Σελιδοδείκτες

iPlayer: Barbara

Παιχνίδι iPlayer: Pool online

iPlayer: Barbara

iPlayer: Pool online

Στην αρχαιότητα ο κόσμος ήταν αρκετά σκληρή. Βαρβαρικές φυλές προσπαθήσει να καταλάβει την νέα γη. Μόλις στον κόσμο των online παιχνιδιών Barbara, μπορείτε να νιώσετε την άγρια ​​μάχη. Μόλις στον κόσμο, μπορείτε να πάτε πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε πώς να συμπεριφέρονται στο πεδίο της μάχης, πώς να χτίσει κτίρια. Καθ'όλη τη διάρκεια που συλλέγουν πολλούς πόρους για να ξεκινήσει την πορεία της κατάκτησης.
Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται για να χτίσει το κάστρο σας. Η κατασκευή θα πάρει κάποιο χρόνο, αλλά μην ανησυχείτε, ένα κτίριο είναι κατασκευασμένο, μπορείτε να κάνετε και άλλα πράγματα, όπως είναι η συγκομιδή. Όταν είστε έτοιμοι να ενταχθούν στην μάχη με τον εχθρό, έχοντας επίγνωση της στρατηγικής - είναι το πιο σημαντικό μέρος της μάχης, που επηρεάζει τη νίκη ή την ήττα σας. Παίξτε online Μπάρμπαρα περιέργως, εδώ θα βρείτε πολλά νέα και θα είναι σε θέση να αναπτύξουν τις δεξιότητες του πολέμου.
Μετά τη μάχη ασχολείται με την ανάπτυξη του κράτους, για να αποκρούσει τις επιθέσεις των ληστών οι οποίοι προσπαθούν να την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων σας. Παίξτε συναρπαστικά mini-games, το οποίο, επίσης, θα σας φέρει πολλή ωραία βραβεία. Επίσης, σε αυτό το παιχνίδι έχει ένα κατάστημα παιχνιδιών, όπου μπορείτε να αγοράσετε τα ειδικά κρύσταλλα που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε γρήγορα και να κερδίσει τη μάχη πιο δύσκολη.
IPlayer Barbara online - θα σας δώσει μια αξέχαστη εμπειρία από το παιχνίδι με πραγματικούς ανθρώπους, διότι πρώτα απ 'όλα να έχει ως στόχο να επικοινωνούν. Δημιουργία συμμαχιών - συμμαχίες, να ενωθούν για να καταστρέψει επική αφεντικά. Έτσι, μπορείτε να γίνει ο ηγέτης της δικής σας τάγματος. Κάντε νέες γνωριμίες ψάχνει για φίλους και συμμάχους, όλα αυτά θα σας δώσει έναν κόσμο των βαρβάρων.
Νέα βασιλεία σου βρίσκεται στο βόρειο άκρο. Ζουν τη βάναυση βάρβαροι που είναι έτοιμοι να κατακτήσουν νέα εδάφη. Αυτό δεν είναι ένα απλό θέμα, μπορείτε να τους βοηθήσει. Από τη στιγμή που θα βρεθείτε σε ένα online παιχνίδι Barbarians ταυτόχρονα παρατηρήσετε τα υπέροχα γραφικά και τον ήχο του σχεδιασμού. Πριν κάνετε οτιδήποτε ακούσει προσεκτικά τον μέντορά του, που θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη του κράτους.
Μόλις φτάσετε στον κόσμο, θα βυθίσει αμέσως στη μάχη. Απατεώνες δεν κοιμούνται, και να προσπαθήσουμε να σας καταστρέψουν. Συλλέξτε όπως πολλά στρατεύματα - ανοίξτε το χάρτη και να τους επιτεθούν πρώτοι. Μετά τη νίκη, θα έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλο μέρος του χαρακτήρα του και τα στρατεύματα θα είναι επίσης σε θέση να πάρετε μια καλή ανταμοιβή. Παίξτε online Barbara δεν θα είναι ένας από τους εχθρούς και τους συμμάχους σου θα είναι πραγματικοί άνθρωποι. Μαζί τους θα είναι σε θέση να πάει σε ένα μακρύ ταξίδι για να κερδίσει τα πιο πολύτιμα βραβεία και να συναντηθεί με τα πιο επικίνδυνα τέρατα αυτού του κόσμου.
Μην παρασυρόμαστε μόνο μάχες, γιατί για να δημιουργήσετε ένα πραγματικά ισχυρό στρατό θα πρέπει να αναπτύξει το κάστρο σας. Χρησιμοποιήστε τους πόρους που μπορούν να εξορυχθούν τόσο στρατιωτικά και ειρηνικά μέσα. Φτιάξτε μια ποικιλία των κτιρίων, τη βελτίωσή τους, αλλά να θυμάστε ότι όλοι οι αναγκαίοι πόροι. Αν θέλετε να επιταχύνει τη διαδικασία, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ειδικές κρυστάλλων.
Barbara σε απευθείας σύνδεση iPlayer μπορείτε να αναπτύξετε τις δεξιότητες των στρατιωτικών υποθέσεων, καθώς και να σας παρουσιάσουμε τα νέα παίκτες. Αν έχετε βαρεθεί να παίζει μόνη της, θα ενταχθούν σε μια συντεχνία ή να δημιουργήσετε τα δικά σας. Λαμβάνοντας μέρος στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε μέρα να πάρει επιπλέον ανταμοιβές. Ανάπτυξη νέων κόσμο σας και να απολαύσετε το παιχνίδι.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more