Σελιδοδείκτες

Το βιβλίο των περιπετειών μου

Παιχνίδι My Adventure Book

Το βιβλίο των περιπετειών μου

My Adventure Book

Μπροστά μας είναι ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι μου περιπέτεια βιβλίο από έναν από τους κορυφαίους προγραμματιστές παιχνιδιών της αφής. Θα σας παρουσιάσουμε ένα ωραίο νεαρό άνδρα, Τζακ. Από την παιδική ηλικία αγαπούσε να διαβάσει τα βιβλία που τον βυθίζεται σε έναν κόσμο της περιπέτειας, μαγείας και περίπλοκες ιστορίες που ενθουσίασε τον πειράζει λάμψη του. Τότε, μια μέρα, όταν ξύπνησε, ο ήρωάς μας βρέθηκε σε ένα άγνωστο σπίτι. Όπως ο ίδιος βρεθεί εδώ, και τι συμβαίνει; Τα μάτια του έπεσαν στο τραπέζι, και εκεί βρήκε ένα σημείωμα. Έχει ειπωθεί ότι ένας από τους οδηγούς για τη διασκέδαση που φέρουν το σε ένα από τα βιβλία κόσμους και τώρα που θα πάρει στο σπίτι για να θα πρέπει να γίνει με έναν ορισμένο τρόπο τον χαρακτήρα μας και να βρείτε αυτό mage. Ήρωας μας δεν αιφνιδιάστηκε και άρχισε στο δρόμο. Τώρα εσείς και εγώ πρέπει να τον βοηθήσει. Για να πάει σε όλη τη διαδρομή, θα πρέπει να λύσει πολλά μυστήρια και γρίφους, επειδή τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Έλεγχος του παιχνιδιού είναι αρκετά απλή και πραγματοποιείται με το ποντίκι σας. Κάντε κλικ σε αντικείμενα για να δείτε, γιατί σύμφωνα με τους μπορούν να κρύψουν αντικείμενα που χρειάζεσαι. Αν βρείτε τέτοια παίρνει για να σας στην τσέπη σας. Σκεφτείτε για το πώς να τα χρησιμοποιούν και αν το βρείτε, απλά drag and drop ό, τι χρειάζεστε
Το παιχνίδι μου περιπέτεια βιβλίο έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, όμορφα γραφικά και πρωτότυπη μουσική. Όλα αυτά δεν αφήνει αδιάφορους ούτε ένας φανατικός οπαδός παίκτης να λύσει γρίφους και τους γρίφους. Πράγματι, στην πρώτη θέση μου περιπέτεια βιβλίο στοχεύει στην ανάπτυξη της νοημοσύνης και της λογικής σκέψης. Πιο γρήγορα ταλαντεύεται στο tablet σας, το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας και να απολαύσετε το παιχνίδι. Είναι επίσης δυνατό να παίξει απευθείας από την ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Αν θέλετε να αναδείξουν τα επιτεύγματά τους σε άλλους παίκτες, απλά πηγαίνετε εγγραφείτε ή να συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό από ένα από τα κοινωνικά δίκτυα. Στη συνέχεια, όλες οι επιτυχίες και τα επιτεύγματά σας θα εμφανίζονται στο προφίλ σας, και μαζί τους θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους άλλους.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more