Σελιδοδείκτες

Broken Realm

Εναλλακτικές ονομασίες: Broken Realm

Παιχνίδι Broken Realm βασίζεται σε ένα browser-based MMORPG παιχνίδια που εισάγουν οι παίκτες με τον κόσμο σε κατάσταση πολέμου, το βασίλειο είναι υπό απειλή. Στο R παιχνίδι έχει τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες για τους παίκτες, μπορείτε να επιλέξετε ένα βάρβαρο, τοξότης, μάγος ή ιππότης. Έχετε επίσης την επιλογή του φύλου: αρσενικό ή θηλυκό. Game Broken Realm δεν έχει τρόπο για να προσαρμόσετε την εμφάνιση των πιθανών ήρωα σας, εκτός από εκείνα που βρίσκονται στο κατάστημα.

Πριν από την αναπαραγωγή Broken Realm, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, κάρτα βίντεο - 128 MB. Συμμετοχή στο παιχνίδι Broken Realm δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο « υπογράψουν έως »? [ _15_]

2. Εισάγετε το όνομα χρήστη σας,

3. Πληκτρολογήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και να το επαναλάβει?

4. Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail?

5. Γράψτε την ημερομηνία γέννησής σας?

6. επιλέξτε « Υποβολή » και Broken [_1_ ] εγγραφή Realm είναι πάνω.

R2Games κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο sequel για το παιχνίδι Κρύσταλλο Saga ονομάζεται Broken Realm σε απευθείας σύνδεση , η οποία έχει σημαντικές διαφορές σε γραφήματα και πλοκή, αλλά επίσης έχει πολλά κοινά με το πρωτότυπο. Σε αυτό το διάστημα θα παίξει το παιχνίδι Broken Realm και να ενταχθούν στις τάξεις των αδίστακτων πρίγκιπα Reucroft να υπερασπιστεί την ειρήνη και την αποκατάσταση των πληγέντων περιοχών.

Στο Broken Realm ενδιαφέρον να παίξει, επειδή οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μόνο τέσσερις κύριες κατηγορίες: paladin, βάρβαρος, τοξότης και mage, αλλά μπορούν επίσης πρόσβαση πολλαπλές υποκατηγορίες. Αν οι παίκτες επιλέγουν να παίξουν melee βάρβαρος, θα παίξουν με την υπο-κατηγορίες, όπως Berserk, Κύριο ή Βετεράνων.

Πρώτα απ 'όλα, το παιχνίδι Broken Realm δεν εισάγει κάτι νέο σε όλα. Προσφέρει ένα πολύ γνωστό σύστημα: οι παίκτες πηγαίνουν σε όλο τον κόσμο, επισκέπτονται διάφορα μικρά χάρτες, να σκοτώσει τέρατα του ίδιου τύπου, καθώς και να συναντηθεί με τις εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες πανομοιότυπα χαρακτήρες. Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να βρεθεί μια σημαντική διαφορά στο gameplay μεταξύ Broken Realm και Κρύσταλλο Saga .

Παιχνίδι Broken Realm καλά ότι οι παίκτες μπορούν να πάρουν τα κατοικίδια ζώα και τα φτερά δωρεάν. Από BR παιχνίδι προσφέρει πολλές χάρτες της περιοχής και πλοήγησης αυτόματα στις περισσότερες περιπτώσεις, οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν μέσα από τις διάφορες κάρτες πριν από την άφιξη στον τόπο προορισμού. Χάρτες Broken Realm σε απευθείας σύνδεση όλα μοναδική εμφάνιση με διάφορα θέματα. Έτσι, θα δείτε τις διαφορετικές δομές στην πόλη, χιονισμένα πεύκα στην έρημο, και μια ποικιλία από πλάσματα σε κάθε σενάριο.

Ιστορίας Αναζητήσεις Broken Realm σε απευθείας σύνδεση αποκαλύπτονται στις μάχες με δεκάδες τέρατα του ίδιου τύπου ξανά και ξανά. Δηλαδή, αφού έχετε σκότωσε 15 αρκτικές λύκοι, θα σας ζητηθεί να σκοτώσει 12 από αυτούς και πάλι να πάρει συγκεκριμένες όπλα, και στη συνέχεια δεκάδες από αυτούς να συλλέξει αρκετά λύκος μαλλιά. Αυτό οδηγεί σε κατασπατάληση εμπειρία σε BR παιχνίδι.

Παιχνίδι Broken Realm δεν προσθέτει κανένα βραβείο μέσω της μάχης. Tiny μπουντρούμι, όπου υπάρχουν μόνο μερικά mobs και το αφεντικό, όχι πολύ θα ενθουσιάσει τους gamers, εκτός αυτού, οι αντίπαλοι θα είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι κατ 'ανώτατο όριο για την υγεία σας ή το κατοικίδιο ζώο σας. Έτσι, το παιχνίδι Broken Realm δείχνει ότι είναι καλύτερο να συμμετάσχετε ή να δημιουργήσετε μια ομάδα, ένας παίκτης είναι σχεδόν αδύνατο να βγει στην παρανομία.

Στην περιοχή και την καταπολέμηση της τέρατα, Broken παιχνίδι Realm δεν προσφέρει μερικούς τρόπους για να απολαύσετε μάχες σε πραγματικό χρόνο. Για παράδειγμα, μπορείτε να εξερευνήσετε την αιώνια άβυσσο και να ενταχθούν στο κόμμα να ανέβει την εκμάθηση πύργο! Έτσι, παρά τις κάποιες αδυναμίες, BR παιχνίδι είναι ένας άξιος συνέχεια Κρύσταλλο Saga .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more