Xnova 2.

Εναλλακτικές ονομασίες: Xnova 2.

Xnova παιχνίδι 2. 0 - χωρίς στρατηγικό χώρο online παιχνίδι browser. Θα πρέπει να κάνετε περισσότερο ούτε λιγότερο, όχι περισσότερο - και την ανάπτυξη του χώρου της αυτοκρατορίας, με, πρώτη, πριν από οτιδήποτε, ούτε αισθητά υπανάπτυκτες πλανήτη. Αλλά δεν είναι μόνο με την πρώτη ματιά. Στην πραγματικότητα, ο πλανήτης σας είναι μια αποθήκη των πόρων και να έχουν ένα μέρος όπου μπορείτε να αρχίσετε να αναπτύξετε αυτοκρατορία. Xnova 2. 0 παίξει το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε ορυχεία εξόρυξης. Θα σας δώσει την ευκαιρία να εξοικονομήσει πόρους και, στη συνέχεια, να είστε βέβαιος να προχωρήσουν σε περαιτέρω ανάπτυξη των υποδομών του πλανήτη, επειδή δεν μπορείτε να εμπλακούν σε μια παραγωγή των διαφόρων ειδών των πόρων. Πρώτη gamer αδιάκριτα πλανήτη σας, αμέσως επιτέθηκε και κατέλαβε με ευκολία. Θα πρέπει να συμμετάσχουν στην κατασκευή των διαφόρων τύπων των εγκαταστάσεων και προστασίας της φύσης, να ορίσει και να αυξάνουν συνεχώς το διαστημικό στόλο τους. Xnova 2. 0 πρέπει να παίξει προσεκτικά και ας μην ξεχνάμε ότι η ανάπτυξη της βιομηχανίας, ο στρατός και το ναυτικό είναι αδύνατη χωρίς την τεχνολογία - που χρειάζονται για να μάθουν και να βελτιώσουν. Ετοιμάστε ότι Xnova 2. 0 σε απευθείας σύνδεση δεν μπορείτε να πάρετε ανηρτημένα σε τίποτα. Καθώς ο χρόνος περνά, οι πόροι του πλανήτη σας θα εξαντληθούν. Και αργά ή γρήγορα, θα είναι μια πρόκληση μπροστά σας - όπου και, το σημαντικότερο, πώς να βρουν νέες και νέους πλανήτες να απορροφήσει. Ιστορίας Xnova 2. 0 σχεδιασμένο έτσι ώστε ο χρήστης παίρνει μια επιλογή πριν από: παίξει το παιχνίδι Xnova 2. 0 και να βρείτε κάποιον εγκαταλειφθεί ή ακατοίκητο πλανήτη ή να πάει το δρόμο του πολέμου και να λεηλατούν. Τελευταία διαδρομή - ως αιμοδιψείς ότι δεν θα δούμε - το πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Αλλά, θυμηθείτε να απενεργοποιήσετε τον τρόπο αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν η τεχνολογία έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και το διαστημικό στόλο σας, τόσο σε ποσότητα όσο και σε όρους ισχύος - έτοιμη να συμμετάσχει σε μια αιματηρή μάχη. Δεδομένου ότι κάθε πλοίο έχει τα υπέρ και τα κατά της, το στόλο σας, στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να εκπροσωπείται από διαφορετικούς τύπους διαπλανητικό διάστημα τέρατα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Gameplay Xnova 2. 0 σε απευθείας σύνδεση είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε από μόνη της, ακόμη και με το πιο ισχυρό το διαστημικό στόλο, που δεν πρέπει απαραίτητα να κερδίσει. Μπορείτε να επιτύχετε το στόχο σας, θα πρέπει να διαπραγματευτεί και να ενωθούν με τους στόλους των άλλων παικτών. Τέτοιες πολιτικές συμμαχίες επιτρέπουν τεράστια μάχη, να παρακολουθήσει από τις συνδυασμένες στόλους καθενός από τα μέρη. Και δεν θα αγωνίζεται για τα ατομικά πλανήτες, αλλά και για ολόκληρα αστρικά συστήματα.

Δεν μπορούμε να πούμε πλέον για μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Πρώτον, το παιχνίδι Xnova 2. 0 προγραμματιστές "εγκαταστάθηκαν" έξι διαφορετικές φυλές - είναι οι Borg, ανιχνευτές, μέλη της ειρηνευτικής δύναμης, κουρσάροι, μάγους και Minmatar. Σημειώστε ότι κάθε αγώνας έχει τη δική του στόλου της, την αποστολή της και έχει μοναδικά χαρακτηριστικά. Δεύτερον, μπορείτε να λάβετε μια ποικιλία των πολιτικών και στρατιωτικών βραβεία, δίνοντας επιπλέον μπόνους. Τρίτον, Xnova 2. 0 Δεν θα βρείτε οποιαδήποτε τυχαία ή περιττές πλοίο ή κτίριο. Και παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι τους ένα τεράστιο σύνολο. Πιστέψτε με, μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα και ακόμη και τέταρτη και πέμπτη ... Δεν είναι απαραίτητο να απαριθμήσει όλα - πρέπει να επισκεφθεί εκ νέου την περιοχή του παιχνιδιού http://xnova-online. com , όπου για πρώτη φορά υποχρεωτική Xnova αναμονής 2. 0 εγγραφή, και περνώντας να αρχίσετε να παίζετε Xnova 2. 0 δωρεάν. Παίξτε το παιχνίδι Xnova 2. 0 είναι πολύ συναρπαστικό, κάντε το!

 

Παίξτε επίσης