Εναλλακτικές ονομασίες: Μονάδα, Μονάδα

On-line παιχνίδι U. T. - Είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι δωρεάν MMORPG που δημιουργήθηκε στο ύφος της μετα-πυρηνική κόσμο. T. σε απευθείας σύνδεση σας προσφέρει για να βουτήξει στον κόσμο των επιζώντων μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο, και να επιλέξετε ποια πλευρά για να παίξει - είτε να είναι υπερασπιστής του άμαχου πληθυσμού ή ληστή, πώς να κερδίσουν και να περάσουν ως κερδίσει. Για να κάνουν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον, χρησιμοποιούνται οι προγραμματιστές μια μοναδική FLASH-κινητήρα, η οποία καθιστά τη διαδικασία της στοιχηματισμού δοθεί στην ποιότητα των παιχνιδιών του πελάτη. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα τεράστιο και καλά σχεδιασμένο κάρτα με μοναδικά αντικείμενα. Στο χάρτη δεν υπάρχουν ραφές και τις μεταβάσεις μεταξύ των τοποθεσιών.

Συμμετοχή στο παιχνίδι U. T. κατεβάσετε το ειδικό πελάτης υποθέτει ότι βελτιστοποιεί Internet κατανάλωση κυκλοφορίας. Περαιτέρω U. T. Η ηλεκτρονική εγγραφή είναι χαρακτηριστική για όλα τα παιχνίδια - εισαγωγή ψευδώνυμο και κωδικό πρόσβασης, καθώς και e-mails.

U. T. online παιχνίδι με έναν θετικό τρόπο διαφέρει από παρόμοια παιχνίδια του χιούμορ και την παρουσία του συγκεκριμένου λεξιλογίου. Γραμμή Quest περιλαμβάνει μη γραμμική εξέλιξη της πλοκής με πολλές διαφορετικές καταλήξεις. Οι παίκτες έχουν μια τεράστια επιλογή των όπλων (ελαφρά όπλα, melee όπλα, τα όπλα της ενέργειας, βαρέα όπλα, χειροβομβίδες και νάρκες - πάνω από 150 τίτλοι) και πανοπλία (κράνος, πανοπλία, παντελόνι και παπούτσια, τα οποία συνδυάζονται σε μια ποικιλία κιτ και τέλη επίπεδο του παίκτη.) Παίξε το παιχνίδι U. T. σε απευθείας σύνδεση είναι πολύ συναρπαστική και όμως, γιατί ακόμα και μια απλή βόλτα στα κοντινά δάση και τυρφώνες θα σας οδηγήσει σε μια συνάντηση με ένα από τα πλάσματα της bestiary (από 29 διαφορετικά πλάσματα).

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι συγκρούσεις του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου PvP μεταξύ των παικτών και φυλές, έτσι ώστε να καθίσει στη γωνία δεν θα λειτουργήσει.

Στο U. T. Play σάς δίνει την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του παιχνιδιού - το παιχνίδι δίκτυο υπολογιστών, που θυμίζει το Διαδίκτυο, στην οποία το σκάψιμο και την επίλυση παζλ των στρατιωτικών τερματικά μπορούν να περάσουν πολύ χρόνο.

Παίξτε U. T. - Είναι να γίνει είτε κλέφτης ή raider, καθώς και να εξοικειωθούν με τις καλά ανεπτυγμένες αστικές παιχνίδι χαρακτήρες NPC, όπως, Φαρμακοποιός, Εμπορικής, Gravedigger και άλλοι. Θα χαρούμε να επιθετικό τέρατα - σκυλιά και μεταλλάξεις, αλλά η παρουσία των φαρμάκων μπορεί να βοηθήσει να επουλωθούν οι πληγές του "ζεστός" συνάντηση. Ο χαρακτήρας σας είναι βασικά (6 παράμετροι) και παράγωγα. Έτσι θα έχετε μια μάχες (τρεις μάχιμες - kritoviki, uvorotchiki και δεξαμενές) και ειρηνική δεξιότητες, δημιουργία χαρακτήρα θα πρέπει να επιλέξετε τις ικανότητές προτεραιότητας που θα αναπτύξει πιο γρήγορα. Για το ποσό που θα κερδίσετε μπόνους απόδοσης. Εκτός από τους τραυματισμούς, ο χαρακτήρας σας θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του αλκοόλ, ναρκωτικές ουσίες, τα ναρκωτικά και τη ραδιενέργεια.

Οι παίκτες μπορούν να σχηματίσουν συμμαχίες, οι οποίες έχουν κάποια μπόνους.

Game U. T. Online στηρίζεται στην ιστορία της επιστημονικής πόλη Nizhneatomska και των κατοίκων της, οι επιζώντες ενός πυρηνικού πολέμου στη μέση του 21ου αιώνα. Οι άνθρωποι προσπαθούν να δημιουργήσουν με βάση τη νέα κατάσταση της πόλης, και σε αυτό που επικουρείται από τους αντιπροσώπους των πρώην υπηρεσιών επιβολής του νόμου. Ωστόσο, στην περιοχή της πόλης της αναρχίας, πολλές συμμορίες των κλεφτών οργανώνουν επιδρομές εναντίον αμάχων. Thrive την τοξικομανία, ο αλκοολισμός και η πορνεία.

Εγγραφή U. T. ανοίγετε, προτού τον κόσμο στην πρώην ΕΣΣΔ, το οποίο εξαρτάται μόνο από εσάς, που θα γίνει και τι βλέπουν. Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση U. T. αυτή την ευκαιρία για να γελάσει, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό παιχνίδι ή λεξιλόγιο που έχει συνάντησε το θηρίο που ονομάζεται "Chingachgook» και την καταπολέμηση της, το εμπόριο, και να επιβιώσουν σε αυτό το σκληρό, αλλά συναρπαστικό κόσμο.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες