Το άγριο κυνήγι Witcher 3

Εναλλακτικές ονομασίες: Το άγριο κυνήγι Witcher 3

Παιχνίδι που περιμένει πολύ το Witcher 3 Wild Hunt.

Το τελευταίο παιχνίδι τριλογίας Το Witcher 3 Wild Hunt το 2015 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 19 Μαΐου και στις 23 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη νέα έκδοση. Υπεύθυνος για την ανάπτυξη του CD Projekt RED studio, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Andrzej Sapkowski "The Witcher". Για να φτάσει σε ολόκληρο το κοινό, η εταιρεία εργαζόταν ταυτόχρονα σε εκδόσεις για το One Xbox, το PlayStation 4 και τη δυνατότητα λήψης του The Witcher 3 Wild Hunt για Windows.

Geralt της Rivia - ένας πραγματικός επαγγελματίας στο κυνήγι για τέρατα. Είναι μαγισσός και έχει ταλέντο για μαγεία, έχει υπερφυσικές ικανότητες που θα τον βοηθήσουν να σώσει το κορίτσι Ciri. Η διακριτική ποιότητα του τρίτου μέρους του παιχνιδιού είναι η ελεύθερη κίνηση του ήρωα στον χάρτη, η επίσκεψη σε διαφορετικά εδάφη και η δυνατότητα να βρεθούν νέα καθήκοντα.

Product κατέληξε μεγάλη και αυτάρκης. Ακόμη και πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, έλαβε περισσότερα από 200 βραβεία από διάφορες εκδόσεις και ιστοσελίδες, πολλά βραβεία σε φεστιβάλ και έγινε η πιο αναμενόμενη εποχή. Ακόμα και οι πιο αυστηροί κριτικοί δεν αντιστάθηκαν και έβαλαν τις υψηλότερες βαθμολογίες, ώστε οι παίκτες να μην έχουν τίποτα να διαμαρτυρηθούν.

Κατά τη μάχη, όλα τα μέσα είναι καλά.

εκατομμύρια παίκτες κατάφεραν να κατεβάσουν το The Witcher 3 Wild Hunt και ήδη συνοδεύουν τον Geralt σε ένα ταξίδι στο οποίο παλεύει τέρατα και ψάχνει για θησαυρούς. Είναι ο μόνος χαρακτήρας του παιχνιδιού, αλλά μερικές φορές, σε ειδικές περιπτώσεις, αντικαθίσταται από τον Ciri με την ικανότητά του να τηλεμεταφέρει.

Στο νέο μέρος του Witcher 3 Wild Hunt για τον PC Geralt έχει γίνει ένας ακόμη πιο επιδέξιος μαχητής. Τώρα μπορεί να νικήσει πέντε εχθρούς ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας δύο σπαθιά και βοηθητικά αντικείμενα. Με ένα χαλύβδινο σπαθί μάχεται τα συνηθισμένα ζώα και τους ανθρώπους, και ένας ασημένιος κρατάει για τέρατα.

Arbalety και βόμβες επιπλέον εξοπλισμό για μεγάλες αποστάσεις. Με αυτούς, ο ήρωας θα ξεπεράσει τα πλάσματα που μπορούν να πετάξουν ή να κολυμπήσουν κάτω από το νερό. Δεδομένου ότι είναι επίσης μάγος, ετοιμάζει φάρμακα για να αποκτήσει ειδικές ικανότητες που ενισχύουν τα χαρακτηριστικά του από συλλεχθέντα αντικείμενα, μέρη του σώματος καταστρεπτικών τεράτων και φυτών.

Στην εποχή των επιθέσεων, θα εφαρμοστούν ακριβείς απεργίες, επιθέσεις, φοροδιαφυγή από εχθρικές επιθέσεις. Η κλίμακα αντοχής ενός κυνηγού θα πρέπει να παρακολουθείται. Αν γίνει άδειο, γίνεται αδέξια και ευάλωτη.

Helical Geralt πέντε μαγικές ενδείξεις:

 • Aard - χτυπάει

 • Igny - ελέγχει τη δύναμη της φωτιάς
 • Aksiy - ελέγχει το μυαλό των εχθρών, και μπορεί να τους αναγκάσει να επιτεθεί στο δικό τους kind
 • Kwen - προστασία από τα χτυπήματα
 • Irden - ορίζει παγίδες για τέρατα, μειώνοντας τα χαρακτηριστικά τους κατά την επικοινωνία με το

Αυτά τα σημάδια είναι ικανά να αυξηθούν και η χρήση τους δεν περιορίζεται στη χρήση ενάντια στον εχθρό. Με τη βοήθειά τους, ο Geralt καταστρέφει πέτρινα υπολείμματα, ανοίγει τις πόρτες, ανοίγει νέους διαλόγους με χαρακτήρες.

Η αναζήτηση θέσεων εργασίας φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Μπορούν να ληφθούν από τους χαρακτήρες σε συνομιλία, που βρέθηκαν σε ένα πτώμα, ένα δελτίο, σε δέντρα και με άλλους τρόπους. Οι ίδιες οι εργασίες μοιάζουν με αναζητήσεις, όταν ένας χαρακτήρας ακολουθεί το ίχνος, συλλέγει αντικείμενα, ζητά τον μετρητή.

Απαιτούμενες απαιτήσεις συστήματος.

As για ένα τόσο ογκώδες παιχνίδι, οι απαιτήσεις για τους υπολογιστές είναι αρκετά δημοκρατικές. Το ελάχιστο που πρέπει να έχετε:

 • Intel CPU Core i5-2500K 3. 3GHz
 • Nvidia GPU GeForce GTX 660
 • AMD CPU Phenom II X4 940
 • ROS 6GB
 • AMD GPU Radeon HD 7870
 • Πλάση 40 GB
 • DirectX 11
 • OS 64-bit Windows 7/8 (8. 1) και 64-bit

Ποιος δεν μπορεί να περιμένει για να ξεκινήσει περιπέτειες νωρίτερα, το Witcher 3 Wild Hunt μπορεί να αγοράσει με ήδη υπάρχουσες προσθήκες, αλλά γνωρίζουμε ότι στις αρχές του 2016 προγραμματίζεται η απελευθέρωση του Blood and Wine - Αίμα και κρασί. Φαίνεται ότι οι δημιουργοί του Witcher 3 Wild Hunt δεν τελείωσαν εκπλήξεις για εσάς και μπορείτε να περιμένετε πολλά εκπληκτικά νέα.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες