης και της φυλής του παιχνιδιού Πόλη του Steam , έτσι ενώ, όπως οι πυροβολητές χρησιμοποιούν μόνο ασπίδα και όπλο, άλλα είναι διαθέσιμα μόνο δύο πιστόλια.

Είναι σαφές ότι το παιχνίδι Parograd είναι σε εξέλιξη και πολλά μπορούν να αλλάξουν, για παράδειγμα, όταν δημιουργείτε μια προσαρμογή χαρακτήρα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more