Warframe

Εναλλακτικές ονομασίες: Warframe

Game Warframe - δωρεάν sci-fi co-op παιχνίδι TPS, η οποία έχει αναπτύξει μια ψηφιακή Ακραίες, είναι ο δημιουργός του The Darkness 2. Στον αγώνα στο χείλος της εξαφάνισης, οι παίκτες είναι σε απευθείας σύνδεση αγώνα Warframe Tenno. Οι παίκτες πρέπει να κατέχουν τα αρχαία όπλα από την παλιά Γη για να κερδίσει με αυτό το όπλο Griner, που θέλουν να συλλάβουν την αυτοκρατορία και να επιδιώξει να εξαλείψει την Tenno.

Προτού να παίξετε το παιχνίδι Warframe, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, κάρτα γραφικών - 128 MB. Εγγραφή Warframe δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο «παίξετε δωρεάν»?

2. Εισάγετε το e-mail?

3. Εισάγετε το όνομα χρήστη σας,

4. Πληκτρολογήστε έναν κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε?

5 . επιλέξτε «εγγραφείτε».

Warframe σε απευθείας σύνδεση είναι μια στρατηγική προσαρμοσμένη στη δημοφιλή μορφή των δωρεάν παιχνίδια. Όταν παίζετε Warframe, τότε ο χαρακτήρας σας θα ανήκουν στην φυλή των Tenno - οι άνθρωποι που έγιναν βίαια μετά από κάποιο διάστημα προσβληθεί από τον ιό. Tenno προσπαθεί να κερδίσει κατά τη διάρκεια αρκετών ανταγωνιστικών αγώνες Warframe σε απευθείας σύνδεση. Αγώνας Griner - είναι πρώην άνθρωποι που ζουν σε μια διαρκή επιθυμία να δολοφονήσει και την επιθυμία τους για πόλεμο. Tenno έχει λιγότερες μαχητές και τους φτωχούς τεχνικό εξοπλισμό, αλλά για να κερδίσει σε αυτή τη δύσκολη μάχη τους βοηθά Warframe - είναι ειδικά λεγόμενη exoskeletons, η οποία δίνει στρατιώτες απίστευτη ταχύτητα και δύναμη στο παιχνίδι Warframe. Σε Warframe παιχνίδι είναι ενδιαφέρουσα, επειδή στη διάθεσή σας οκτώ τεχνολογίες: Volt, Excalibur, Άνθρακα, Trinity, Pokey, ρινόκερος, Μάγος, Ash. Κάθε Vorfreym στοιχείο - δεν είναι απλώς μια νέα στολή με ένα ελαφρώς τροποποιημένο άποψη, και ολόκληρη την τεχνολογία με το δικό του ιδιαίτερο όπλο του. Αν έχετε μια σταθερή πανοπλία, μπορεί να επιτεθεί με ασφάλεια τους επιτιθέμενους οι οποίοι οπλισμένοι μέχρι τα δόντια, σε μια μάχη κοντά, και αν είναι εκπαιδευμένοι εξαιρετική γυρίσματα από απόσταση, μπορείτε εύκολα να είναι σε θέση να θέσει τους αντιπάλους σε απευθείας σύνδεση Warframe. Εκτός από τα πυροβόλα όπλα παιχνίδι Warframe, θα έχετε πάντα ένα σπαθί πίσω από την πλάτη του, στην οποία περίτεχνα άντλησης σε θέση να καταστρέψει όλα σε μια σειρά: από Griner στους ανθρώπους θωρακισμένο σώμα. Για διαφορετικές επιτεύγματα που θα παραλάβουν τα βραβεία Warframe σε απευθείας σύνδεση. Κάθε χτυπήσει έναν αντίπαλο σημειώνεται στα στατιστικά στοιχεία, και στη συνέχεια άλλαξε σε XP, τα οποία μπορείτε να περάσετε για να αυξάνουν την επιβιωσιμότητα του ήρωα, η ταχύτητα της κίνησής του, τα προβλήματα που προκαλεί τα όπλα και τα χαρακτηριστικά αυτών των όπλων: reload ταχύτητα, το εύρος, ο αριθμός των γύρων στο κλουβί και την ουσία. Θα είστε σε θέση να αντλεί όχι μόνο το κύριο όπλο (ή τα αυτόματα πυροβόλα όπλα) σε Warframe σε απευθείας σύνδεση, αλλά πιστόλια και σπαθιά, επίσης. Αν έχετε αρκετή εμπειρία και δεν ξέρετε από πού να το περάσετε, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον slots που θα αυξήσει τη δύναμη του ήρωα σας. Αλλά δεν υπάρχει στο παιχνίδι αντικείμενα Warframe που αλλάζουν για το συνηθισμένο νόμισμα δεν μπορείς. Platinum εφευρέθηκε γι 'αυτούς - είναι τα χρήματα που σημάδεψαν τα ασημένια νομίσματα κατάστημα. Platinum Warframe που πωλούνται σε απευθείας σύνδεση για πραγματικά χρήματα, και ανοίγει στον παίκτη πρόσβαση σε όλα: ένα αποκλειστικό όπλο και vorfreymu, Pro-αναβαθμίσεις εκδοχή. Τραβήξτε την προσοχή σας για τα όπλα και τα διαστημόπλοια που μεταφέρουν είναι ένα παιχνίδι δράσης Warframe σε απευθείας σύνδεση. Το παιχνίδι λειτούργησε καλά και έχει υπέροχα γραφικά και εφέ παιχνίδι Warframe συγκλονιστικό. Επιπλέον, με τη βοήθεια του επαγγελματικού βελτιστοποίησης, μπορείτε να δείτε όλα αυτό το θαύμα δεν είναι καν στα πιο προηγμένα συστήματα!

 

Παίξτε επίσης