Σελιδοδείκτες

Anno σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Anno σε απευθείας σύνδεση

Παιχνίδι Anno Σε σύνδεση - είναι ένα δωρεάν browser-based στρατηγική, η οποία λαμβάνει χώρα σε ένα μεσαιωνικό κόσμο στη Δύση. Θα παίξει το παιχνίδι Anno Σε σύνδεση και να είναι σε θέση να αποκτήσουν και να αναπτύξουν το δικό σας νησί στα χέρια σας, δεν θα είναι μόνο ο έλεγχος των πόρων και του πλούτου, αλλά και τις ζωές των κατοίκων του νησιού . Μπορείτε επίσης να ενωθεί με άλλους παίκτες να εξερευνήσουν νέους κόσμους και άγνωστα πολιτισμού και να οικοδομήσουμε ένα όμορφο ιστορικά κτίρια από το παρελθόν.

Πριν από την αναπαραγωγή Anno Σε σύνδεση , βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz? RAM-1GB κάρτα γραφικών - 128 MB.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Anno Σε σύνδεση δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, εισάγετε την ηλικία σας,

2. Εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail?

3. Επιλέξτε « Σύνδεση μου έως », και Anno Σε σύνδεση ολοκληρωθεί η εγγραφή.

Παιχνίδι Anno Σε σύνδεση έδειξε στον κόσμο σχεδιαστή Tom Bolton. Ο στόχος του παίκτη Anno Σε σύνδεση σε απευθείας σύνδεση είναι απλά να οικοδομήσουμε την πιο μεγαλοπρεπή πόλη, οι παίκτες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει όλους τους πόρους και τα διαγράμματα δικτύου για να εξασφαλισθεί ότι όλες οι πολίτες τους να λαμβάνουν μόνο ό, τι χρειάζονται. Game Anno Σε σύνδεση δείχνουν 120 τύπους κτιρίων και περισσότερα από 800 κτίρια σε κάθε πόλη, έτσι θα πρέπει να εκτελέσει επαρκή αριθμό υπολογισμών.

Για την κατασκευή μεγάλων δομών στην Anno Σε σύνδεση σε απευθείας σύνδεση , οι παίκτες πρέπει να ενωθούν και να συνεργαστούν για να εκτελέσει την εργασία. Η στρατηγική έχει ένα σύστημα των συντεχνιών, η παγκόσμια συζήτηση, σε απευθείας σύνδεση liderovy, παρακολούθηση της κατάστασης και σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων, καθώς και ένα εργαλείο για τη δημιουργία ενός avatar χρησιμοποιώντας συνδυασμούς 3500000. Παίκτες Anno Σε σύνδεση σε απευθείας σύνδεση μπορούν να επισκέπτονται το νησί κάθε άλλο, αν και δεν είναι σαφές τι θα έκαναν αν το έκαναν. Για την κατασκευή έργων μεγάλης κλίμακας, όπως ο καθεδρικός ναός, για παράδειγμα, να λάβει μερικές ημέρες σε πραγματικό χρόνο για να ολοκληρωθεί.

Για να ξεκινήσει η κατασκευή της πόλης στο παιχνίδι Anno Σε σύνδεση , οι παίκτες πρέπει να ξεκινήσουν από το μηδέν. Κάθε παίκτης έχει πρόσβαση σε εννέα υποδοχές στο νησί, η πρώτη εκ των οποίων πέντε είναι ξεκλείδωτη μόλις αρχίσει Anno Σε σύνδεση παιχνίδι, οι υπόλοιπες τέσσερις μόνο είστε σε θέση αγορά. Πηγή νησί έχει ένα σταθερό σχήμα, ενώ οι πόροι που διατίθενται ψευδο. Μόλις έχουν κατακλύσει ολόκληρη την επικράτεια Anno Σε σύνδεση σε απευθείας σύνδεση και φτάσει σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο ανάπτυξης, θα είναι σε θέση να κατασκευάσει πλοία και να στείλετε τους σε αποίκησαν το νησί σας. Δεδομένου ότι κάθε νησί έχει πρόσβαση σε έναν άλλο πόρο, οι παίκτες Anno Σε σύνδεση σε απευθείας σύνδεση θα πρέπει να ασχοληθεί με το κάθε νησί να εξισορροπήσει την οικονομία της, και Επίσης, εξειδικεύονται περαιτέρω και να αναπτύξουν εμπορικές σχέσεις με τους φίλους σας.

Φυσικά, υπάρχουν υπηρεσίες στο παιχνίδι Anno Σε σύνδεση , τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο για πραγματικά χρήματα. Εδώ οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν την επιτάχυνση της προόδου, για παράδειγμα. Παρ 'όλα αυτά, η συντριπτική πλειοψηφία των αντικειμένων που μπορούν να αγοράσουν, είναι καθαρά καλλυντικά.

Παιχνίδι γραφικών Anno Σε σύνδεση είναι σε υψηλό επίπεδο. Το πλεονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι είναι ένα browser game που MMO, είναι εύκολο να λειτουργήσει, μπορείτε να παίξετε με τους φίλους, Anno Σε σύνδεση σε απευθείας σύνδεση [ _1_] μπορείτε να πραγματοποιούν συναλλαγές με παίκτες από όλο τον κόσμο! Μεταξύ των μειονεκτήματα περιλαμβάνουν το γεγονός ότι οι διακομιστές είναι συχνά χωρίς σύνδεση, αλλά μάλλον, είναι ένα πρόβλημα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more